Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zefir sprecyzuj o co chodzi, cena za wysoka czy za niska, z czego te zażartowanie

mój kuzyn miał oferte  wytargowano 160 netto i to biedne wyposażenie to tobie chyba bez opon go sprzedają albo bez silnika :)

Opublikowano

ja mam 24x 24 3 hydrauliki, zaczep automat koła standard z tyłu r34, klima, pełne felgi z przodu

za 145 netto

do ciągnika będzie jeszcze brany tur stoll z osprzętem (hodowla bydła) 35 netto

tak że 160netto jest chyba a jeszcze do utargowania

Opublikowano

Co myślicie o tych cenach:

Case Puma 165 skrzynia 19x6, opony 650, monitor, przedni tuz, miękka oś, kabina miękka mechaniczna, 4 x hydraulika sterowana elektro, rok 2018, 330 netto

John Deere 6145R skrzynia AutoQuad Plus 50km, opony 650, przedni tuz, miękka oś + hamulce, kabina miękka hydro, 4 x hydraulika sterowana elektro, rok 2018, 375 netto

Opublikowano (edytowane)

orientacyjna cena New Hollanda T5.100/T6.125 z ładowaczem i jakimś nie najgorszym wyposażeniem?

T5.100 to nie będzie jakiś turecki JX?

Edytowane przez TOME11
Opublikowano (edytowane)

T5.100 cena zaczyna się od 175 tys. Przedni TUZ 8 tys. Amor oś 8tys. Fotel pneum 2,5 tyś.  8 czy 12 LED 2,5 tyś, 

T6.125 od 215 tyś netto. Cena niepotwierdzona przeze mnie. Zasłyszane w internetach.

Popatrz sobie kilka stron wstecz. Dużo razy przerobiony temat. 

Edytowane przez sumek666
Opublikowano

Claas Arion 430.

Bez TUZ z przodu.  Monochromatyczny CIS. Podstawowy pakiet oświetlenia. Flexipilot. 3 pary hydrauliki sterowanie mechaniczne. Koła 440 R24 i 540R38.  Zwykla kabina. 

223 tys. netto. Jak uwazacie? 

Opublikowano
5 godzin temu, Piotrass napisał:

Jaka cena za New Hollanda t6.125? I ile doplaty za skrzynie 17/16?

miałem ofertę za 237000.00 że skrzynia 17 pompa 113litrow (ale podobno wszystkie 17 mają te pompy) a po za tym to goły 

Opublikowano

Witam, Dzisiaj w Agros Wronscy z placu New hollanda T6.125 S wycenili mi na 235 tys netto do zaplaty juz, jest to ubozsza wersja od zwyklego ale ma juz skrzynie 17/16. Co  o tym myslicie? gdzie taniej mozna wyrwac? I za ile mozna wyrwac John Deere 6125m?

Opublikowano

John Deere 6145R - 370 tys netto = DirectDrive, Tls, 4 scv, przedni Tuz fabryczny, opony tył 650 trelleborg przód 540 trlleborg, isobus, hydraulika 114l ls

Claas Arion 610 - 340 tys netto = Hexashift, Cebis, oś proactiv, przedni Tuz, 4 elektrozawory, Opony tył 650 trelleborg przód 540 trelleborg, biegi pełzające, hydraulika 150l ls , isobus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v