Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nikt się nie odzywa bo wszyscy oniemieli po ogłoszeniu Planu Petru. Jak dojdą do siebie, rząd poda się do dymisji a parlament uchwali samorozwiązanie.

Edytowane przez lukasz7604
  • Like 2
Opublikowano
28 minut temu, Ulman napisał:

Tyle się  w polityce dzieje a tu taki bezruch.O.o Lepszy sort nie wie jak wytłumaczyć  rzeczy które jeszcze nie dawno były nie do pomyslenia a dziś są faktem? Nie trzeba by tu pewnie długo szukać stwierdzeń że o dymisji Szyszki czy Antka to można tylko pomarzyć. No , panowie szlachta, co tak milczycie?  Szok jeszcze nie minął?  Nie ogarniacie?  Nie ma przekazu z partii jak tłumaczyć?  Wklejanie Tuska i Petru ustało, kopiowanych elaboratów propagandowych coraz mniej,. Jakby nożem uciął ten entuzjazm, waleczną obronę jedynie słusznej władzy i poparcie wszelkich działań.  Jedynie Roman trzyma fason9_9 

hehe humorek jakoś ci dzisiaj dopisuje :P 

Opublikowano

pamiętam twój czas dowciapny jak sobie wmawiałeś ze pis porządzi  pól roku  i koniec a za 500+ zbankrutujemy do grudnia bo tak w tvenie  a później ci było głupio ?? 

to uważaj bo znów ci bd  znowu cie długi czas nie zobaczymy ...

• Like 1
Opublikowano

plan petru ma takie same szanse na realizacje jak morawieckiego:D:D:D,

a co te biedaki moga pisac jak w tvpis slysza co innego w republice co innego, jeden redaktor chwali pod niebiosa rekonstrukcje a drugi nazywa zdrada- jesli do niedawna wielbili adriana a tu sie okazuje ze on zaszantazowal  prezesa i wylal antka,    zreszta za kazdym razem jak rzadzi prezes to po 2 latach jest trzesienie ziemi a potem katastrofa i teraz pewnie podobnie tyle ze troche dluzej potrwa bo naczelnik juz slabuje na zdrowi i sil juz mu brakuje do niszczenia-jedno jest pewne zemsta antka bedzie straszna tak jak zawsze kiedy sie zdradzali-co juz kilka razy sie zdarzylo, w aktach sb sa protokoly zeznan maciara z 68 r , jak pieknie sypal kolegow, ci dwaj lewacy  od dziesiecioleci walcza ze soba ...      znowu przypomne historie z ubikacjaB|

kurna ja tez jestem w szoku -otoz adrian stoi razem ze mna tam gdzie zomo stalo:13_upside_down::13_upside_down::13_upside_down:, zdrajca po trzykroc zdrajca, wiwat donald tusk krol europy.........

taka ciekawostka historyczna- wsrod tych prawdziwych zdrajcow byl tez niejaki jan sobieski:D

Opublikowano

raczej glupkow......

wysluchalem teraz w calosci wystapienie prezesa- barany idzcie slepo za swoim wodzem choc resztkami rozumu wydaje sie wam ze was wiedzie prosto nad przepasc, on tylko udaje taki kierunek a naprawde wiedzie was na niebieski ocean[jakos tak wczoraj tlumaczyli dymisje ministrow] znaczy niebianskie laki, zreszta jak spadniecie w przepasc to co innego wam zostanie:D

czasami mi was zal- zal ze was ktos tak w ch*ja robii..........

Opublikowano

DZISIAJ CHCIAŁEM SKORZYSTAĆ Z OKAZJI I WSZYSTKIM LEWAKOM DEDYKOWAĆ PIOSENKĘ  PONIEWAŻ ZNÓW POCZULI  TROCHĘ RADOŚCI I NADZIEI ZE MOŻE COŚ  

NO ALE WY MACIE SZCZĘŚCIE ZE ZA MARZENIA NIE TRZEBA PŁACIĆ 

POZDROWIENIA OD ROMANA  MORZE MARZENIA SIĘ SPEŁNIAJĄ 

Opublikowano

No i widzisz chłopie jak ty nic do powiedzenia nie masz z braku własnych przemyśleńO.o Gotowce  najwyraźniej zaspokajają głód poznawczy zwolenników PIS

Ty, a może te te dymisje to z winy Tuska są?:D

Opublikowano

To ty nie wiesz i nie masz o tym pojęcia?  Twój idol prezes ma zawsze rację i wierzysz mu ślepo mimo że nie znasz powodów takich a nie innych decyzji?  Sekta, sekta po trzykroć sekta:):DxD

Opublikowano

Kuźwa , Romek . Choć raz napisz MOŻE przez ż a nie rz , bo to przez rz to takie wieeelkie jezioro , tyle że ze słoną wodą !:tw_angry:

Opublikowano

Roman - nie pisałem, że Rydzyk coś zdefraudował tylko czy jeszcze ma ochotę stocznię ratować. Otoczenie raczej sprzyjające. Może lotniskowiec dla polskiego wojska zbudują.. Historia zafascynowanych rodziną Radia Maryja moich ciotek pozwala mi sądzić, że Rydzyk bardzo dobrze rozumie się z pieniędzmi i nie był wtedy bezinteresowny. Akcje NFI, pieniądze z dopiskiem ofiara. To całe oddzielne konto księgowe zabezpieczało tylko jego - było, minęło. Ty jednak nie widziałeś pytania a coś innego i to jest niepokojące.

Zetor - daj spokój...

Opublikowano
6 godzin temu, Roman176 napisał:

hmm a słyszałeś wypowiedz po wygranych wyborach ze żaden minister nie morze się czuć pewnie ??

I właśnie ja się pytam co ten najlepszy Antonii winien, że poszedł w odstawkę? Taki dajmy na to Szyszko czy Radziwił też Bogu ducha winni. Waszczykowski to był gamoń i tu sprawa jest prosta. Tak więc za tymi świetnymi ministrami stano murem a teraz "paszoł won" do ław poselskich? Za co?????

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v