Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

no fakt jak nie zagłosuje to wypłaty utną , ale jak są jakies wazne głosowania to należy być czujnym a i rozpiskie mają .

Edytowane przez jarecki
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, 101010 napisał:

To tylko prognozy póki co. Masz kompletne dane z całej europy , bo tu 5 krajów na krzyż

6 godzin temu, racyl napisał:

to moja gmina akurat niedrzwica duża. ja mieszkam bliżej lublina.

puki co jest dk19 a s19 z tej części lublina nie ma w województwie lubelskim

ok dzisiaj ci daruje z tym biedroniem

ale grosza może zostawić leśnym pannom w naszym regionie żeby lepiej się rozwijał

Czytam ten post i nie wierze. Pierwsza linijka z sensem, druga z sensem, trzecia z sensem. Niestety  koniec głupi jak zwykle . Czyli wszystko wróciło do normy

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
6 minut temu, Ulman napisał:

Czytam ten post i nie wierże. Pierwsza linijk z sensem, druga z sensem, trzecia z sensem. Niestety  koniec głupi jak zwykle . Czyli wszystko wróciło do normy

co nie rozumiesz ?

jak uczęszczana droga to tirówki są. co w tym dziwnego

Opublikowano
14 minut temu, racyl napisał:

co nie rozumiesz ?

jak uczęszczana droga to tirówki są. co w tym dziwnego

Veni vidi - tirówek nie było.:lol:Jak zlikwidowaliście im miejsce pracy (przy okazji budowy obwodnicy) w lesie w Konopnicy to gdzie teraz mają się podziać?

Ponoć nasz pracowity sejm zlikwidował świeży przepis o karach za kręcenie liczników w samochodach. tak się głąbom spieszyło że pod tym samym numerem artykułu wpisali coś innego zanim w ogóle tamten wszedł w życie. takiej głupizny to nawet ja się po nich nie spodziewałem. A to efekt sraczki w tworzeniu prawa. 

Opublikowano (edytowane)

Pewnie jeden wiedział o co chodzi ale się pomylił i źle poinstruował a reszta jak małpy zagłosowała.

36 minut temu, racyl napisał:

tak wygląda jakbyś był nie rozwinięty

Doprawdy yntylygyntny  jesteś

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

Veni vidi - tirówek nie było.:lol:Jak zlikwidowaliście im miejsce pracy (przy okazji budowy obwodnicy) w lesie w Konopnicy to gdzie teraz mają się podziać?

Ponoć nasz pracowity sejm zlikwidował świeży przepis o karach za kręcenie liczników w samochodach. tak się głąbom spieszyło że pod tym samym numerem artykułu wpisali coś innego zanim w ogóle tamten wszedł w życie. takiej głupizny to nawet ja się po nich nie spodziewałem. A to efekt sraczki w tworzeniu prawa. 

oj dużo wcześniej się wyniosły z lasu w konopnicy przed całą budową. coś sie pojawia w lesie wilkołaz.

zasuwałeś do lublina żeby brożkę zobaczyć ? miałeś pecha bo wczoraj była a dziś powodzian w swoim regionie wspiera

Opublikowano

Zbyszko, o tyle to trafne że szykuje się kolejne ssanie na obywateli Izraela, byle tylko nimi chcieli zostać. Tego typu wrzaski to tylko przykrywka uzupełniania zasobów ludzkich państwa.

Opublikowano (edytowane)

tak naprawde to zydow jest w polsce gora 20 tys[z czego wiekszosc w czesci]- jesli taka garstka rzadzi polakami to ile jestesmy warci ???????????? 

dziwne ze ci co najwiecej krzycza o wielkiej lechii czy innej polsce-najbardziej boja sie innych, kompleksy ?,niskie poczucie wlasnej wartosci ?,  jak oni chca budowac wielkosc polski, jak byle arab wprowadza ich w drzenie portek ?? jak zobacza zyda to uciekaja 😛

propaganda pis-u wyglada tak - naprawde to nitras polozyl buciki na lawie prezesa, pies-syn agenta sb z 30-letnim stazem-   rzuca  je na ziemie i przydeptuje je inny pis-uar,a wtedy do eunucha doskakuje 5 pretorianow.....pis-oglupek zobaczy napis ze rzucal i uwierz

wczoraj znajoma opowiadala ze listonosz przyniols jej kase, troche sie zdziwila ale wziela, ja dokladnie sprawdzila to byla emerytura +, tym bardziej sie zdziwila bo do emerytury jej pare lat zostalo, miala isc na poczte i wyjasniac kto zawalil zus czy poczta. ciekawe czy by sie skapneli 

ten ostatni link jest pusty jak glowa tych co to pisza i wstawiaja....................

Edytowane przez jacus
Opublikowano
22 minuty temu, jacus napisał:

propaganda pis-u wyglada tak - naprawde to nitras polozyl buciki na lawie prezesa, pies-syn agenta sb z 30-letnim stazem-   rzuca  je na ziemie i przydeptuje je inny pis-uar,a wtedy do eunucha doskakuje 5 pretorianow.....pis-oglupek zobaczy napis ze rzucal i uwierz

co za różnica czy położył czy rzucił. ważne do kogo je zaadresował. najwięcej pedofili  kościelnych jest związanych właśnie z platformąąą

nitras jest taki normalny jak Ty. Swój poznał swego

Opublikowano
11 minut temu, Ulman napisał:

Bo najwygodniej winić za swoje niepowodzenia kogoś innego.  Jedni do niczego nie doszli przez zydów inni przez niemców a jeszcze inni przez Tuska

jakby byli tacy cacy ci żydzi to niemcy masowo by ich nie tępili

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Od kiedy niemcy mają rację i się na nich wzorujemy?

To  nasi rodacy na Wołyniu też byli nie cacy?  

to orban zawsze rządził w europie ?

żydków to wyjątkowo nie lubiano.

Hanka w warszawie oddawała beZ  mrugnięcia okiem to czego przez taki długi okres nie zgłaszali się masowo żydzi. ile oddano kamienic żydkom w czasie 12at panowania hanki ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v