Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

cos sie jednak dzialo-od dzisiaj mozna spokojnie twierdzic ze prezes jest chory psychicznie i ze to on wrabial bolka w wspolprace z sb-tak sad w gdansku stwierdzil w dzisiejszym wyroku, trzeci zarzut przemilcze-wezne przyklad w tvp - oni tylko o przeprosinach za "laduj dziadu" mowia, a o pozostalych milcza............

poczytaj jeszcze raz wiadomości a nie kłam coś ci się pokręciło .....   stwierdzili u kogoś innego chorobę psychiczną a na dodatek chłopina się nie podaję teraz idzie do sn i do trybunału eu 

co ty k**wa czytasz ze tak bredzisz ??

Przed chwilą, DTaras napisał:

Roman - tak robili, że nic nie zrobili i trzeba teraz wpompować jeszcze miliardów aby mogli rozpocząć robienie. Tyle zrobili.

wpompować ok, ale jeśli to bd sukces, a jak nie to do paki 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
5 godzin temu, jacus napisał:

dzisiejszy wyrok sadu w gdansku nalezy rozszerzyc-nie tylko sam prezes ale i jego wyznawcy.............

racyl ma jednak racje- sam osobiscie zapisalem je do najwiekszej na swiecie organizacji lgbtq+- u proboszcza w kancelarii😛😛😛

Ty taki światły człowiek i zapisałeś ich do kościoła ? pewnie wszyscy na tej wielkiej pod krakowskiej wsi zaczeli się śmiać i dla świętego spokoju tam poszedłeś  🤣

chciałbyś mieć taką sprawność umysłu jak na swój wiek prezes. a tu niestety łeb się rozsypał dużo wcześniej 🤣

Opublikowano

Sprawność umysłu Prezesa ma się nijak do oceny i wariantowania działań. Gdzieś po drodze okazało się że jednak przydał by się wariant z szerszym spojrzeniem. Może tu na gruncie walki plemiennej "chłop" sobie i radzi, ale jako kraj zostajemy. A to że Putin z Izraelitami urządza sobie obchody wyzwolenia obozu, a my nie jesteśmy w stanie przejąć inicjatywy, aby stać się faktycznym gospodarzem to już troszkę zakrawa na śmiech. Tzn mnie osobiście nie jest do śmiechu. Jak trzeba mieć "wyjebane" we łbach aby dać się tak podpuścić?

Opublikowano
6 godzin temu, Roman176 napisał:

wpompować ok, ale jeśli to bd sukces, a jak nie to do paki 

A skąd masz wiedzieć ze będzie sukces zanim tego realia nie pokażą ? Myślisz ze Joba usiadł w fotelu i zaplanował swój sukces???

Gratuluje syna. Niech zdrowo  i szczęśliwie  rosnie.. 

Teraz to Roman będzie ci się pincet należeć i to na obydwoje. Bedziesz brał?

Opublikowano

To wydaje mi się nie ta kategoria. Żeby dać się podpuścić trzeba podjąć grę. W tej piaskownicy Polska jest raczej jak dziecko z innej ulicy i reszta robi sobie z niej... kabaret. Taka racylowa metoda bądź co bądź 🥺

Opublikowano (edytowane)

ostatnio nie wiem gdzie na jakiej stacji oglądałem --ni to dyskusja ni dokument , o tym jak zmieniały sie granice palestyny począwszy od 1944 r chyba , z poczatkowej wielkosci , obszaru pozostało jej z 10 % terytorium .a reszte przejął izrael . jakaś taka lużna dyskusja z pokazaniem na mapach .

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

jarecki - Izrael praktycznie powstał na Brytyjskim terytorium zależnym po I wojnie a przedtem nie gdzie indziej jak w Katowicach uknuto plan zasiedlania Pslestyny w sumie podobny do planu zasiedlania Bieszczad. Dopiero po 47 roku powstały dwie Palestyny, po pół, a że Arabowie nie za bardzo chcieli albo ktoś im w tej decyzji pomógł rozpoczęli wojnę. Wtedy Izrael nawet lotnictwa nie miał. W każdym razie Żydzi wygrać nie mogli albowiem musieliby zejść do poziomu III Rzeszy to mamy co mamy. Oni mogliby tak nsprawdę już się dawno dogadać ale w Palestyńskiej autonomii ulokowało się coś na kształt europejskiej skrajnej prawicy. Na terytorium Izraela żyją Arabowie, Samarytanie, w Tel Awiwie stoi dupny meczet. Taki mój punkt widzenia...

Opublikowano
3 godziny temu, Ulman napisał:

A skąd masz wiedzieć ze będzie sukces zanim tego realia nie pokażą ? Myślisz ze Joba usiadł w fotelu i zaplanował swój sukces???

myślę ze pokażą 

3 godziny temu, Ulman napisał:

Gratuluje syna. Niech zdrowo  i szczęśliwie  rosnie.. 

Teraz to Roman będzie ci się pincet należeć i to na obydwoje. Bedziesz brał?

dzięki...  nie bo bd miał za dużo kasy 

• Like 1
Opublikowano
6 godzin temu, DTaras napisał:

To wydaje mi się nie ta kategoria. Żeby dać się podpuścić trzeba podjąć grę. W tej piaskownicy Polska jest raczej jak dziecko z innej ulicy i reszta robi sobie z niej... kabaret. Taka racylowa metoda bądź co bądź 🥺

byliśmy bardziej liberalni i lewicowi jak donald został cysorzem europy a ewka zasiadła za sterami i też robili co chcieli. Mieć swojego cysorza europy i nie mieć nic z tego to jest dopiero sztuka

Kogo tam obchodzą jakieś żydki jak oni sami ze sobą nie mogą się dogadać a co dopiero z polakami

Opublikowano

Żydki nikogo nie obchodza tylko minister Jaki latał do ambasador Izraela ustalac zapisy w ustawie a jak nawywijał to sejm w podskokach ustawę o IPN zmieniał właśnie na żydków życzenie. Trumpa , Putina, Merkel , Macrona też nic żydki nie obchodzą a do Netanjachu wpadną bo akurat bedą w okolicy.. Jeśli będą w Izraelu a nie u nas to raczej oznacza że jekieś polaczki ich nie obchodzą 

Opublikowano
36 minut temu, DTaras napisał:

racyl - ue to nie jest Spółka Skarbu Państwa aby nowy prezes ciągnął cokolwiek do siebie.

trzeba to było to wtedy powiedzieć nadętym platfusom

jacy co niektórzy byli dumni że rudy został -prezydentem europy i co to dla Polski miało nie nastąpić a tu mu wyszła tylko wielka brytania

Opublikowano
57 minut temu, Ulman napisał:

Żydki nikogo nie obchodza tylko minister Jaki latał do ambasador Izraela ustalac zapisy w ustawie a jak nawywijał to sejm w podskokach ustawę o IPN zmieniał właśnie na żydków życzenie. Trumpa , Putina, Merkel , Macrona też nic żydki nie obchodzą a do Netanjachu wpadną bo akurat bedą w okolicy.. Jeśli będą w Izraelu a nie u nas to raczej oznacza że jekieś polaczki ich nie obchodzą 

Ja nie wiem co wy macie obsesje  na punkcie tych żydków. co my musimy tam iść za chlebem że ciągle nawijacie co te żydki robią

2 minuty temu, Ulman napisał:

Ato nie angole w referendum o tym zdecydowali?

to przypomnij sobie głodne kawałki od czego jest cysorz europy.

tobie to chyba tęskno za parszywą rudą gębą 😂

Opublikowano

To czemu nasi ministrowie się z nimi konsultują sejm zmienia ustawę bo im się nie podoba a najważniejsi przywódcy spotykaja się z nimi a nie z nami? Wstalismy przecież z kolan

Opublikowano

Jak ja bym akceptował wszystko co oni robią to musiałbym sie z h*jem na rozum zamienić.

Pasuje mi większość ich działań i dlatego na nich głosuje i popieram

Opublikowano
1 godzinę temu, racyl napisał:

trzeba to było to wtedy powiedzieć nadętym platfusom

jacy co niektórzy byli dumni że rudy został -prezydentem europy i co to dla Polski miało nie nastąpić a tu mu wyszła tylko wielka brytania

Gdyby Pan Szczerski został zastępcą szefa NATO, to tez byłbym dumny, bo Polak. Rożnica między Panami Tuskiem a Szczerskim jest jednak taka iż ten pierwszy piastuje stanowisko a zamiast tego drugiego wybrano Rumuna.
Ciekawe jakich to profitów dla Polski można by spodziewać się przy wyborze Szczerskiego? Pewnie żadnych, no poza możliwością nadstawiania łba w ramach jakiegoś konfliktu przez naszych żołnierzy.

Opublikowano (edytowane)

Jak nie walczy? ogromną zaciętością walczy o losy swoich mocodawców jak przystało na wielkiego niemieckiego rudego patriotę

Edytowane przez damianzbr
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v