Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Gość marekfarmer
Opublikowano

Komisja  Wenecka  No i oczywiście  Juncer  z ,, Profesorem,, Tuskiem   na pewno  na taką  nie praworządność  zareagują

xDxDxD

Opublikowano
Dnia 31.12.2017 o 13:09, Ulman napisał:

Tobie to różne  żeczy widać więc to mnie akurat nie dziwi  

Prędko popraw  ten  błąd   !  Kalając  język ojczysty przynosisz  wstyd forum !

Ulman  swoje  500+ zamiast w alkohol zainwestuj w  słownik Języka Polskiego . 

• Like 4
  • Haha 2
Opublikowano

Zapewne zaraz okaże się że to wina komando Tuska. :D

Wytłumaczeń takiego zdarzenia może być mnóstwo począwszy od samoczynnego odkręcenia by zaistnieć w mediach do wybryku jakiś przygłupów, zemsty sąsiada który nić w życiu nie osiągnął, do zemsty porzuconej kochanki lub zdradzanej zony. Tak czy inaczej narracja bedzie jedna- wina Tuska, opozycji, ruskich niemców i ekologów. Twardy elektorat tak się cementuje

• Like 1
Gość marekfarmer
Opublikowano

Jaki  Kościół  chce  sprowadzać ????

Kilku  Biskupów  i Papież   mówią  żeby  przyjmować  i to wszystko.

Gość marekfarmer
Opublikowano

Papież czy Biskup   to  nie cały Kościół/

Kościół  to  ludzie  wierni  i  większość  z nich  jest  przeciwna  temu  przynajmniej w Polsce

Opublikowano
19 minut temu, Ulman napisał:

Zaraz się tu Roman objawi i nam lewicowe prawdy w sposób prawicowy wytłumaczy

18 minut temu, szymon09875 napisał:

Wiem wiem, a na koniec wyzwie od lemingów i komunistow :D:D:D

coś przeoczyłem.... ze tak na mnie na skoczyliście, za***ista argumentacja jeśli ma się tyle do powiedzenia 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v