Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprzęt zakupiony za zbierane przez nich pieniądze uratował wiele istnień , a wielu chorym pozwolił się leczyć w bardziej "ludzkich" warunkach . Taki sukces wystarczy ? Caritas zrobił więcej ?

Opublikowano
3 minuty temu, staszek131415 napisał:

A jaki to sukces WOŚP odniosła ? Ubyło chorych w szpitalach ,skróciły się kolejki do specjalistów......zupełnie odwrotnie coś chyba poszło nie tak?

A Ty dalej swoje. To WOŚP zatrudnia lekarzy? A może ich szkoli w ramach studiów?  Jeden taki minister ostatnio obiecał że będą krótsze kolejki. I co z tego że za nim stoją pieniądze sztab specjalistów, skora jak widać kolejki są nie do ruszenia. Wszelkie fundacje to tylko działalność uzupełniająca. Najważniejsza i tak rola państwa. Ale fundacjom nie ma co rzucać kłód pod nogi bo uzupełniają w jakiejś mierze system.

Opublikowano (edytowane)

zetorki12

to myślisz że jak otwierają w jakieś placówce nowe oddziały to nie kupują sprzętu ? do starych też kupują

to co owsiak kupywał to pojedyńcze sztuki dla jakieś placówki a nie wyposażał we wszystkie niezbędne urządzenia a szum z tego robił się jakby całą służbe zdrowia wyposażył w urządzenia

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Racyl  albo nie czytasz uważnie tego co napisałem albo specjalnie próbujesz mi wmówić ,że powiedziałem coś czego nie powiedziałem. Jest jeszcze trzecia możliwość ,ale na to przyjdzie jeszcze czas. Weź zatrzymaj słowotok.:gent:

Opublikowano
15 minut temu, zetorki12 napisał:

Sprzęt zakupiony za zbierane przez nich pieniądze uratował wiele istnień , a wielu chorym pozwolił się leczyć w bardziej "ludzkich" warunkach . Taki sukces wystarczy ? Caritas zrobił więcej ?

A z moich  składek nikogo nie uratował?

Opublikowano

Ty pisowiec to nie masz prawa ratować innych bo to przywilej tylko łopozycji 😁

Opublikowano

a tak wogóle to jak wyglądała wtym roku transmisja z WOŚP czy kamery TVN były w wszystkich wiekszych miastach ? wiadomo ile wtym roku zebrali bo probuje odnalezc ale niewidze , dzis mowią o akcji dodatkowej i 16 mln , a niedziele ile zebrali ? 

Opublikowano
1 godzinę temu, zetorki12 napisał:

Ta PISCIEMNOTA jest omamiona tą całą otoczką jaka jest w TVPROPAGANDZIE i do nich nic nie dociera dopóki miłościwie im panujący Jarek nie każe myśleć inaczej. 

Kuźwa jak w kolektywie pierwszy myśli reszta robi to co myśli pierwsz. 

Opublikowano
19 minut temu, PRIMO napisał:

Ta PISCIEMNOTA jest omamiona tą całą otoczką jaka jest w TVPROPAGANDZIE i do nich nic nie dociera dopóki miłościwie im panujący Jarek nie każe myśleć inaczej. 

Kuźwa jak w kolektywie pierwszy myśli reszta robi to co myśli pierwsz. 

Schetyna zabranił swoim chodzić do mediów więc co tu robisz ?

Odmawiasz zdrowaśki za powrotem Tuska ?

Opublikowano (edytowane)

Pis czai się za każdym rogiem 😁

"dzik jest dziki Pis jest zły "

Edytowane przez Gość
Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał:

Schetyna zabranił swoim chodzić do mediów więc co tu robisz ?

Odmawiasz zdrowaśki za powrotem Tuska ?

O czym ty? 🤔

Opublikowano (edytowane)

Panie ! czy Pan od ryśka ?.

sześciu króli już było i wyglądamy cysorza europy

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Panowie dajcie spokój nie dajcie się sprowokować tej propagandzie... czy pis czy po oni grają do jednej bramki... na ten moment nie ma w sejmie suwerennej i niezależnej partii..

• Like 3
Opublikowano

Mi tego nie musisz mówić bo ja to wiem w przeciwieństwie tego gościa wyżej. 

Opublikowano (edytowane)

PRIMO

Oj tęsknisz tęsknisz za tuskiem . na darmo nie wyzywasz nikogo od pisowców czy kurwizji

5 minut temu, thefarmer napisał:

Panowie dajcie spokój nie dajcie się sprowokować tej propagandzie... czy pis czy po oni grają do jednej bramki... na ten moment nie ma w sejmie suwerennej i niezależnej partii..

A po za sejmem jest ?

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, thefarmer napisał:

kilku z kukiz  by wybrał ale wiadomo jak i oni do korytka by doszli to by chapali  co nie zmienia faktu iz zle niegadają dzis sachajko z kukiz słuchałem i całkiem dobrze gada         

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

A jak napiszę o badaniach słuchu wszystkich noworodków? Ten program dalej idzie i sprzęt ciągle fundacja wymienia. Oni każdego roku zaczynają coś nowego i to są prpgramy wieloletnie. W mojej ocenie PIS jest niebezpieczny. Skoro wokół jednego prezesa skupiają się przedstawiciele tzw prawicy i pozwalają się nazywać PIS pomimo, że ta partia prawicowa nie jest to kręci tym machina jaką zwykle nazywa się zorganizowana grupa o charakterze... Ten kto to dokończy i sprawę rozwikła będzie miał patent wart miliony - miliony, które poszły na kampanię a nikt niewie skąd się wzięły.

Opublikowano

dobrze żę kupują ale nie jest tak że cały sprzęt oddziałom noworodków kupują.

jakby nie oni to by szpitale same  pozyskiwały środki i kupywały . medycyna idzie do przodu a i sprzęt tanieje jak każda elektronika  bo znowu pojawia się jeszcze coś nowocześniejszego

Jak dzisiaj słyszałem to sporą kasę miasto gdańsk wydało na organizację tego jak i poprzedniego finału. nie wiem czy nie lepiej byłoby te kilkadziesiat tys wpłacić bezpośrednio na wośp

W wośp nie ma tak że tam wszyscy wszystko za darmo robią

Opublikowano
6 godzin temu, PRIMO napisał:

Jak by nie Owsiak to by nie było WOŚP a TVP byłaby podrzędną stacją TV. 

Jakby PIS szopek nie odstawiał w TVP to mogłaby się chełpić sukcesami WOŚP. 

To samo pytanie można by zadać wszechpanującemu Jarkowi. 

a gdybyś był starym bezdomnym kombatantem itp to byś Iną fundacje cennik dzięki komunistą oni głodują a komuniści na wysokich emeryturach a najwięcej od tych lat miały do powiedzenia pło psl sld a oni z głodu zdychali 

Po zabójstwie Adamowicza groteskowa opozycja usiłuje zrzucić odpowiedzialność za to morderstwo na środowiska patriotyczne, przypisując im rzekomą mowę nienawiści. W rzeczywistości to przedstawiciele groteskowej opozycji od lat szerzą nienawiść i tolerują takie patologie jak pomysły mordowania polskich patriotów i katolików.

5536314073126393445832071276392n.jpg

przedstawicielstwo gówna  axiel springer w akcji 

Wczoraj, podczas demonstracji przeciwko rzekomo „propagowanej przez TVP mowie nienawiści”, przemawiali m.in. Beata Tadla, Joanna Scheuring-Wielgus i Krzysztof Pieczyński. Temu ostatniemu powód zgromadzenia nie przeszkodził w tym, żeby oskarżyć Kościół o  dzielenie Polaków.

teraz powoli słyszałeś o Wywiad z Sorosem wiec tak Multi miliarder ma te same hasła co po ? n ? jak to tak a morze taki miliarder steruje tymi politykami jak myślisz ile im daje ?? 

2012 – polski Krzyż Komandorski z Gwiazdą Orderu Zasługi[9][10

przez komo

a morze ci się odbiło szerokim echem  s.gif?646461

Skandaliczne wpisy Celińskiego. "Jarosławie Kaczyński - wy****dalaj"

i co było w yvn 

albo przed atakiem na Adamowicza 

15470617371d3a3fff9e90f37a15a1de260cc0b3

obr 😎

a co do wośp 

wigilia MTP - Leon Bielewicz

największa wigilia w eu bezdomnych i biednych wielodzietnych itp w Polsce szumu z tego nie robi 

a jaki plan pelo jak by tak wygrała wybory wielka prywatyzacja majątku tego co zostało czy jak w Pyrzowicach wyrzucanie na zbity ryj rolników z własności ?

skok na resztę offe  a morze powtórzą największą dziurę w Wielkopolsce ??

większe podatki to na pewno co dalej ?

5 godzin temu, racyl napisał:

to myślisz że jak otwierają w jakieś placówce nowe oddziały to nie kupują sprzętu ? do starych też kupują

to co owsiak kupywał to pojedyńcze sztuki dla jakieś placówki a nie wyposażał we wszystkie niezbędne urządzenia a szum z tego robił się jakby całą służbe zdrowia wyposażył w urządzenia

cicho u mnie taka bieda ze Owsiak nie wiedział co kupić to kupił 2 stetoskopy  bo wszystko jest już na miejscu 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v