Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Są za młodzi na emeryturkę :) Tak się składa, że ani moi rodzice ani ja nie jesteśmy beneficjentami programu dziadostwo+.

jasne komu ten kit wciskasz.

przepisali synusiowi w zamian za rente strukturalną a synuś zgarnął premie dla młodego rolnika

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, racyl napisał:

jasne komu ten kit wciskasz.

przepisali synusiowi w zamian za rente strukturalną a synuś zgarnął premie dla młodego rolnika

Młodego rolnika w to nie wliczam, na strukturalną się nie łapią. Co boli ??

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
31 minut temu, racyl napisał:

będzie 50% PiS, tylko debil nabierze się na obietnice całej reszty

Już byli 8 lat i POkazali co POtrafią, także ich obietnicę u kant duupy rozbić.

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Młodego rolnika w to nie wliczam, na strukturalną się nie łapią. Co boli ??

to postarali się o ciebie w podstawówce że są za młodzi na strukturalną  😂

Opublikowano (edytowane)

Wyobraź sobie pisowski propagandzisto, że wcale nie musieli się o mnie postarać w podstawówce :) Już w przedszkolu mnie mama urodziła :) Strukturalna od 55 roku życia, ojciec ma 52 aktualnie, policz sb ile mogę mieć lat jeżeli "zrobił" mnie po 20 roku życia :) 

Opublikowano
1 minutę temu, zetorki12 napisał:

Bo jest teraz?

ze 2 lata temu była chyba jak koleżka małoletni wyciągnął z gołej d*py kasę na maszyny 🤣

Opublikowano

Skoro ktoś może trzymać polityka krótko to zgadzasz się masochistycznie na to samo wobec siebie. Dysydent to zdaje się już sugerował. Taka wola posiadania własnego Pana dla usprawiedliwienia własnej indolencji chyba...

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, racyl napisał:

ze 2 lata temu była chyba jak koleżka małoletni wyciągnął z gołej d*py kasę na maszyny 🤣

Sam masz gołą d*pe jak ty to nazywasz, kończę dyskusję po szkoda czasu na takiego idiotę jak ty.

image.jpeg.c72594b67bb416978c8f31b00ae39a45.jpegimage.jpeg.6c2c42decdfb408a6f2c2c5efe45f23c.jpeg

Masz memy bo wiem że lubisz, może prędzej do cb przemówią.

Opublikowano

ojciec kupił a Ty co najwyżej możesz sobie kupić mambę w szkolnej stołówce 😂

Opublikowano

Tak prawde mowiac oprocz konfederacji wszystkie partie juz byly u wladzy.Gdy przegrywaly wybory zmienialy nazwy i znowu mamily wyborcow.Przeciez od 30 lat w polityce sa te same twarze,jezeli przez tyle lat ich rzadow jest jak jest,to myslicie ze teraz cos zmienia.Dobrze ze ten jazgot sie dzis konczy bo jeszcze troche i byscie sobie oczy powybijali

• Thanks 1
Opublikowano

mój nie żyje od 6 lat także pudło. ja mam już trochę więcej lat i wiem czego chcę

4 minuty temu, Filin napisał:

Tak prawde mowiac oprocz konfederacji wszystkie partie juz byly u wladzy.Gdy przegrywaly wybory zmienialy nazwy i znowu mamily wyborcow.Przeciez od 30 lat w polityce sa te same twarze,jezeli przez tyle lat ich rzadow jest jak jest,to myslicie ze teraz cos zmienia.Dobrze ze ten jazgot sie dzis konczy bo jeszcze troche i byscie sobie oczy powybijali

korwin znany jest z każdych wyborów, narodowcy w okół niego to jeszcze byli w lidze polskich rodzin

Opublikowano
5 minut temu, racyl napisał:

mój nie żyje od 6 lat także pudło. ja mam już trochę więcej lat i wiem czego chcę

korwin znany jest z każdych wyborów, narodowcy w okół niego to jeszcze byli w lidze polskich rodzin

korwin uważa że Syberia to nie było nic takiego, więc o kim tu w ogóle mówić.

Opublikowano

ło kur zapiał - link się nie skopiował. Sorki.🤪 https://for.org.pl/pl/d/a4739816241851221160eca740f3e3a3 Tomasz - daruj sobie i po prostu przywyknij. Nie potrzeba takich wycieczek podobnie jak tych tekstów o matczynej protekcji.

Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

On nie może wytrzymać jak ktoś ma lepiej niż on, taki typowy patus pisu :) Janusz co nie cierpi somsiada złodzieja i prywaciarza wyzyskiwacza :)

a ile Ty chłopcze możesz mieć lat ? 20 ? i już co się wydaje że wiesz wszystko bo tatuś ci odpisał kawałek pola

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, racyl napisał:

a ile Ty chłopcze możesz mieć lat ? 20 ? i już co się wydaje że wiesz wszystko bo tatuś ci odpisał kawałek pola

Czyli ty wiesz wszystko i mam się cb słuchać ? A może oddać swoją kartę do głosowania bo ty "bardziej doświadczony" ? A z wiekiem grubo nie trafiłeś bo bliżej mi 30 niż 20. 

Opublikowano

mogę ci co najwyżej powiedzieć że nie trzeba się oglądać na jedną czy drugą partię i ich obietnice zwłaszcza tak kosztowne jak zejście z vatu o 1%

jedyna jakaś inna sensowna opcja niż PIS umarła wraz z połączeniem się kukiza z psl

wiarygodność polityczna jest ważna

Opublikowano (edytowane)

Wiesz co, najchętniej bym oddał głos na partię "żaden z tych złodziei", ale takiej jeszcze nie ma, a szkoda, pewnie by mieli większość konstytucyjną :) Mnie bardziej ucieszył by ten VAT i kwota wolna, bo dzieci się jeszcze nie dorobiłem :) Na zerowy PIT znowu niewiele ale jednak za stary.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v