Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

no to poprzednicy wam tyle dali że wam się w kieszeniach wtedy nie mieściło 😄

złote czasy to pewnie były 😄

5 minut temu, mirro napisał:

To żaden argument. Większość jeszce nie wie że została zrobiona w ....

głupi czy nie umie liczyć ?

Edytowane przez racyl
Opublikowano (edytowane)

Ciemnota jest podatna na propagandę, ma problemy z logika i arytmetyka . Oni wierzą ze PIS ich nie wali w rogi.bo tak mówią w TVP ale nie maja możliwości samodzielnie tego zweryfikować.

Kaczynski zastosował najprostsza  metodę - dać flachę i kiełbache i 

będą jedli z ręki 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
4 minuty temu, wiesiek63zmc napisał:

to  40% narodu to ciemnota wg. nie których  a reszta to mądra konstruktywna  opozycja której zabrano zabawki

opozycja to umiała tylko cicho siedzieć, nikomu się nie narażać

2 minuty temu, Ulman napisał:

Ciemnota jest podatna na propagandę, ma problemy z logika i arytmetyka . O i wierzą ze PIS ich nie wali w rogi.bo tak mówią w TVP ale nie maja możliwości samodzielnie tego zweryfikować.

Kaczynski zastosował najprostsza  metodę - dać flachę i kiełbacha u będą jedli z ręki 

Ale nawet taki typ jak Ty zauważył że jednak coś dać

A Mądre to kogo mają niby wybrać ?

Opublikowano
7 minut temu, Ulman napisał:

Ciemnota jest podatna na propagandę, ma problemy z logika i arytmetyka . Oni wierzą ze PIS ich nie wali w rogi.bo tak mówią w TVP ale nie maja możliwości samodzielnie tego zweryfikować.

Kaczynski zastosował najprostsza  metodę - dać flachę i kiełbache i 

będą jedli z ręki 

Tusk, Schetyna odwrotnie zabrał flach\ę i kiełbasę i niech zap...ją za czapkę gruszek (mirabelek)

• Like 2
Opublikowano
23 minuty temu, witejus napisał:

Tusk, Schetyna odwrotnie zabrał flach\ę i kiełbasę i niech zap...ją za czapkę gruszek (mirabelek)

za***rdalac za miskę ryżu to kazał pracować Pinokio  M.  😄

Opublikowano

Ośmiorniczki tańsze od wołowiny ale ludziom zaszczepiono w głowach że to jakiś wielki luksus a jak ktoś bałwan to nawet tego sam zweryfikowac nie umie. Bardziej naganne byłoby gdyby zjedli po dużym steku  niż te ośmiorniczki ale stek nie jest chwytliwy i kazdy go jadł. Ośmiorniczek wielu nie próbowało  i czym wiekszy gamoń tym mu sie bardziej  wydaje  że to jakiś wielki luksus. Hasło ośmiorniczki to książkowy przykład zaprogramowania bezmyslnych mas wyborczych na określoną reakcję.

Racyl - rząd nie da ci  nic czego by ci wcześniej nie zabrał a podatków w tej kadencji wprowadzono lub podniesiono niemało. Oczywiście oficjalnie zaberają tylko aferzystom i innym czarnym charakterom ale wdać w narodzie proletariacką duszę bo poparcie by kułaka rozkułaczyć wcąż silne

Opublikowano
1 godzinę temu, 12zbyszko napisał:

Tak się zastanawiam co jest lepsze . Ciemnota czy głupota .  

Ciemnota z głupotą w parze idzie i na tych właśnie postawił prezes bo nimi najłatwiej rządzić. 

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Ulman napisał:

Ośmiorniczki tańsze od wołowiny ale ludziom zaszczepiono w głowach że to jakiś wielki luksus a jak ktoś bałwan to nawet tego sam zweryfikowac nie umie. Bardziej naganne byłoby gdyby zjedli po dużym steku  niż te ośmiorniczki ale stek nie jest chwytliwy i kazdy go jadł. Ośmiorniczek wielu nie próbowało  i czym wiekszy gamoń tym mu sie bardziej  wydaje  że to jakiś wielki luksus. Hasło ośmiorniczki to książkowy przykład zaprogramowania bezmyslnych mas wyborczych na określoną reakcję.

Racyl - rząd nie da ci  nic czego by ci wcześniej nie zabrał a podatków w tej kadencji wprowadzono lub podniesiono niemało. Oczywiście oficjalnie zaberają tylko aferzystom i innym czarnym charakterom ale wdać w narodzie proletariacką duszę bo poparcie by kułaka rozkułaczyć wcąż silne

Ty głupi jak but !!!. lepiej wspomnij na jakie sumy mieli te rachunki

Wciskasz nam że oni grosze wydawali w porządnych lokalach jak Ty we wsiowym barze z pizzą czy kebabem

Ja wiem wiem tobie zabrali najwięcej 😄

9 minut temu, piotreku1 napisał:

Ciemnota z głupotą w parze idzie i na tych właśnie postawił prezes bo nimi najłatwiej rządzić. 

To jak nazwać takich co im się wciska że mają głosować na takich co mają tolerancje, uśmiech i tym podobne pierdoły ?

Edytowane przez racyl
Opublikowano (edytowane)

na którym etapie pis zrobił mie w ..... ? podniesli podatki ? chyba tylko w paliwie .   Czy egzekucja instiejacego prawa wczesniej istniejącego  to jest zabranie czego kolwiek , czy wieksza konkurencja podmiotów na równych prawach to jest coś złego ?    Ulman   ,mirro   co mi zabrał PIS ?  

Edytowane przez jarecki
  • Thanks 1
Opublikowano

Ty próbujesz robić ludziom wodę z mózgu to proszę bardzo

I znowu słoma wyszła ci z butów 😄 taki obrotny a nie wie że lokal robi sie tam gdzie jest dobre zejście

Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał:

na którym etapie pis zrobił mie w ..... ? podniesli podatki ? chyba tylko w paliwie .   Czy egzekucja instiejacego prawa wczesniej istniejącego  to jest zabranie czego kolwiek , czy wieksza konkurencja podmiotów na równych prawach to jest coś złego ? 

Mnie zrobili . Obiecali na każde dziecko , a mają dać dopiero teraz .

Opublikowano

No to pokaż jakie te rachunki były wysokie? Niemoc ogarneła?  A może znałeś to jako hasło propagandowe i nawet nie umiesz zweryfikowac tylko powielasz bezmyślnie?

Opublikowano
Przed chwilą, Ulman napisał:

No to pokaż jakie te rachunki były wysokie? Niemoc ogarneła?  A może znałeś to jako hasło propagandowe i nawet nie umiesz zweryfikowac tylko powielasz bezmyślnie?

niemoc to Ty masz w swojej głowie bo w kółko z uporem maniaka opowiadasz ile ci to zabrano

Wciskasz że to ośmiorniczki tanie to doskonale wiesz jak niskie były rachunki

5 minut temu, zetorki12 napisał:

Mnie zrobili . Obiecali na każde dziecko , a mają dać dopiero teraz .

za mało produktywny jesteś jak jedna pinsetka robi ci różnicę

Nie wszyscy mają hektary za stodołą i dlatego się tobie nie należy na każde 😄

Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał:

za mało produktywny jesteś jak jedna pinsetka robi ci różnicę

Nie wszyscy mają hektary za stodołą i dlatego się tobie nie należy na każde 😄

Dla mnie każda setka ma znaczenie .

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Ulman napisał:

No to może ty pokaż jak były gorsząco i skandalcznie wysokie skoro tak twierdzisz. Tyle chyba potrafisz?

Potrafisz aby biadolić jakby ci ostatnie gacie z d*py pis zabrał

nikt nie jest głupi żeby wierzyć w Twoje brednie że u Sowy to się grosze płaci

Edytowane przez racyl
Opublikowano

równie dobrze możesz pokazać jakie to tanie było i powiedzieć że zwykłego kowalskiego co 500+ dostaje też by stać było tam zjeść kolację

Opublikowano

Czyli jednak nawet swoich twierdzeń o skandalcznych rachunkach nie umiesz udowodnić. Tak włąśnie PIS napchał do ciasnych głów zbitkę Sowa + ośmiorniczki + PO = drożyzna+nadużycia+bizancjum itp. Każdy to powtarza a nikt udowodnić nie potrafi. Tak samo jest z przekopem mierzei, czy CPK

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v