Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
23 minuty temu, mirro napisał:

Przesyłam ładny widoczek z miejsca narodzin Pana. 
dzisiaj-w-betlejem

to chyba królowie lecą z darami.

zdrowych i wesołych świąt bożego narodzenia.

Opublikowano (edytowane)

Nie - to anioły demokracji 

Anioł demokracji –

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Ty czasem nie pomyliłeś minimum egzystencji z płaca minimalną?

jak można pomylić??  koszyk dóbr, niezbędnych do podtrzymania funkcji życiowych człowieka i sprawności psychofizycznej. Uwzględnia on jedynie te potrzeby, których zaspokojenie nie może być odłożone w czasie, a konsumpcja niższa od tego poziomu prowadzi do biologicznego wyniszczenia i zagrożenia życia. 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Ulman napisał:

tylko rok, pamiętasz największego oszusta donalda mamy najdłuższy macierzyńskie ?? jak świnia lżyła bo w czechach 3lata  

ciekawe czemu żadna prasa i media nie zweryfikowały tego ?? hmmm

Edytowane przez Roman176
  • Like 1
Opublikowano

Jeszcze kilka lat temu prawie cała prasa w Czechach należała do firm z Niemiec. Dziś już wszystkie znaczące tytuły gazet i czasopism znajdują się w czeskich rękach

bez krzyku 
bez wojny z bruksela 
bez sankcji 
NIE MA BEZROBOCIą 
NIE MA OSZUSTÓW PODATKOWYCH 
Nie ma europropagandy 
nie ma meczetu na strahovie 
JEST TAKI KARAJ!

• Like 1
Opublikowano

bardziej poprzedni...  ciągle pokazywali w tv za Tuska albo Tuska otwierającego autostrady jaka polska się rozwija i kopacz jeżdżąca pociągami za oknem piękna Polska 

a Czechy nam uciekły ze hoo 

• Like 1
Opublikowano

To autostrad też nie ma?

bez krzyku  - nie u nas
bez wojny z bruksela - nie u nas 
bez sankcji - zobaczymy ale jesteśmy na dobrej drodze
NIE MA BEZROBOCIą - nie ma takich krajów
NIE MA OSZUSTÓW PODATKOWYCH - nie ma takich krajów ale jak sa niższe podatki to jest mniejsza pokusa obchodzenia przepisów
Nie ma europropagandy - chyba żartujesz
nie ma meczetu na strahovie - ale jest w Brnie
JEST TAKI KARAJ!

Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, Roman176 napisał:

na która po ogłosiło przetarg ??

Na odcinki A1 gdzieś od Włocławka do Torunia, Swierklany - Gorzyczki A2 Łódź Wawa i A4  Debica  - Korczowa .

Na to co sie teraz buduje, przetargi ogłosiło Po , to ich zasługa a nie PISu ?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
6 minut temu, Ulman napisał:

Swierklany - Gorzyczki A2 Łódź Wawa i A4  Debica  - Korczowa .

chłopie a otwarcie było w 2009 tylko był wybudowany felerny most na Mszanie wiec zastanów się co wklejasz.. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

jak to liczysz pis zaczął a od przejęcia władzy po 2008 do 2013 tajemnicze bankructwa nowe za po przetargi ?? czy wybudowane za po ?? 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano

Patologie miały miejsce do 2009 roku - twierdzi Urszula Nelken, rzeczniczka prasowa Generalnej Dyrekcji. - (...)Na autostradzie A2 koło Strykowa trzeba było rozebrać ponad 9 km warstwy wiążącej asfaltu i położyć od nowa. Pod koniec ubiegłego roku podsumowaliśmy łączny koszt robót poprawkowych - wyszło 670 mln zł

Opublikowano

Wróćmy do tematu

1 godzinę temu, Roman176 napisał:

na która po ogłosiło przetarg ??

28 minut temu, Ulman napisał:

Na odcinki A1 gdzieś od Włocławka do Torunia, Swierklany - Gorzyczki A2 Łódź Wawa i A4  Debica  - Korczowa .

Na to co sie teraz buduje, przetargi ogłosiło Po , to ich zasługa a nie PISu ?

To  w końcu ogłosili te POwcy jakieś przetargi czy nie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v