Gość Napisano Maj 5, 2015 Rozcieńczasz przed nalaniem? W tym roku trafiła mi sie dość rzadka, ale w zeszłym to nawet latem bardzo powoli leciała. Kiedyś muszę pomyśleć nad beczką z mieszadłem, gdzie będę rozcieńczał i przelewał pompą do paszowozu. Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
GrzesiekPFHBiPM 32 Napisano Maj 5, 2015 Zaawansowany 32 643 Zozcieńczam bo wodę i tak dolewam to się lepiej rozprowadza Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
bialy2005 582 Napisano Maj 6, 2015 Zaawansowany 582 11814 Ja ostatsnie 3 beczki to miałem taki kit ze w zimie to 20l leciało pól dnia JAK cieplej to tez zostawiało sie na dłuższy czas. niedawno przywiózł mi gosc swieża dostawe to leci prawie jak woda nawet nie rozcienczam do rozdawania krowom. W poprzednie to dolewałem 1/4 wody i mieszadło do kleju musiało chwile poprcowac Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Gość Napisano Maj 7, 2015 Gęsta właśnie świadczy o jakości. Tak mi się coś kojarzy. Rzadkie są rozcieńczane i płacisz za słabszy towar. Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
bialy2005 582 Napisano Maj 7, 2015 Zaawansowany 582 11814 napewno tak jest bo jak rzadka to wiecej wody, ale ta gesta sprawia wiele problemów. Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Gość Napisano Maj 11, 2015 Melasa nigdy nie powinna stac na słoncu. I napewno nie kupisz takiej woda rozcieczanej bo sie oddzieli są wersie zimowe rzadsze rozcieczane gliceryna. Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
akernolat 26 Napisano Grudzień 8, 2015 Zaawansowany 26 865 ile stosujesz melasy na sztukę? Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Rekomendowane komentarze
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się