Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No widzisz jaki ty intelektualnie bezsilny jestteß æe musisz inwektywami sié posøugiwa© zamiast argumentacjá. 

Napisales ze 

22 godziny temu, Roman176 napisał:

ty byś był polakiem to zagłosował byś tam na Tuska 2;27  po trupach narodowym karierę zrobić ?

miruś a morze oni napuszczają Tuska na ruska ??   czemu z Niemiec nie jechało żadna delegacja na 5 lecie majdana na Ukrainie , tylko posłali tuska bo oberwie się Polsce 

Napsalem ci oglednie zes durny bo jakbym zaglosowal na Tuska byloby 1:28 

Potem piszesz ze

57 minut temu, Roman176 napisał:

jesteś bardziej tępy niż gumiak to po jakiego h*ja byś glosował ,gubisz się jak nastolatka dorastająca 

wiec sam wyszyłeś na głupa z tym 1;27 

No i popatrz jak to wyglada. Najpierw piszesz ze jakbym glosowal a potem po jakiego h.... bym glosowal I to niby ja sie gubie? Kto wyszedl na glupa z 2:27 ? 

Oczywiscie tradycyjnie twoj komentarz nijak sie ma do tego co niby komentujesz ale moze sprobujmy wyjasnic kilka spraw.

1.Tusk nic nie moze

2. Tusk powinen nam pomagac.

3.Tusk nie jest Polakiem tylko Nemcem.

4. Tusk powinen pomaga© Polakom  zamiast Niemcom ktorym przciez jest.

Twoje wypociny sprowadzaja sie do porownania - to tak jakbys facetowi bez rak kazal isc narabac drewna sasiadom  i napalic w piecu  gdy i ciebie w domu zamarzaja kaloryfery. 

Niestety Roamnie drogi lykasz fragmentami informacje ktorych nijak nie potrafisz logicznie ogarnac.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

No ale nie czyta , nie rozumie i nie mysli  tylko powtarza powszechne opinie. Tez gdzies czytalem ze taki kurczak zagrodowy nie jest wcale lepszy od hodowlanego. Bierze sie to stad ze musi zjesc kilka razy wiecej paszy by osiagnac taka sama mase jak fermowy. Wszelki syf obecny w paszy kumuluje sie w jego mesie i mamy taki sam wynik mimo ze niby lepiej karmiony. Nie jestem pewien czy tak jest bo badan nie widzialem ale dziala tu takie myslenie jak opisal Jarecki. Ludzie mysla ze jak kupi na straganie to bedzie zdrowe ekologiiczzne iitd Znam takie sytuacje gdy ekologiczni handlarze kupuja marchewke i ziemniaki z grupy producenckiej tyle ze przed myciem  i luzem by zapakowac w brzydsze woreczki bo to lepiej wyglada. Ludziska kupuja i sie cieszá ze maja zdrowsze jak w markecie. 

Opublikowano

A po co badania? Kura na wolnym wybiegu (podwórkowa) chodzi, zbiera i żre wszystko w tym i w śmieciach a nawet i zdarza się że zatrutej stonki w ziemniakach czy innego podtrutego robactwa .... od takich kur jajka najdroższe na ryneczkach.

Kiedy to Wielkanoc w tym roku że my już o jajczarstwie?

Opublikowano

O ile pamiętam to kiedyś pisał że jego żona w Kauflandzie jest kierownikiem więc bez kolejki dostanie. 

Co myślicie na teamat awanturki z Izraelem? Ciekawe jak z tego wybrną? Przy poprzedniej potyczce z żydami musieli zmienić ustawę o IPN. Teraz na jakie mogą iść ustepstwa?

Opublikowano

nie wiem czy akurat tam ale pamietam ze w krakowie byla kierowniczka-chyba temu ma uraz do krakowiakow-poczucie nizszosci czy co😂.

ja bym oddal izraelowi inflanty i sprzedal po taniosci kolumne krola zygmunta, do tego wschodnia jerozolime,zachodni brzeg i strefe gazy a nawet cala palestyne, a niech maja co im bede zalowal..........maja do nich takie samo prawo jak do polskich nieruchomosci....

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

gdy zapytac 500 osob ktore przeczytalo twoje posty to 497 stwierdziloby ze jestes idiota -a 3 jest jeszcze glupszych od ciebie i tego nie zauwaza...........

podaj link do tych badan-nie chce mi sie szukac, 

wpisz badania jajek i czytaj ....  idiotą jesteś bo łykasz ty wszystko 

czemu atousz tak ze nie dawno wybuchła afera z Fipronil Ministerstwo Rolnictwa informowało, że skażonych jajek nie ma w Polsce. Resort zapewniał o tym w związku z wykryciem milionów takich jaj w innych krajach: Niemczech, Belgii i Holandii, a także we Francji, w Szwajcarii, Szwecji, Luksemburgu, Wielkiej Brytanii i na Słowacji.

zostaliśmy największym eksporterem jajek w eu wiec samo za sia mówi wielki brat Niemiec cierpi to niedopuszczalne ze polska tak dobrze się ma 

polskie beee to beeeeeeee tak beeeeeee a ty tępak 

Opublikowano

masz wyzej link do tych badan i tam jasno pisze ze jajka fermowe sa lepsze niz z wolnego wybiegu-sam podales takie badania[ja bym pewnie bez problemu znalazl odwrotne☺️] wiec kto jest tepym idiota- sam sobie przeczysz

Opublikowano (edytowane)
53 minuty temu, jacus napisał:

znalazlem i wyniki tych badan- oczywiscie okolice moje i romanka,tylko nie napisali czy barwald dolny, gorny czy sredni😛

https://krakowskialarmsmogowy.pl/aktualnosci/szczegoly/page/2/id/263

badania z 2011 ??  na dole jest napisane ze cały czas jest monitorowane przez komisję eu i http://www.sir-kielce.pl/index.php/669-622

2 minuty temu, jacus napisał:

masz wyzej link do tych badan i tam jasno pisze ze jajka fermowe sa lepsze niz z wolnego wybiegu-sam podales takie badania[ja bym pewnie bez problemu znalazl odwrotne☺️] wiec kto jest tepym idiota- sam sobie przeczysz

no 8lat temu od 4 lat już nie kupisz flotu i mułu a nakaz wymiany pieców od 3 lat 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał:

Nie kop lezącego  

I tak już leży i beczy 

10 minut temu, Roman176 napisał:

beee to beeeeeeee tak beeeeeee 

Opublikowano (edytowane)

Nie ma nic ale pisac coś trzeba.

Ja żydem? No oczywiście. Do tego jeszce masonem , agentem Putina , liberałem i wrogiem wszelkiej maści idiotów i socjalitów.

Maski antysmogowe nie działały? No i co  z tego ? Suplementy diety też w  wiekszości nie działają a to olbrzymi rynek. Liczy się efekt placebo i komfort psychiczny konsumenta. Tak samo jak ci ci kupują warzywa na straganie myśląc że są lepsze.

Jak tam Roman z tym Tuskiem . Jak on ma nam pomagać skoro nic nie może i jest Niemcem?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)

ostro daje do pieca i temu smog powstaje- akurat to swieta prawda, ktos kto nie mieszka w poludniowej malopolsce czy slasku to o smogu nie powinien sie wypowiadac😥, to naprawde widac w powietrzu i czuc -chyba ze ktos chodzi ciagle narobany jak roman to mu wsio rawno.

mnie tez smieszy jak widze mlodych w maskach- bez badan widze ze to szajs......

ten link z kieleckiego -tez potwierdza moje obserwacje, tylko trzeba go dokladnie przeczytac, to ze w krainie latajacych siekier nie ma smogu i jaka sa zgodne z normami to mnie jakos nie dziwi,

mam w zakladkach pomiary zanieczyszczen u mnie -zielono[mocno wieje] w barwaldzie -zolto-na granicy normy, w rabce-zielono, rybnki-zolto w jednym miejscu czerwono,zory-zolto, a w marklowicach- zolto

ja tez jestem zydem-co prawda nie od urodzenia,ale nikt nie jest doskonaly- CRACOVIA PANY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edytowane przez jacus
Opublikowano

Ooooo , to teraz trzeba koniecznie utworzyć komisję odkłamywania nieprawdziwych doniesień oczerniających  naród  w skrócie kondon . Bedą walczyć  o  prawdę na poziomie międzynarodowym bo teraz trzeba  ją dopasować do prawdy krajowej. 

Opublikowano
3 godziny temu, jacus napisał:

ostro daje do pieca i temu smog powstaje- akurat to swieta prawda, ktos kto nie mieszka w poludniowej malopolsce czy slasku to o smogu nie powinien sie wypowiadac😥, to naprawde widac w powietrzu i czuc -chyba ze ktos chodzi ciagle narobany jak roman to mu wsio rawno.

u nas juz 85% pieców wymienionych ostatnie resztki zapisy były do końca stycznia ...  u was ostatnio była tvn uwaga o smoku dziwie się jeszcze ze zupy nie gotujecie z popiołu 

Dobre powietrze. Idealny dzień na sport na świeżym powietrzu!

https://airly.eu/map/pl/#50.03760,18.50647

takie powietrze u nas czujnik na przeciw koksowni  mimo mrozu -8

5 godzin temu, Ulman napisał:

No widzisz jaki ty intelektualnie bezsilny jestteß æe musisz inwektywami sié posøugiwa© zamiast argumentacjá. 

Napisales ze 

Napsalem ci oglednie zes durny bo jakbym zaglosowal na Tuska byloby 1:28 

Potem piszesz ze

No i popatrz jak to wyglada. Najpierw piszesz ze jakbym glosowal a potem po jakiego h.... bym glosowal I to niby ja sie gubie? Kto wyszedl na glupa z 2:27 ? 

Oczywiscie tradycyjnie twoj komentarz nijak sie ma do tego co niby komentujesz ale moze sprobujmy wyjasnic kilka spraw.

1.Tusk nic nie moze

2. Tusk powinen nam pomagac.

3.Tusk nie jest Polakiem tylko Nemcem.

4. Tusk powinen pomaga© Polakom  zamiast Niemcom ktorym przciez jest.

Twoje wypociny sprowadzaja sie do porownania - to tak jakbys facetowi bez rak kazal isc narabac drewna sasiadom  i napalic w piecu  gdy i ciebie w domu zamarzaja kaloryfery. 

Niestety Roamnie drogi lykasz fragmentami informacje ktorych nijak nie potrafisz logicznie ogarnac.

tępaku bardzo ci sprawia radochę sukces ze pis nie zagłosował na Tuska gdybyś nie miał radochy to byś nie głosował powiedział byś ze dobrze zrobili jak przyjąć imigrantów dla św spokoju taki z ciebie buc i tyle 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v