Skocz do zawartości

Składnice/adresy internetowe z używanymi maszynami rolniczymi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Rętkach koło Zbuczyna mają ciągniki w surowym jak tylko przyjadą na plac i czekają w kolejce na warsztat. W Tchórzewie też są niektóre ciągniki w surowym stanie ale wymagające naprawy .

Opublikowano

W Rętkach to u tego co czarną BMW jeżdzi .Ten co ma plac z maszynami przy trasie do Siedlec .

W tchórzewie byłem raz ale sprzętu mają tam mało(Tylko 8 ciągników).

Jeszcze w Modrzewie nigdy nie byłem. To co widziałem na zdjęciach z allegro to facet ma nawet ładne sprzęty i podobno nie malowane ;)

Opublikowano

Witam

jestem nowy

mam pytanie co do komisu w Janowie woj. podlaskie , chce kupić ursusa c-385 lub 912 z turem oraz belarke do 5 lat , i słyszałem że tam mają coś i ceny jeszcze po bożemu

jak ktoś ma jakiegoś dobrego handlarza ciągnikami w woj. podlaskim to proszę o pisanie

pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Nie widziałem u niego części do samochodów więc pewnie o innym mówisz .

http://moto.allegro.pl/ciagnik-fendt-farmer-311-lsa-i1534804846.html -przykładowy ciągnik z jego aukcji

To jeden z nich. Tamten drugi z Modrzewia to: http://moto.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=11132136 Teraz trochę mniej ściąga ciągników. Ma ich może z 5. Ten, o którym mówisz ma ich więcej. Głownie widzę Fendt'y, Zetorów kilka, Pojedyncze DF'y, JD

Edytowane przez danielhaker
Opublikowano

Szukam handlarzy u których można kupić dobre ciągniki :) Interesują mnie z województwa lubelskiego bądź okolic.

Byłem już u handlarza w Ryżkach i nie polecam go bo nawet nie chciały odpalić maszyny :)

Opublikowano

Szukam handlarzy u których można kupić dobre ciągniki :) Interesują mnie z województwa lubelskiego bądź okolic.

Byłem już u handlarza w Ryżkach i nie polecam go bo nawet nie chciały odpalić maszyny :)

Polecam wybrać się w okolice Zbuczyna(województwo mazowieckie) , niektórzy nazywają okolice Zbuczyna zagłębiem używanych maszyn rolniczych :D

Opublikowano

O właśnie miałem napisać o składzie w Gutanowie ale zapomniałem jak się nazywa owa miejscowość. :lol: Właśnie u tego faceta mój wujek kupił ciągnik sprowadzony z Francji.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez AdrianFanDeutz
      Gdzie mozna kupic ile kosztuje obciaznik do ciagnika na przedni tuz waga jaka mnie interesuje to ok 800kg
    • Przez Dastan
      W zimie poskładałem silnik Cumminsa, robiona głowica, pompa paliwa, wtryskiwacze, nowe pierścienie blok honowany. Przyczyną remontu była zatarta panewka. Od początku dwa cylindry po odpaleniu bardzo kopcą na jasny gryzący dym dopóki się silnik nie zagrzeje potem to nie występuje. Dodam że przed remontem tak nie było.  Pompa ustawiona na znaki. Silnik ma przepracowane 30mtg i dalej to samo, a liczyłem że muszą się pierścienie dotrzeć, ale nie jestem pewny czy to to bo oleju nic nie ubywa. Jak to zdiagnozować? Może źle pierścienie założone? Ale to by brał olej? Kąt wtrysku?
    • Przez KatarzynaJeziorkowska
      dzień dobry,

jestem pośrednikiem kredytowym i pozwoliłam sobie napisać do Państwa z propozycją finansowania skierowaną do Waszej grupy zawodowej a mianowicie - kredyt dla rolników poz zastaw ziemi na max 15 lat
      max kwota BRAK
      pod zastaw hipoteczny
      uproszczone procedury - do 500 tys na oświadczenie o osiąganym dochodzie
      na okres 15 lat
      szybka decyzja
      bez wpisu do bik
      spłacamy inne zobowiązania do 500k na uproszczonej procedurze, powyżej polisa i zestawienie faktur(bez faktur i przelewów;)) konsolidujemy inne zobowiązania wpisane na hipotece
      w każdej chwili możliwa wcześniejsza spłata bez żadnych dodatkowych kosztów hipoteka możliwa i na domu i na ziemi, itd, itp   zapraszam do kontaktu dkfinanse.spzoo@gmail.com tel 695 588 952 w swojej ofercie mam produkty zarówno dla osób z dobrymi bazami bik jak i złymi cała Polska   pozdrawiam   Katarzyna Jeziorkowska DK Finanse sp. z o.o. wpis do KNF RPK037045
    • Przez Fugeo
      Poszukuję sprawdzonych lamp roboczych ledowych na tył ciągnika.  Na chwilę obecną będą założone dwie. Preferowane z wbudowanym złączem typu AMP. Pierwsze jakie znalazłem to takie:
      https://elmoto.pl/lampy-robocze/4562-lampa-robocza-led-4000-lm-owalna-amp-wesem-kat-60-5905445633354.html
      Mogą być? Mają odpowiednią moc, strumień świetlny i kąt?
    • Przez przemyslaw111187
      Witam
      Mam dwie duże przyczepy Pronar 14 ton ciągnik 150km mam problem z wyjechaniem z kukurydzy po kiprowaniu na bok . Jazda prawie na wprost nie ma możliwości wykręcenia na bok lub zajechania drugi raz.Do tej pory miałem mniejsze przyczepy i nie było problemu
      Może ktoś doradzi jaka kolejność i jaka technika wyjeżdżania?

• Dodaj nową pozycję...
v