Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

10 minut temu, DTaras napisał:

Podejrzewam raczej licealistę ale niech Ci będzie Henryk. Co prawda nie mnie to dotyczy ale nie potrafiłem się powstrzymać.

wyborcy łopozycji uważają się za guru..  

Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał:

No to jak publikują sprawozdania finansowe i widać że za duzo poszło na sprawy  organizacyjne to ludzie przestana dawać. Nie ma obowiązku dawać. Jak chcesz to daj na Rydzyka i wtedy nie dosyć że do ludzi nic nie wróci ti jeszcze nie będziesz kompletnie wiedział na co pieniądze poszły

oby 2 po jednych pieniądzach  niech nagra przetarg jak wygląda a sprawozdanie to ja ci też mogę napisać na stronie pamiętam ktoś chciał nagrać jak wygląda kupowanie sprzętu,pamiętam wyrzucił zaprzyjaźnioną tv bo koszt jest taki ale ofertę w przetargu morze ktoś złożyć nisz i w tym tkwi diabeł 

po za tym pana Owsiaka spotkałem bmw na Śląsku gdy odbierał 10 bmw x5 warte 500tyś  pewnie zarobił 5 baniek 

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

W salonie MON zakupy 2017.

dlatego pisałem gdy zarobisz sobie sam ciężką  kasę  to 10 zastanowisz się na co wydać  a jak nie twoje to wiesz... sam potwierdziłeś moją teorie 

Opublikowano
7 minut temu, mirro napisał:

Lepsze X5 za 500 tyś niż Honker za 1,5mln. Zgłoś to Macierewiczowi, może czegoś się nauczy.:D

zapomniałeś tylko dodać o drogiej radiostacji.. i wyposażeniu..

Opublikowano (edytowane)

12 minut temu, Roman176 napisał:

oby 2 po jednych pieniądzach  niech nagra przetarg jak wygląda a sprawozdanie to ja ci też mogę napisać na stronie pamiętam ktoś chciał nagrać jak wygląda kupowanie sprzętu,pamiętam wyrzucił zaprzyjaźnioną tv bo koszt jest taki ale ofertę w przetargu morze ktoś złożyć nisz i w tym tkwi diabeł 

po za tym pana Owsiaka spotkałem bmw na Śląsku gdy odbierał 10 bmw x5 warte 500tyś  pewnie zarobił 5 baniek 

Jak nagra przetarg to napiszesz ze się dogadali poza kamerami bo na kazdym  kroku czai sie sPISek i oszustwo. Jeśli wiadomo że defrauduje i jesteś w stanie to udowodnić to zgłaszaj chłopie a nowa włądza da ci jeszcze za to premię bez podatku

Ty spotkałeś Owsiaka na śląsku? W salonie BMW? A co ty niby tam robiłeś? Żartowniś z ciebie.:D

Dla twojej wiadomości - takie auta , szczególnie w liczbie 10 szt to dealer dostarcza ci pod drzwi a w salonie to możesz sobie 1 skodę odebrać

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
6 minut temu, Roman176 napisał:

zapomniałeś tylko dodać o drogiej radiostacji.. i wyposażeniu..

Nie zapomniałem, bo radiostacje zostały kupione rok temu w innym przetargu. "Harrisy" leżą w Czernicy Wrocławskiej na półkach.:D

Opublikowano
11 minut temu, Ulman napisał:

Dla twojej wiadomości - takie auta , szczególnie w liczbie 10 szt to dealer dostarcza ci pod drzwi a w salonie to możesz sobie 1 skodę odebrać

oj ulmanku jak zabobon stara baba ma z tobą na noc 

kto i jak dostarczył morze i tak morze i nie ale wielka ceremonia wręczenia kluczyków mogła być ??

Opublikowano
Roman, Roman - gdybyś Ty choć wiedział o czym piszesz. Jacy wyborcy opozycji? Opozycji nie jesteś w stanie wybrać przyjacielu. X5 w wersji M to koszt jakieś 385 tys. Nawet jak coś sobie doposażył to nie byłeś w stanie tego wycenić. Biorąc to pod uwagę to w du... byłeś i gó... widziałeś. Przepraszam wszystkich - tracę cierpliwość.
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Pewnie lakierowanie na kolor maskujący tyle kosztowało   a i za  poświecenie sprzetu  księdzu dobrodziejowi za co łaska nabiło cene. W sumie MON tak jak Owsiak nie swoje pieniądze wydaje więc jak to pisał Roman łatwo przychodzi to i łatwo się wydaje a apetyt rosnie w miare jedzenia.

Roman , ty tą ceremonie wreczania kluczyków widziałeś?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Ulman napisał:

Pewnie lakierowanie na kolor maskujący tyle kosztowało   a i za  poświecenie sprzetu  księdzu dobrodziejowi za co łaska nabiło cene. W sumie MON tak jak Owsiak nie swoje pieniądze wydaje więc jak to pisał Roman łatwo przychodzi to i łatwo się wydaje a apetyt rosnie w miare jedzenia.

widzę ze majaczenie lub za byłaś necie głupotą jest w cenie tyle podstawowa 10s zajeło mi 

https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-x5-40d-xdrive-dealer-bmw-zk-motors-individual-merino-smoke-white-ID6zdbvZ.html

Edytowane przez Roman176
Opublikowano

Różnica jest taka że wrzucamy do puszki Owsiaka dobrowolnie. Puszka Macierewicza to zaś kasa wpłacana pod przymusem podatkowym. Toyota Hillux to chyba koszt ok 2000 tyś , a gdzie Honkerowi do jakości Toyoty.

Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał:

534 893 PLNCena Brutto, Faktura VAT miał rabat :P

To cena wywoławcza. Jak się potargujesz i rozliczysz vat to w okolicy 400 tysi  wyjdzie jak DTaras pisał.

Widziałeś to uroczyste wręczenie tych kluczyków Owsiakowi czy nie?

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

Post był do Ulmana , ale po drodze wskoczył Twój.

miruś a czy wojsko niema tak jak kopalnia np rękawice co kosztują 5zł w markecie dla kopalni kosztują 40zł  żeby spełniały normy ??

Opublikowano

Spełnia tylko jedną normę, repolonizacyjno-ojczyźnianą. Poza tym to padło pierwszej wody. Zawsze modliłem się o starego UAZa, szczególnie zimą kiedy nie szło tego cudu techniki odpalić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v