Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 godzin temu, marekfarmer napisał:

a co ty taki obrońca. pałacu Stalina

No on taki socjalista jak cała opozycja tylko wstydzi się przyznać:D:D

Opublikowano

No , zdemaskowałeś mnie..:13_upside_down:

Kiedyś pisałeś że JKM to lewicowiec więc nic mnie nie zdziwi. 

Staszek,  masz odpowiedź nawet na trudne pytania a koledzy nie umieli wytłumaczyć. Mamy super wzrost PKB , normalnie rekordowy i epokowy ale okazuje sie że Łotwa, Estonia, Czechy mają wiecej a taka Rumunia ma 2x więcej. Słowacja i Węgry nieco  mniej  ale  nikt nie z nich nie pobudzli konsumpcji darmowym pieniadzem. Czemu mówią że jesteśmy tacy super jak jesteśmy sredniakami?

Opublikowano

Jak to mówią? Jak odejść to z wielkim hukiem! Toż to rząd planuje spektakularne pożegnanie z narodem?:D No wysadzenie PKiN na takie wygląda. Islamiści nie wpadli na taki pomysł a tu proszę. 

Opublikowano

Chyba że tu chodzi o coś innego. Może ta gadka o burzeniu PKiN to takie tłuczenie kijem po prętach klatki z małpą? Tak żeby czymś zająć a przy okazji wku..wić.

• Like 1
Opublikowano

Policzyć koszty koszt rozbiórki a koszt utrzymania,jeżeli wyjdzie na zero niech stoi,znajac polskie realia to kosz rozbiórki 2-3 razy większy niż obecnie się sugeruje no jedyny plus to obłowienie się paru kumpli z zaplecza politycznego

Opublikowano

No właśnie zburzyli , a poniekąd PKiN to też taki pomnik . Mnie kiedyś uczono że to nasi Bracia radzieccy ten pałac nam wybudowali i podarowali . B|

Opublikowano

Wice MON ostatnio deklarował się że on to razem z chłopakami,w ramach szkolenia migiem w perzynę obrócą. A potem to już tylko wywiady, medale i zameldować że "Oko Saurona" zniszczone. 

Gość marekfarmer
Opublikowano
54 minuty temu, zetorki12 napisał:

Czyli co ? Niech stoi , nie ruszać ? Podoba się wam ?

Gdybyśmy  mieli zburzyć  wszystko co  powstało w PRL  to by trza  80%  Kraju  zburzyć.

Mi tam Pałac  Stalina  nie  przeszkadza niech  se  stoi  

Opublikowano (edytowane)

Oko Saurona to łypie z Nowogrodzkiej. 

Zetorki, jaki jest cel zburzenia PKiN?

Jak go wyburzymy to niech MDM  rozwalą,  Nową Hutę , pewnie jakąś elektrownie albo kopalnie itp.  Oj sporo jest do rozwalenia a że proletariat lubi rozpierduchy to poparcie  gwarantowane.

No i się Marku z tobą zgadzam.

Andrzej się zbiesił ale za to gada z sensem i mówi to co wszyscy wiedzą.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Pewno i tak tylko na gadaniu się skończy , ale moim zdanie już i tak długo "góruje" nad Polską . Mi aż tak bardzo nie przeszkadza , ale jakoś tak cieplej na sercu by było , a jeszcze jak w to miejsce powstała by piękna budowla ... , byleby tylko bez politycznych nazw była .

Opublikowano (edytowane)

Dla mnie nie ważne, kto wybudował, jeśli nie zagraża bezpieczeństwu, nie grozi zawaleniem to niech stoi. Zawsze jadąc obwodnicą  dobrze go widać od strony Okęcia i  co by nie mówić to jest symbolem Warszawy. Szpecić na pewno nie szpeci. Jeśli już to Złotet Tarasy szpecą.

Zetorki - górować to już masę lat temu przestał. 

Edytowane przez Agrest
Gość marekfarmer
Opublikowano
5 minut temu, zetorki12 napisał:

Pewno i tak tylko na gadaniu się skończy , ale moim zdanie już i tak długo "góruje" nad Polską . Mi aż tak bardzo nie przeszkadza , ale jakoś tak cieplej na sercu by było , a jeszcze jak w to miejsce powstała by piękna budowla ... , byleby tylko bez politycznych nazw była .

Dlatego  Prezydent  Mówił dziś w RMF  żeby  zbudować  coś  większego  od pałacu  Stalina  żeby nie górował  już nad Polską

Gość marekfarmer
Opublikowano

Ja bym  proponował  dwa  wieżowce  Lech  i  Jarosław   a w nich mieszkania  +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v