Problem z układem paliwowym, belarus 952.4 common rail.
Przez
Arkadiusz76, w Inne tematy
-
Podobna zawartość
-
Przez Sebastian
Jaki ciagnik na 20-26ha nie zwracajac na cenne (no moze nie wiecej jak 180tys)?? I jakie maszynny do niego??
-
Przez Tomas13
Mam problem z ciągnikiem Belarus 952.4. Kontrolka od świec żarowych po przekręceniu kluczyka powinna się świecić przez około 30sek od momentu przekręcenia kluczyka i zacząć migać po tych 30sek informując ze świece są nagrzane, po odpaleniu silnika powinna zgasnąć. Teraz jest tak ze kontrolka miga od razu po przekręceniu kluczyka (co ok 3sek przez ok 0,5sek) . Włączenie silnika nie powoduje przerywa migania kontrolki, sama przestaje migać po kilku minutach. Co może być tego przyczyną, czy to problem z jakimś przekaźnikiem/sterownikiem świec???
-
Przez wojtek0508
Może ktoś użytkuje przyczepę pronar t022 z tylnim zaczepem? Chciałbym za taką ciągać drugą taką samą platformę i czy ten zaczep nie będzie się wyrywał, bo niby producent podaje ograniczenie d=44 kn, czyli jeśli się nie mylę to uciąg drugiej przyczepy o masie 4,4 t. Więc homologacji na drugą przyczepę tak naprawdę nie ma. Aczkolwiek widziałem takie zestawy i chciałbym się dowiedzieć czy to zdaje egzamin.
-
Przez Krzysiek2794
Witam, ludzie pomóżcie mam problem z moim Jumz'em. Niedawno kupiłem jumza chyba przerobionego z koparki, nie znam jego przeszłosci,na rolniczy.Mianowicie mam problem z hydraulika, nie wiem czy ktoś maczał juz tam "paluchy" ale nie mam sekcji pływającej do orki, w żadnej z 3 dźwigni. Mam pytanko czy jak wymienie rozdzielacz na taki z sekcją pływającą to musze jeszcze coś przerabiać? Prosze o pomoc.
-
Przez Piotrass
przymierzam sie do zakupu przyczepy Pronar t700 chcialbym poznac wasze szczere opinie na jej temat
-