Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego bananek podpowiesz co zrobiłeś u siebie z tym wspomaganiem że już działa bo teraz u mnie po odpaleniu nie chodzi przycina się i biegiem czy to orbitrol czy coś innego?

Opublikowano

u mnie wymienione i jak odpale to sie przycina w jezdzie tez ciezko chodzi dodam gazu to tak samo dopiero jak troche pojezdze to juz troche lepiej i niewiem czy orbitrol dac nowy bo reszta dziala jazda podnosnik naped 

odpowietrzales moze uklad kierowniczy?

Opublikowano

a no właśnie albo filtry za geste, a ty u siebie odpowietrzales wspomaganie?

wczesnie jak ten rozdzielacz zaczinal sie to zapalala sie teraz niby nie zapala sie z raz chyba  jak dlugo na maxa kola byly skrecone to z raz sie zapalila a tak to nie zapala sie

Opublikowano

odpowietrzanie układu wspomagania to skręcenie max w prawo, lewo i to wszystko. jakby był zapowietrzony to byłby "gumowy" skręt. wygląda na zbyt gęsty olej. filtry hifi czarne czy białe?

ja tylko hifi stosuję. donaldsony po 3 miesiącach były zapchane.

jeszcze może być jedna sprawa. zmielone sprzegielko między pompami oleju. I przepuszcza pod obciążeniem.

radek8817 napisał:

Kolego bananek ten katalog to masz do wszystkich modeli landini legend top?  Bo mój to jest top 145

105 115

Opublikowano

al22 to nie za niski poziom naładowania akumulatora?

sprzęgło jest między pompami. takie kółko z wycietym jakby plusem. mam gdzieś wyjęte to zrobię jutro zdjęcie jak nie zapomnę.

daj mi numer telefonu to Ci mms wyślę jutro.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez pablo21
      Ostatnio przeglądałem katalog częci z Grene i widziałem pompę hydrauliczną do c-330 wzmocnioną czym ona różni się od zwykłej, jaki ma wydatek, i co da jej założenie w ciapku(będzie szybciej podnosił?)

Od kiedy to się pisze pąpa?
    • Przez grzybekkee
      Witam. Mam problem z nowo nabytym ciągnikiem Case 5130. Problem polega na tym, iż nie ma możliwości sterowania podnośnikiem, ani przyciskami na błotnikach, ani dźwignią na panelu. Sterować można jedynie joystickiem, lecz te sterowanie również jest zepsute, ponieważ na 5 z 6 pozycji podnosi, a w jednej pozycji opuszcza. Do tego pokrętło z trybami pracy można przekręcić o 360°. Aha, i ta kontrolka (N) ciągle mruga.

Poprzedni właściciel twierdzi, że problem pojawił się podczas regeneracji pompy, więc jest taka możliwość, że coś źle podczepił.
    • Przez patryk90
      Witam. Problem z podnośniki em, na pusto podnosi po podpięcie maszyny nie chce ruszyć jej do góry. Co może być?
    • Przez hofik
      witam. mam taki problem z deutz fahr agrotron 150 2005r. mianowicie kontrolka z kłódka miga sygnałem 5 mrógnięć przerwa 1 mrógnięcie i od nowa. nie działa podnoszenie plecaka z kabiny.
    • Przez pitraszek1
      witam mam pytanie dotyczące massey ferguson 3080 czy ktoś może mi wytłumaczyć jak dokładnie działa regulacja pozycyjna i siłowa na ehr bo z tego co wiem działa inaczej niż w c-360 lub zetorach typu 7011 i czy musi być do tego sworzeń siły uciągu bo u mnie niema 

• Dodaj nową pozycję...
v