Przeszukaj forum

Pokazywanie wyników dla tagów 'nawiew'.

  • Szukaj wg tagów

    Wpisz tagi, oddzielając przecinkami.
  • Szukaj wg autora

Typ zawartości


Forum

Blogi

Categories

Kategorie


Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Rozpocznij

    Koniec


Ostatnia aktualizacja

  • Rozpocznij

    Koniec


Filtruj po ilości...

Data dołączenia

  • Rozpocznij

    Koniec


>

Grupa


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Lokalizacja


Zainteresowania


Kod pocztowy

Znaleziono 7 wyników

  1. grego

    Nawiew, Klima

    Bawił sie już ktoś w te sprawy w MX? Mam dwa problemy w ciągniku, wentylator nie działa na pierwszy biegu, na pozostałych owszem, przełącznik sprawdzony. Uwalony rezystor? Nie miał bym wątpliwości gdyby działał tylko 3 bieg czyli pomijający rezystor. Oczywiście najłatwiej sprawdzić..., tylko czy ide w dobrym kierunku bo trzeba dach ściągać i sporo rozkręcać. Druga sprawa, klima słabo mi działała, więc został dobity czynnik, ale jak się okazało winny był zalepiony skraplacz w kabinie. Wyczyściłem go i dopiero powietrze zaczeło dmuchać. Klima się załącza, słychać pstryknięcia tylko po chwili włącza się kontrolka i klima nie działa. Działa za to na pierwszym uwalonym biegu gdy powietrze nie dmucha, gdy zacznie to moment i się rozłącza... WTF? Elektryka czy jednak coś z układem?
  2. Panel jest całkiem ładny, a dmuchawa wydajna.
  3. czy żeby był ciepły nawiew w ciągniku to musi być sprężarka czy sprężarka jest do zimnego nawiewu
  4. Witam. Zakładał ktoś może zegar ciśnienia oleju do silnika mwm? interesował by mnie jakiś schemat i jaki gwint. Drugie moje pytanie odnośnie nawiewu. Na 1 i 2 biegu nawiew dmucha na 3 nic miał ktoś może z tym styczność?
  5. Witam mam problem z niedziałającym nawiewem w zetorze co może być przyczyną ?
  6. Witam mam maly problem z nawiewem, a wlasciwie to z jego brakiem. wszystko dzialalo, wsiadam rano i nie dmucha wcale. sprawdzilem wlacznik i jak jest na 0 to pomaranczowy kabel ma prad i co dziwne na obojetnie jakiej innej pozycji na wszystkich kablach jest prad. niewiem czy to normalne czy wlacznik do wymiany? a moze to cos innego?
  7. potrzebuje pomocy przy agrotronie 85: 1. Nie działa mi nawiew, gdzie szukać problemu 2. Mam strasznie mieciutkie sprzęgło, czy wy też takie macie, wgl tak jakby nie było czuć i bierze przy górze 3. Z cięzarem z przyczepą ruszacie ze sprzęgła czy z rewersu da radę ? 4. Odpalanie jak jest zimny, jak sie go podgrzewa i wgl ? Ciągnik mam od dziś także nie bardzo jestem oblatany do gdzie i jak.
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj