Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oferuje bardzo tani olej grzewczy o podanych w zalaczniku parametrach. Olej idealny do większych piecy powyżej 50-60kw oraz nagrzewnic itp. Możliwośc dostarczenia próbek 25l. Ilości od 1 mauzera do cysterny. Transport na terenie woj Łódzkiego praktycznie gratis. cena za tone 1800netto. Więcej informacji pod numerem tel. 511040111 lub email ecooleje@gmail.com

Zapraszamy

post-207579-0-65307300-1482161921_thumb.jpg

Opublikowano (edytowane)

A gdyby tak ogrzewać dom silnikiem z c 360 nadał by się? :)

nie próbuj bo to nie EKO-TERM lekki olej opałowy a MAZUT :lol:

jak chcesz zajechać silnik to próbuj :)

http://www.ep24.oferteo.pl/solbit-plyn-grzewczy-jak-olej-opalowy-produkt-bezakcyzowy/111505

to coś ala olej opałowy , jakiś płyn , piernik wie z czego.......coś jak Mazut czyli najgorszy odpad oleju opałowego

Edytowane przez KULAWA_KOZA

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez vitoma
      Czesc

Czy moge zamiast zalecanego Hipola 6 uzyc do C330/360 oleju przekladniowego klasy 80W90 "zachodnich" firm ? Np. castrol, elf, mobil, valvoline ?

oczywiscie planuje calkowita wymiane oleju. do tej pory byl zalany hipol 6.

Z tego co widze to obecnie produkowany przez Orlen Hipol 6 rowniez ma klase 80W90, i jakis oznaczenie GL-4 . Nie wiem co ono oznacza.

Jest tez olej Orlen Agro 80W90.

Czy wszystkie wymienione moga zastapic orginalnego Hipola 6 podczas wymiany?'

dzieki
      pozdrawiam
      Piotrek
    • Przez damianzb9613
      Witam, co może być przyczyną mokrego kolektora wydechowego i całego tłumika aż do samej góry (podstawiłem puszkę pod tłumik to nakapało oleju z paliwem czy coś takiego )zostały wymienione pierścienie tłokowe , uszczelki pod głowicą i pompa paliwa i wtryski były sprawdzone.
    • Przez kwiat82cch
      Witam. Mam pytanie. Otóż tak, posiadam problem przy moim fohn deere 3140, wyciek jest pod tylnym mostem, olej kąpię z rurki na zdjęciu i pytanie brzmi, jak uszczelnic ta rurkę, co trzeba wykręcić... 

• Przez Luki1988
      Witam, czy jest jakiś olej hydrauliczny do skrzyni power quad na dolewkę? Nie wiem jaki jest zalany. Kupiłem jd 6300, na bagnecie olej jest czysciutki ale stan na minimum.Chciałem chociaż trochę jeszcze na nim przepracowac.
    • Przez kzt1736
      Witam, ile doleju do silnika Deutz Fahr 6.30tt 7.2 l ?
  • Dodaj nową pozycję...
v