Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Złota nakupili to trochę na nim zarobią skoro to kryzys. Przeżyjemy. Musimy albowiem zanim kryzys wejdzie na amen do kraju będzie już po wyborach. Ale Wy pierdzielicie o Francji. Jedno mocarstw atomowych, które jeszcze niedawno badało tę reakcję na atolu. O lotniskowcu szkoda pisać ale był? Był... Pojęcie macie, że ho-ho!

Opublikowano

Tomasz - nawet Ci co udają, że wszystko jest najlepiej, z tymi na forum włącznie, to wiedzą. Róbmy swoje - będzie ok. Samolot jest od latania. Cóż to za zasługa? Jestem przekonany, że większa w tym zasługa kampanii wyborczej.

Opublikowano (edytowane)

narazie kryzysu nie ma , panstwa rozwiniete z wysokim pkb nie bedą sie rozwijać co rok po 5 %  bo taki rozwój tylko eksport umożliwia , chiny , indie nie bedą zawsze kupować technologi w niemczech  bo sami coś dłubią , podejżewam że jak gospodarke dopadnie stagnacja to i rządzący coś pomyslą . https://businessinsider.com.pl/finanse/makroekonomia/kryzys-w-niemczech-minister-olaf-scholz-o-planach-rzadu/qx6zqe3

18 minut temu, DTaras napisał:

Złota nakupili to trochę na nim zarobią skoro to kryzys

? z tego co myslę to złoto płacili drogawo , niby zawsze w kryzysie złoto drożeje ,ale nie zawsze tak musi być .

Edytowane przez jarecki
  • Like 1
Opublikowano
29 minut temu, dsbh napisał:

I znowu się krzyk podniesie,ze samolot w jedną stronę pusty leci.

To te krzyczeć będą co nic do zaoferowania nie maja i tylko tym chcą zaimponować takim ci też nic nie mają do gadki😁

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

a pytanie czy był powód aby samolot posłać ? jak był wolny  , dobrze grają , niewiadomo jaki alternatywny transport [ kiedy i ile czekania ] by mieli . dobrze ze ruscy odpadli bo z nimi zawsze było ciezko , z drugiej strony byli gorsi wiec mecz o finał bedzie cieżki .

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
3 godziny temu, mirro napisał:

Zbyszko wystarczy przypomnieć klasyka. " Nie ma przyjemności- to nie było gwałtu".🤣

Ja bym powiedział odwrotnie .

Tu nie chodzi o sam gwałt tylko o myślenie tej europosłanki . Kto na nią głosował . Podobnież wyborcy Pis są głupi według nie których . Czyżby byli jeszcze głupsi ?

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 2
Opublikowano

Czy ten Head to nie status lotu? Jak niema tam marszałka, premiera czy prezydenta z personelem to trudno tu nadać Head. Myślę, że oddelegowali samolot i z żadnej kancelarii godzin nie zabrał ale idąc za gestem Premiera wcina on się raczej w cywilny ruch z godzin Kancelarii PRM... Czort wie - mi to nie przeszkadza, a niektórym przysparza popularności.

Opublikowano

Jak wyczarterowany od LOTu to leci normalnie. Jak załoga wojskowa to rozkaz na piśmie ze składem załogi ileś wcześniej i takie tam pierdoły. Jak ważna reprezentacja to jej i HEAD można by nadać.😂

Opublikowano

Ogarek  nie da się wejść na tę stronę normalnie...trzeba dołączyć do czegoś lub konto zakładać nie opłaca się/podejrzane...więc lepiej omijać łukiem...zwłaszcza że to fb.....

https://www.portalsamorzadowy.pl/polityka-i-spoleczenstwo/prezydent-plocka-popelnil-przestepstwo-radny-pis-zawiadamia-prokurature,132395.html

Wskoczył mi  ten artykuł na pulpit i myśl jedna mi przebiegła...co to za chorzy ludzie, żeby szczycić się awanturnictwem jak warcholstwo szlacheckie. Wstyd i do obalenia....co się dzieje z tym państwem. 

W radiu  przed chwilą słyszałam słowa prezydenta USA.....ambrozja dla uszu...w myśl zgoda buduje, niezgoda rujnuje..

Opublikowano

u mnie nic takiego sie nie dzieje- filmik pokazuje jak pinokio wita sie😛 z brozka. gdyby ci sie nie chcialo szukac- to omija ja zgrabnie, trudno powiedziec czy specjalnie czy przez przypadek-mina beci bezcenna ,dla tej chwili warto poszukacc na yt😛 w sumie to mozna wspolczuc brozce, wyruchali ja bez mydla a teraz sprawa syna-boczny tor z zardzewialymi szynami i zarosniety pokrzywami- za co, no za co😛

moja dewiza zyciowa-jak nie moze byc lepiej to przynajmniej niech bedzie smieszniej i tego sie trzymam od lat, sok z buraka znam od lat- w porownaniu z kurwizja to obiektywne zrodlo informacji😂😂😂, to awers i rewers tej samej monety jak nie przymiezajac bracia kurscy😛, tyle ze sok nie kosztuje 2 miliardow i ma troche mniejszy zasieg, co do poziomu zartow- sam ledwie kilka razy dalem link...o czyms to swiadczy.

dumpf to patologiczny klamca[przy nim  nasz pinokio to prawdomowca] idiota na miare usa czyli prawie najwiekszy, kazdemu mowi to co chce uslyszec, rano chce zaatakowc iran bomba atomowa a wieczorem wyslac im bombke choinkowa😛, do slow tego mitomana bym wiekszej wagi nie przywiazywal- w tej sprawie sikorski mial calkowita racje, ale czy mamy inne wyjscie , jak na razie brak dobrej alternatywy.

Opublikowano
Dnia 23.09.2019 o 14:09, Ywa napisał:

Jakość zawsze na pierszym miejscu. Polecam pieluchy ekoloiczne bambusowe 👌

z jakiej firmy daj jakiś info 

aktualne pampers premium Premium Care ,Pure Protection 

34 minuty temu, jacus napisał:

dumpf to patologiczny klamca[przy nim  nasz pinokio to prawdomowca] idiota na miare usa czyli prawie najwiekszy, kazdemu mowi to co chce uslyszec, rano chce zaatakowc iran bomba atomowa a wieczorem wyslac im bombke choinkowa😛, do slow tego mitomana bym wiekszej wagi nie przywiazywal- w tej sprawie sikorski mial calkowita racje, ale czy mamy inne wyjscie , jak na razie brak dobrej alternatywy.

głupi bo nie obraża polaków jak poprzednik a Tusk z Komorem brawa nie biją ??

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
18 godzin temu, Tomasz0611 napisał:

Tylko minimalna w górę + kryzys = wysokie bezrobocie=  mniejsze podatki i składki ZUS = problemy. Myślę, że to ostatnie wybory wygrane przez PiS.

Rzeczywistość pokazuje zupełnie co innego. Gdzie ten kryzys  bo od czterech lat zjebanaopozycja go wróży i nie za wiele z tych wróżb wynika. 

18 godzin temu, DTaras napisał:

Tomasz - nawet Ci co udają, że wszystko jest najlepiej, z tymi na forum włącznie, to wiedzą. Róbmy swoje - będzie ok. Samolot jest od latania. Cóż to za zasługa? Jestem przekonany, że większa w tym zasługa kampanii wyborczej.

No masz rację bo Donald zadzwonilby do Lufthansa czy Luftwaffe i to by było coś na miarę premiera polniche Land. 

• Like 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v