Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
27 minut temu, racyl napisał:

Ywa żyjesz między ludzmi a to czy oni są katolikami czy nie to nie ma znaczenia ale jakoś miedzy nimi trzeba funkcjonować

Ciekawe czy katolik też zadaje sobie takie pytanie? Albo po jakie licho zadawać sobie takie pytanie skoro można normalnie funkcjonować z pozostałymi ludźmi bez próby pouczania ich i udowadniania wyższości Świąt Wielkanocnych nad Bożym Narodzeniem.:lol:

Opublikowano
19 minut temu, jarecki napisał:

Ulman    chodziło o słowo  ,,patologia '' które pewno bez fachowego wyjasnienia różnie można odczytać i interpretować .nawet chyba na forum pewno dosłownie to słowo nie padło ale można było miedzy wierszami wyczytać o 500 plus jako patologi 

500+ to jest patologia

Jak się dyskutuje o aborcji to raczej pewne że chodzi o patologię ciąży chyba że tak jak z Hitlera jest pokusa by eliminować okreslone rasy albo grupy społeczne.

19 minut temu, mirro napisał:

"Wiceminister poinformował też, że PZL-Świdnik dodatkowo przejmie od Leonardo kompetencje w zakresie "projektowania systemów mocowania wyposażenia medyczno-ratowniczego oraz tapicerki wewnętrznej AW101 oraz ich produkcji w Świdniku". Dzięki temu – przekonywał Skurkiewicz – podlubelskie zakłady będą mogły w przyszłości szybko reagować na zmieniające się wymagania klienta".

Tak się zastanawiam że taki hardcore to powinno się po 22 aplikować😋

Odzyskujemy podmiotowość i wstajemy z kolan  Już nie będziemy montownią europy i właśnie dlatego nie będziemy składać jakiś tam śmigłowców  tylko chwytamy się najlżejszej roboty czyli apteczek gaśnic i tapicerki. 😆

Zawsze pisałem ze jak ktos wygląda jak głupek, mówi jak głupek i zachowuje się jak głupek to mozna mieć pewność że to jest po prostu..... głupek. Wiceminister spełnia te warunki z naddatkiem

Opublikowano
33 minuty temu, racyl napisał:

Ywa żyjesz między ludzmi a to czy oni są katolikami czy nie to nie ma znaczenia ale jakoś miedzy nimi trzeba funkcjonować

Jak to nie ma, jest!

Wystarczy, że raz skłamiesz to jesteś skończony......tak jak KK.

Opublikowano
21 minut temu, Ulman napisał:

500+ to jest patologia

W innych krajach Europy, datki dal rodzin z dziećmi to też patologia?

Opublikowano

Patologia, nie patologia. Gdy ktoś jawnie wykorzystuje gorszą sytuację życiową człowieka w zamian za jego dyspozycję to jest patologia. Stręczycielstwo to nawet przestępstwo w zasadzie. Jak zwykle: punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, Ulman napisał:

Oczywiście że tak. 

a pedały i lesby

@Ywa Jutro jechowi będą chodzić po domach to zaproś ich do domu i pogadaj czy u nich też to zjawisko występuje

Edytowane przez racyl
Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał:

a pedały i lesby ?

Jutro jechowi będą chodzić po domach to zaproś ich do domu i pogadaj

49 minut temu, Ulman napisał:

Zawsze pisałem ze jak ktos wygląda jak głupek, mówi jak głupek i zachowuje się jak głupek to mozna mieć pewność że to jest po prostu..... głupek. 

Opublikowano (edytowane)
48 minut temu, damianzbr napisał:

jak wypłacają je lewackie rządy to wtedy nie  😁

Edytowane przez racyl
Opublikowano
1 godzinę temu, damianzbr napisał:

Tak 

1 godzinę temu, Ulman napisał:

500+ to jest patologia

Jak się dyskutuje o aborcji to raczej pewne że chodzi o patologię ciąży chyba że tak jak z Hitlera jest pokusa by eliminować okreslone rasy albo grupy społeczne.

To znaczy kto bierze to patologia .

Opublikowano

Skąd wniosek że jak ktoś bierze to patologia? A ten który daje ?

5 minut temu, racyl napisał:

wypłacają te lewackie co są pod tęczową flagą

To widać PIS też teczowy

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Ulman napisał:

To widać PIS też teczowy

dać to możesz d*py 😎

to nie wiesz czy jesteś tęczowy czy nie ?

Edytowane przez racyl
Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał:

To widać PIS też 

Człowiek bogaty i  honorowy ma w nosie te 500 + bo mu to ubliżyło  godności .

Opublikowano
Przed chwilą, 12zbyszko napisał:

Człowiek bogaty i  honorowy ma w nosie te 500 + bo mu to ubliżyło  godności .

jasne, jasne 😂 i jest w pierszej dziesiatcę wniosków złożonych 😁

Opublikowano

Godności ubliża to że się przeżera nieswoje pieniądze  Ludzie bgaci są tacy bo zachowują się racjonalnie i jak ktoś daje to biorą  bo i tak im zabieraja najwięcej dla socjalnych leni

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Ulman napisał:

Godności ubliża to że się przeżera nieswoje pieniądze  Ludzie bgaci są tacy bo zachowują się racjonalnie i jak ktoś daje to biorą  bo i tak im zabieraja najwięcej dla socjalnych leni

to tacy co jak pójdą do lokalnego szmateksu to nawet się tym nie krępują 😂

znamy znamy takich bogatych 😁

Edytowane przez racyl
Opublikowano (edytowane)

A czemu się maja krepować chodzeniem do szmateksu? To chyba jest dla ludzi a nie dla wiewiórek i ludzie tam chodza. Ja czesto kupuje ciuchy robocze bo taniej się nic nie znajdzie. Nie widze w tym problemu ani wstydu

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał:

ja mogę przeżreć za ciebie, twoje dzieci i wnuki i nawet brzuszek mnie nie zaboli

Opublikowano
7 minut temu, Ulman napisał:

Godności ubliża to że się przeżera nieswoje pieniądze  Ludzie bgaci są tacy bo zachowują się racjonalnie i jak ktoś daje to biorą  bo i tak im zabieraja najwięcej dla socjalnych 

9 minut temu, Ulman napisał:

To jak dają ryż to też biorą ? To na tym polega honor i bogactwo .

Opublikowano
Przed chwilą, Ulman napisał:

Ty pisałeś że masz prawicowe poglądy?

Ja cie nie nawrócę bo ty lewak wrośnięty w ziemię

Przed chwilą, 12zbyszko napisał:

To jak dają ryż to też biorą ? To na tym polega honor i bogactwo .

żebyś widział jakimi furami podjeżdzają  po ten ryż i inne dary pod GOPS 😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v