-
Podobna zawartość
-
Przez Pawel93puma
kupie beczkowóz , wóz asenizacyjny 10 000 l-13 000 l w super stanie .
Po całkowitej odbudowie lub tzw prawie nówkie
Z dużo i wydajano pompo
2 zaworami o dużej średnicy jednym koniecznie hydrauliczny , najlepiej ( tylnym i bocznym) ale może być i oba z tyłu
fundusz do 30.000 zł że bardzo mi się spodoba to troszkę więcej
-
Przez Konrad2512
Witam, co sądzicie o beczkowozach Agro-maxu? Dokładnie chodzi mi o poj. 8 tyś litrów.
-
Przez kamil5421
Witam. Może ktoś orientacyjnie wycenić ile Wart ten beczkowóz JEULIN .pojemność 14 000l, Rok 1998. pompa jurop pn 84M 2009r , nowe zasuwy, dwa szybko złącza , resorowany zaczep , tandem skrętny resorowany , stopka hydrauliczna , wałek szeroko skrętny , w środku bardzo ładny , woził wodę . Z gór dziękuję.
-
Przez koda92
Witam
Nie dawno kupiłem beczkowóz 20 tys litrów. Z zewnątrz jest super odnowiona pomalowana-zabezpieczona, ale w środku jednak jest troszkę rdzy. Są takie X wzmacniające ścianki które są trochę pordzewiałe i dno beczki ma naloty rdzy, Nie jest ocynkowana. Wyczyściłem ją w środku, ale nie wiem jakiej farby użyć. Kupiłem sobie małą puszkę hammerite prosto na rdzę na próbę, ale później na int znalazłem info że ona nie może mieć stałego kontaktu z wodą. Może polecicie jakieś farby na rdzę i zabezpieczenie-konserwację do beczkowozu?
Ps. Wiem że podobny temat był ale tam nie znalazłem satysfakcjonującej mnie odpowiedzi.

Rekomendowane odpowiedzi