Zawór sterujący opryskiwacza
-
Podobna zawartość
-
Przez Janek333
WItam poszukuje osób zbierajacych propsekty rolnicze;) Może są osobe chętne na wymiane i sprzedaż
-
Przez kamil255
Witam,pilnie poszukuje instrukcji obsługi do opryskiwacza pilmet termit.Jest on z 1978r.na tabliczce pisze jakieś oznaczenie p027/5. 320,jest słabo widoczna ,tylko tyle mi się udało odczytać.Jesli któryś z agrofotowiczow miałby jakas instrukcje,skany to bardzo byłbym wdzięczny za pomoc.
-
Przez AgroSikora
Jak w temacie:)
Tylu jest tu znawców tematu co lepsze a co najlepsze:
TO MOŻE KTOŚ WYTŁUMACZY NA FORUM NA JAKIEJ ZASADZIE DZIAŁA SYSTEM TEE JET AIR JET.
JAKIE SĄ ZASADY STOSOWANIA?
JAKIE CIŚNIENIA?
JAKIE DYSZE STOSOWAĆ itd....
-
Przez kris14
Witam
Poszukuję zdjęć i informacji czy pod rozwadniaczem jest zamontowany jakiś kołnierz z uszczelką (jeżeli tak to jaki) i czy połączenie jest szczelne, szukam info ponieważ u siebie mam taki rozwadniasz w TAD-LENie i od nowości jest zamontowany kołnierz od zwykłej pokrywy z gwintem więc występuje tam nieszczelność co utrudnia wykonywanie zabiegów z pełnym zbiornikiem. Chcę porównać to z "oryginałem" bo być może producent w czasach młodości swojej działalności popełniał takie gafy.
Mam na myśli taki rozwadniacz:
Z góry dziękuję i Pozdrawiam
Krzysztof
-
Przez Lubago
Witam, złożyłem wniosek na dotacje na maszyny w 2016r. . Między innymi wybrałem opryskiwacz Krukowiak Orion 3000 PHB ( 3 tys ltr) (komp. Bravo 180) . Cena na ofercie 107500zł netto.
Ze względu ,że jest możliwość zmiany chciałem spytać Was o porady czy ten opryskiwacz wart jest takich pieniędzy.. a może polecicie w podobnej kasie coś lepszego co u was sie sprawdza ?? Od razu powiem ,że orientowałem się przed złożeniem wniosku w konkurencji ale skoro kase wydaje raz to może polecicie cos lepszego na dzień dzisiejszy? . Dzięki za każdą informacje
-

Rekomendowane odpowiedzi
Belarus 82 olej hydrauliczny w silniku i kompresja spod pompy
Ursus C-360 & Biardzki