Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
10 minut temu, mirro napisał:

Posłanka Pawłowicz już znalazła odpowiedzialnych za odwołanie Antoniego. To służby i lewacy.  :D

Według prawaków, przeznaczeniem każdego lewaka jest zostać zmasakrowanym przez Krystynę Pawłowicz, Janusza Korwina-Mikke, Przemysława Wiplera, Rafała Ziemkiewicza, Roberta Winnickiego lub Krzysztofa Bosaka, Zbigniewa Stonogę, Wojciecha Cejrowskiego, Grzegorza Brauna oraz Maxa Kolonko.

Opublikowano

Antonii został zdradzony. Może nie o świcie, ale zdradzony i to jest dominujące określenie w komentarzach jego frakcji. Oskarżenia te kierowane są nawet w stronę Pana Prezesa.  Tak że może być różnie. Chyba jakichś ochłapów nie przyjmie, więc pozostaje mu konspiracja.

• Like 1
Gość marekfarmer
Opublikowano
7 minut temu, Roman176 napisał:

uważasz ze Macierewicz nic nie bd robił ?? albo go tylko schowali ??

Macierewicz  Zostanie  Ministrem do ,,Spraw  Zjawisk  Paranormalnych ,,

:)   :)  :) 

Opublikowano

Fakt  mozolnie i z  uporem pracował na bagno, które pozostawił. Może nowy zatrzyma choć ten poroniony pomysł z przywracaniem przedwojennych stopni wojskowych. Że o apelu smoleńskim nie wspomnę.

Opublikowano (edytowane)

...wzruszające komentarze

Edytowane przez Gość
Opublikowano
26 minut temu, marko-kolo napisał:

No kurka nawet nasze  prawaki wypinaja sie na antoniego ....:D sie porobilo 

19 minut temu, mirro napisał:

Może Antoniego zaproszą teraz TVNu, porozmawia z Panią Olejnik, ujawni jakąś porażającą tajemnicę?:D

Pewnie ,,Ryś,, ma coś w zanadrzu. :D

Opublikowano (edytowane)

Ja bym tego człowieka ,,Antoniego,, tak nie ,,beształ,, bo on jest  w identycznej sytuacji jak ,, Bolek,, . Ot  i całe zjawisko ....

Edytowane przez akowicz111
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v