Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No nie mów że to jest śmieszne ? O.o Ucho prezesa pooglądaj , tam są niezłe jaja.:D

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
2 godziny temu, Ulman napisał:

Od zarania dziejów ludzie pedałowali. Grecja Rzym , Watykan, dwory królewskie i normalni szarzy ludzie. Nigdy nie udawało sie tego leczyc bo tego sie wyleczyć nie da. Po prostu jakiś procent populacji tak ma niezależnie od wiary, światopoglądu i religii

Eeeee, śmiem twierdzić że chyba jeszcze wcześniej. I to chyba próbowano nawet nie tylko z gatunkiem ludzkim.
http://www.nonpossumus.pl/ps/Rdz/19.php
"Owi dwaj aniołowie przybyli do Sodomy wieczorem, kiedy to Lot siedział w bramie Sodomy. Gdy Lot ich ujrzał, wyszedł naprzeciw nich i oddawszy im pokłon do ziemi 2 rzekł: "Raczcie, panowie moi, zajść do domu sługi waszego na nocleg; obmyjcie sobie nogi. a rano pójdziecie w dalszą drogę". Ale oni mu rzekli: "Nie! Spędzimy noc na dworze". 3 Gdy on usilnie ich prosił, zgodzili się i weszli do jego domu. On zaś przygotował wieczerzę, poleciwszy upiec chleba przaśnego. I posilili się. 4 Zanim jeszcze udali się na spoczynek, mieszkający w Sodomie mężczyźni, młodzi i starzy, ze wszystkich stron miasta, otoczyli dom, 5 wywołali Lota i rzekli do niego: "Gdzie tu są ci ludzie, którzy przyszli do ciebie tego wieczoru? Wyprowadź ich do nas, abyśmy mogli z nimi poswawolić!" 6 Lot, który wyszedł do nich do wejścia, zaryglowawszy za sobą drzwi, 7 rzekł im: "Bracia moi, proszę was, nie dopuszczajcie się tego występku! 8 Mam dwie córki, które jeszcze nie żyły z mężczyzną, pozwólcie, że je wyprowadzę do was; postąpicie z nimi, jak się wam podoba, bylebyście tym ludziom niczego nie czynili, bo przecież są oni pod moim dachem!" 

Opublikowano

Dzisiaj stosunkowo niewielu już podane źródła traktuje jako opracowania naukowe.
Zoofilia to odrębny zaś temat. Parę chwil temu byłem świadkiem gwałtu koguta na kaczce - czysta zoofilia. No co? rozpędziłem "sodomię" na środku kurnika :D

Gość marekfarmer
Opublikowano
27 minut temu, zetorki12 napisał:

No nie mów że to jest śmieszne ? O.o Ucho prezesa pooglądaj , tam są niezłe jaja.:D

Ale gdzie  ???? 

Opublikowano

Wiem , że Ty wiesz , ale udajesz że nie oglądasz .:D:PxD:)

Gość marekfarmer
Opublikowano
4 minuty temu, zetorki12 napisał:

Wiem , że Ty wiesz , ale udajesz że nie oglądasz .:D:PxD:)

Jak mam oglądać  jak niema nowych odcinków  xDxDxDxDxDxD

Opublikowano
7 minut temu, dysydent napisał:

Dzisiaj stosunkowo niewielu już podane źródła traktuje jako opracowania naukowe.
Zoofilia to odrębny zaś temat. Parę chwil temu byłem świadkiem gwałtu koguta na kaczce - czysta zoofilia. No co? rozpędziłem "sodomię" na środku kurnika :D

Zauważ że nie mówi  się w Księdze Rodzaju o spółkowaniu ze zwierzętami, To że napisałem iż nie koniecznie z gatunkiem ludzkim w tym przypadku nie kieruje z automatu w stronę zwierząt. Dlatego tak obszerny cytat. 

Opublikowano

Czyli wszystkie już obejrzałeś ? Oglądaj od nowa , bo fajne xD:P:DB|B|;):tw_beer:

Gość marekfarmer
Opublikowano

Wolę  to  fajniejsze

Ucho  prezesa było by fajne gdyby nie ta  Morda ,,Profesora,, Tuska  :(  :(  :( 

Opublikowano
15 minut temu, dysydent napisał:

jeśli to do mnie to jeszcze i połowy nie i - jeśli to do mnie - to jeszcze przy sobocie :tw_beer:

Do marka , ale kufel , czemu nie .

Gość marekfarmer
Opublikowano

Zakaz handlu w niedzielę  miał  spowodować  zwolnienia pracowników  a tu proszę  Biedronka  w piątek sobotę   5 tyś  dodatkowych pracowników 

Opublikowano
56 minut temu, marekfarmer napisał:

Zakaz handlu w niedzielę  miał  spowodować  zwolnienia pracowników  a tu proszę  Biedronka  w piątek sobotę   5 tyś  dodatkowych pracowników 

a zus dla małych kiedy bedzie po 500 ? opodatkowanie pracy kiedy bedzie zlikwidowane ? dlaczego człowiekowi który zarabia najniższą krajową panstwo kradnie 1 tys zł co miesiac ? bo taka jest różnica miedzy tym co dostaje pracownik na reke a tym co płaci za niego pracodawca ....

kiedy dobra zmiana sie za to zabiera ?

Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

Nowi , na umowę o pracę?

a w biedronce inaczej zatrudniają ? 

Stringi, cygara i brylanty za publiczne pieniądze. Afera w Polskiej Żegludze Morskiej

gdzie jest ulman ???????? czemu nie buczy od rana ?

• Like 1
Opublikowano
20 minut temu, ozzborn napisał:

a zus dla małych kiedy bedzie po 500 ? opodatkowanie pracy kiedy bedzie zlikwidowane ? dlaczego człowiekowi który zarabia najniższą krajową panstwo kradnie 1 tys zł co miesiac ? bo taka jest różnica miedzy tym co dostaje pracownik na reke a tym co płaci za niego pracodawca ....

kiedy dobra zmiana sie za to zabiera ?

A OD kiedy kradnie? Bo jakoś nie zauważał tego nikt prędzejz opozycji;)

Opublikowano

ja nie bronie nikogo ani tamtych ani obecnych ..... a fakty są jakie są

Opublikowano

2 godziny temu, mirro napisał:

Nowi , na umowę o pracę?

Tego nie mówili. Będzie mniej pracy przez wolne niedziele to zatrudnią 5 tys osób. A kto bogatemu zabroni:D

1 godzinę temu, Alamo napisał:

Narrator lewicowo-liberalny zawsze pluje jadem w jedną stronę

Może jako narrator prawicowo socjalistyczny racz napisać cokolwiek merytorycznie

Na początek - jaki jest sens budowy płotu ASF i co to da?  Marek nabrał wody w usta to może ty coś napisz. 

Jak nowy podatek na coś tam w kwocie 8 gr/l paliwa  wpłynie na dobrobyt jednostki? 

Czy projekt nowego prawa łowieckiego jest słuszny? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v