-
Podobna zawartość
-
Przez luk2782
Witam!
nie znalazłem takiego tematu wiec go załoze. Ciekawia mnie wasze spostrzezenia na temat tych kobajnów. moze macie własne doswiadczenia z nimi lub znacie uzytkowników jesli tak podzielcie sie ze mna moim zdaniem mozna było je uznac za podobne do NH TC56 (od niedawna seri T5000) jezeli chodzi o parametry podobnie z cena jenak diabeł twki w szczegółach
-
Przez marcin80wlkp
Witam.
Mam taki oto problem. Dziś podczas orki, na przyczu pola wjechalem za bardzo do rowu, zahaczyłem o kamień i urwałem cała przednią oś w ciągniku. Pękly obydwa te uchwyty, które trzymają sworznie od przedniej osi, zarówno ten z przodu jak i z tyłu. chcialem zapytac czy ktoś ewentualnie miałby coś takiego na sprzedaż, lub gdzie tego szukać, oraz z jakimi kosztami trzeba się liczyć. Dobrze by było, gdyby ktoś podał numery katalogowe i nazwę tych części. Z góry dziękuję i czekam na odpowiedź.
-
Przez marluk
witam,
jak w temacie mam urwana srube w bloku przy uszczelce pod glowica. byla strasznie zapieczona, nie dawalo rady kluczem a byla polewana odrdzewiaczem kilka razy. i urwala sie zostawiajac czubek okolo 1cm. i rozwiercilismy mniejszym wiertlem i teraz nie wiem co zrobic? czy probowac wykretakiem czy gwintownikiem? jak radzicie? sruba 11.
-
Przez cococo12
Witam,
w zbiorniku paliwa urwała się przegroda, czy można nadal z tym pracować czy konieczna będzie wymiana zbiornik. Miał ktoś taką sytuację?? proszę o odpowiedzi i porady
-

Rekomendowane odpowiedzi
Renault110.14 olej cieknie odpowietrznikiem
Zetor 8011, urwana ośka zębata rozrusznika.