Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

Roman troszkę, przynajmniej dla mnie, to inny zakres działania mnie wk***ia. Streszczę to tak. " Sojusze tak, jak najbardziej, murzyńskość i łaszenie się na kolanach - no way".

Łoj Łoj łojojoj Miro z całym szacunkiem ale większych dupowłazów jak platformersy w każdym zakresie działania to nie widziałem. Na kolanach poduszeczki, w d*pie wazelina, a z lica czerń bije jak wungiel i ciągłe piotolenie jak ich wszędzie szanują i liczą się z nimi bo klepią po plerach. 

Opublikowano
5 minut temu, Slodki66 napisał:

Łoj Łoj łojojoj Miro z całym szacunkiem ale większych dupowłazów jak platformersy w każdym zakresie działania to nie widziałem. Na kolanach poduszeczki, w d*pie wazelina, a z lica czerń bije jak wungiel i ciągłe piotolenie jak ich wszędzie szanują i liczą się z nimi bo klepią po plerach. 

a jak określić zachowanie Andrzejka w stosunku do Trumpa?

Opublikowano
50 minut temu, Ulman napisał:

raczej dysfunkcję intelektualno poznawczą

dziękuje zazdrościsz po bardziej kreatywny i więcej połączeń nerwowych inteligencja ponad przeciętna i dlatego boisz się mnie tak nazwać 

Opublikowano

To to jeszcze . Jak nazwać Dudy wypowiedzi po spotkaniu ???

1 minutę temu, soltys48 napisał:

Opublikowano
3 minuty temu, soltys48 napisał:

a akurat do Trumpa to tak mozna i wypada . No i do zydów tez oczywiście

2 minuty temu, Roman176 napisał:

dziękuje zazdrościsz po bardziej kreatywny i więcej połączeń nerwowych inteligencja ponad przeciętna i dlatego boisz się mnie tak nazwać 

kto cie tak strasznie oszukuje?

Opublikowano
3 minuty temu, soltys48 napisał:

przyrównałbym to jedynie do "marynarki"Juncker'a

ta i nic nas to nie kosztowało ? tysiące hektarów spierzchniętych zakładów wszystko dla cioci Merkel 

zal wam d*pę porostu ściska ze można bez rozpierdolenia polski jak Tusk w imię prywatyzacji 

• Like 1
Opublikowano

Sami powynosili te polskie fabryki po śrubce , a później płacz że resztę sprzedali ...

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

NAM? czyli komu?

tym babcią za płotym  co obgadują wieś 

Przed chwilą, zetorki12 napisał:

Sami powynosili te polskie fabryki po śrubce , a później płacz że resztę sprzedali ...

a ziemie wiaderkami a świstak ....

2 minuty temu, Ulman napisał:

Roman, kiedy będą te biliony z reparacji?

jak znowu zaproszą obamy i zaproszą go na mównice na święto polskie i do naszych powie polskie obozy zakłady 

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, zetorki12 napisał:

Sentyment do komuny w elektoracie PISowskim jest niezwykle silny. Przestarzałe technologie powinny trwać , ludzie pracować a kominy dymić nawet jesli by to było bez sensu. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v