Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, ZosiaSamosia napisał:

Caritasu setki osób, które fikcyjnie figurowały jako pacjenci stacji opieki czy czegoś, wyłudzenia z NFZ i inne przekręty, to też prowokacja?.

daj linka może coś przeoczyłem bo nie mogę znaleźć 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano (edytowane)

No co za ludzie tak nawklejac biednego rydzyka przy cudzym maybachu hahaaaaaa....toc on nawet nie wiedzial ze to jego ...

LoOooo romek  morze przeoczyl heeeeeeee

Edytowane przez marko-kolo
Opublikowano
7 minut temu, zetorki12 napisał:

Wysłałem wszystkie i jeszcze Mu mało .:D A to google jest zależne ?

Niestety pisać potrafisz,ale udowodnić że Rydzyk go naprawdę ma już nie.Z tego należy wyciągnąć wniosek,Twoje wpisy należy traktować z przymrużeniem oka

Opublikowano
Marekfarmer - Toruń to ładne, zabytkowe miasto lecz niestety biedne. Szkoła medialna? Kogo ona wykształci aby w Toruniu mogły powstać ratujące to miasto przedsiębiorstwa? Świątynia? Dla kogo? Pytam bo jest tam parafii w pip i jeszcze trochę. Niech mnie ktoś oświeci ilu rodzinom da to utrzymanie...
Opublikowano (edytowane)

No to jakieś takie nie smaczne . :ph34r:     To wcześniejsze

A to Ty Romuś ? No powiem Ci że nawet bym się nie zdziwił gdyby tak naprawdę było z tym Romanem .:D

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, zetorki12 napisał:

No Twoich bez śmiechu też się nie da czytać .:D

Dlatego któraś set strona tu leci... większość  wpisów tutaj to śmietników chłam.

I jak wy chcecie przekonać kogoś do narracji lewicowo-liberalnej?

Edytowane przez Alamo
Opublikowano
4 minuty temu, DTaras napisał:

Marekfarmer - Toruń to ładne, zabytkowe miasto lecz niestety biedne. Szkoła medialna? Kogo ona wykształci aby w Toruniu mogły powstać ratujące to miasto przedsiębiorstwa? Świątynia? Dla kogo? Pytam bo jest tam parafii w pip i jeszcze trochę. Niech mnie ktoś oświeci ilu rodzinom da to utrzymanie...

Ta szkoła to jedna z segmentu szkół kształcących w zakresie wiedzy dziwnej i ulotnej. Coś po między Instytutem Rzutu Granatem a Wyższą Szkołą Gotowania na Gazie.:D

Opublikowano (edytowane)

Ale my nikogo do niczego nie przekonujemy ...poprostu mamy ubaw z tepakow(prawakow) hahaa

Ty ktory nic po za smieciami  i cudzymi tekstami ktore tu wklejasz piszesz o robieniu smietnika ?

Edytowane przez marko-kolo
Opublikowano (edytowane)

Ja sam napisałem , nie widzę obok mnie nikogo , to co Ty z tym wy . ALAMO W MILICJI SŁUŻYŁEŚ , CZY JAK ?

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, marko-kolo napisał:

Ale my nikogo do niczego nie przekonujemy ...poprostu mamy ubaw z tepakow hahaa

Ty ktory nic po za smieciami  i cudzymi tekstami ktore tu wklejasz piszesz o robieniu smietnika ?

ty jak piszesz to smrodem głupota wygląda ... a co by było gdybyś swoje zdjęcie wkleił  

prawdziwego tępaka z relacją na żywo to wystarczyło by wkleić jak pis wygrał wybory jak wprowadzał 500+  i pucz  twoje wpisy coś miedzy wróżka a człowiekiem ze szpitala psychiatrycznego  

Edytowane przez Roman176
Opublikowano
12 minut temu, zetorki12 napisał:

A to Ty Romuś ? No powiem Ci że nawet bym się nie zdziwił gdyby tak naprawdę było z tym Romanem .:D

nie przesadzaj ja ? to on by przede mną klekną  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v