Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Romanie, jakby małe mogły sprzedawać to w każdej gazecie byś to miał napisane a rząd by się chwalił że mniejsze rodzinne podmioty są z tych regulacji zwolnione. Niestety rząd wie że podmiotów o tym samym profilu działalności nie może traktować inaczej. Z tej samej przyczyny nie wprowadzili podatku od supermarketów. Moim zdaniem wiedzieli że tak będzie ale gawiedzi mówili co innego by nie stracić poparcia dla projektu

Pytanie jest takie  dlaczego dla wygody garstki ludzi wielka grupa ma cierpieć niewygodę?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Wchodze w to jak mam obore robic to przynajmniej za to kase wezme a ciemny lud i tak bedzie nazekal i tlymaczyl swoje teorie a ja bede rozpierdalal hajs z podatkow najebany w sluzbowej bryce z imunitetem na czole karwa twarz i nie wazna partia aby wzieli i kase mieli jeden ten sam szlam,a jak mnie do opozycji wypierdolo do opozycji to najglosniej bede krzyczal zlodzieje i ch*j ,,,taka ta cala polityka drzecie sie drapiecie a tyle znaczycie dla tych ktorych tak bronicie tyle co dla mnie snieg tamtej zimy,,,

• Like 1
Opublikowano

2 niedziele wolne dla pracowników w miesiącu nie maja nic wspólnego z zakazem handlu w niedzielę. :D:D:D

Nawet ja mógłbym takie rozwiazanie od biedy zaakceptować

Pomyśl zanim wkleisz bo daje to ponury obraz twojego intelektu

Opublikowano

rozwiazanie jest proste-brak klientow i zamkna sklepy bez zadnych ustaw.jesli 76 % ludzi nie pojdzie do sklepu to po co beda otwarte.

w mlodosci sprzedawalem na cpn -prawie kazda niedziela w robocie, nawet lepiej wtedy bylo pracowac bo ruch o wiele mniejszy, i mozna bylo na komputerze grac-o internecie wtedy nikt nie slyszal... do tego w tygodniu wolne

nasi gora- atlas kotow poszedl na aukcji na rzecz krakowskiego towarzystwa opieki nad zwierzetami:D. kupia za to ultrasonograf dla kotow O.o

chyba niedlugo wybory, bo w malopolskim pis-ie zaczeli sie zrec na kupe i wycinac wzajemnie, 

Opublikowano
10 minut temu, Ulman napisał:

2 niedziele wolne dla pracowników w miesiącu nie maja nic wspólnego z zakazem handlu w niedzielę. :D:D:D

Nawet ja mógłbym takie rozwiazanie od biedy zaakceptować

Pomyśl zanim wkleisz bo daje to ponury obraz twojego intelektu

a ja za zamknięciem , tvn zawsze ma dziwne zinterpretowane pytania,  ty nie robisz to nie wypowiadaj się  99% załogi carfura cieszy się i czekało od maja na ustawę 

na Śląsku 90 za zakazem wszystkie wysoko rozwinięty  kraje mają pozamykane a my co ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v