Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Ty byś nawet w slady Putina poszedł zeby bzdure uzasadnić. Merkel? Toż to Tusk siedzi u niej pod spódnicą,  nasprowadzała beżowych a jeszcze rurę z Władimirem buduje i ty chcesz iść w jej slady? Oszalałeś?:o

ulman co ty pier**lisz za głupoty szkoda ze merki el nie siedzi pod spódnicy Tuska czy niemiecka lewica prawica czy Szredery  i inni władzy wszyscy mają popierają narodową gospodarkę ...... nikt nic nie sprywatyzował i nikt o nikogo się nie pytał czy wolno pomóc czy nie robią swoje  

Opublikowano

Co ma praca kelnera i dyskoteka wspólnego z handlem ? Dlaczego kelner może pracowac a handlowiec nie?

bo z badań tych ludzi popiera 86% ludzi a ty jako sobą niezwiązana z tom dziedziną działalności powinna zamilczeć   bo nikt koło twojej d*py niebd skakał 

1 minutę temu, DTaras napisał:

Kelner przyjacielu to robi za najniższą i jak mu się szef nie wpier... do napiwków to ma coś do góry. Policjant, maszynista, hutnik to sezonowa robota? Coś podobnego.

https://wynagrodzenia.pl/moja-placa/ile-zarabia-kelner

Opublikowano (edytowane)

Tak tak Romanek, wszystko maja państwowe i związki socjalistów ciągle rządzą. 

86%? Tak jak pisałem - wiekszość jest głupich. 

Bedzie skakał małpa w cyrku jak mu zapłace a jak nie to znajde takiego co będzie:D

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Ulman napisał:

86%? Tak jak pisałem - wiekszość jest głupich

zle zinterpretowane 14 głupich ty tam się znajdujesz  86% modrych 

56e92222eb984_p.jpg?1524472291

Edytowane przez Roman176
Opublikowano
Ty a te 2080 to jakiś kokos powyżej najniższej? To mniej niż w Lidlu. Wytłumacz wszystkim teraz o co Ci chodzi? Tymbardziej że kelner to specyficzny sprzedawca.
Modrych? Serio?
Opublikowano

Studentów, doktorów profesorów i geniuszy też jest w społeczeństwie wiekszość :):DxD Jakby ludzie byli mądrzy i mysleli to nikt nie oglądał by TVPis czy TVNxD

Modry to po śląsku czerwony. Ulubiony kolor socjalisty

Opublikowano
1 minutę temu, DTaras napisał:

Wytłumacz wszystkim teraz o co Ci chodzi?

jak tam pisałeś o wódce orlenie  chłopie w czym widzisz problem postaw sobie automaty z papierosami i alkoholem i ty zarobisz a inni wypiją jak w niemczech  jak zauważyłeś taki problem droga otwarta do zarobku 

Przed chwilą, Ulman napisał:

Studentów, doktorów profesorów i geniuszy też jest w społeczeństwie wiekszość :):DxD Jakby ludzie byli mądrzy i mysleli to nikt nie oglądał by TVPis czy TVNxD

jak bys pracował tyle co ja to byś wo gule głupotami się nie-zajmował 

Modry to po śląsku czerwony. Ulubiony kolor socjalisty

niebiesko żuty jak już socjalisto 

a pszenice skracane ze tak siedzisz 2 dawka poszła  

Opublikowano
Ulman - chciałem żeby roman podłapał. Spaliłeś. A propos doktorów - studenci zaoczni mają wielkie szczęście że oni tej swojej wiedzy nie sprzedają...
Kapusta modra to niebiesko - żółta?
Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

1.Jak bys pracował tyle co ja to byś wo gule głupotami się nie-zajmował 

2.niebiesko żuty jak już socjalisto 

3.a pszenice skracane ze tak siedzisz 2 dawka poszła  

1 no a ty taki narobiony jesteś a i tak głupoty co dzień wypisujesz:D

2. Jak niebieska,  jak modra kapusta to kapusta czerwonaO.o

3 Juz o tym zapomniałem. Jeszcze z dzień na poprawki herbicydowe i dzień siewu i weekend:D

Opublikowano

1 no a ty taki narobiony jesteś a i tak głupoty co dzień wypisujesz:D

słabo ci twoje tłumaczenia dzisiaj wychodzą 

3 Juz o tym zapomniałem. Jeszcze z dzień na poprawki herbicydowe i dzień siewu i weekend:D

susza u ciebie panuje ??

Opublikowano

Wysusza ale i tak mam wystarczające podsiąkanie. W 2015 miałem rekordy. Poczytaj o czarnoziemach Tomaszowsko Hrubieszowskich, czarnoziemach lesno stepowych na wyżynie zachodnio wołyńskiej ew grzędzie sokalskiej. Powinieneś sie wybrać żeby zobaczyć jak dobra ziemia wygląda.   

Gość marekfarmer
Opublikowano
10 godzin temu, zetorki12 napisał:

... Dajmy wolne niedziele księżom !

Masz  jakieś niespełnione  marzenia  ??? wywalili cie z Seminarium ????

Księża  nie pracują  

Oni  pełnią  posługę Kapłańską 

Opublikowano (edytowane)

Ma rację że księża nie robią . Najważniejsze że i bez roboty mają kasę .:D

Marzenia ? Mam takie żeby postępowali według tego czego nauczają innych . Oczywiście są tacy , ale fajnie by było gdyby takich było więcej . B|

Edytowane przez zetorki12
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v