Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powinno się jeszcze wymienić większość znaków drogowych bo też są w kolorach biało czerwonych :P i z każdego zoo wypuścić na wolność orły bo jak można więzić nasz symbol narodowy :blink:

Romanek, gdzie marko pisał lewackie bzdury bo nie mogę znaleźć?

parę stron do tyłu 

Opublikowano

Atakuje go naród bo mu na to pozwala . Za Po ciągników do Warszawy nie wpuścili rozganiali ludzi armatkami wodnymi . Jeden z narodu niósł krzesło aby Komorowski  usiadł to miał sprawę karną . Ostatnio jak Duda był na śląsku incydent z młodym człowiekiem . Za tamtego prezydenta byłby rzucony na glebę i sprawa karna . Dziwię się , że mają tyle cierpliwości .

Znalazło się coś takiego. Myślę że dyplomacja w takim wydaniu była by nie wskazana. :lol:

17309366_983833791747662_910616972699426

Opublikowano

Zacytujesz z łaski swojej?

wiesz co mam wo gule namyśli ??? to poczytaj co pisze a później odpowiadaj 

Zacytujesz z łaski swojej?

marko-kolo

Zaawansowany

userphoto

Members

PipPipPip

720 postów

Napisany 30 styczeń 2015 - 18:34

Chyba chłopy dali mu dziabnąć   ;) Kolo który nigdy nie pracował mówi ,,my wszyscy harujemy ,,

Wywalili go z partii to zakłada drugą a pieprzy że trzeba ustrój zmienić .

Zapomniał powiedzieć tym chłopom ile dostają dotacji i że też są złodziejami według jego teorii 

to się nazywa wyborca jkm??  jego cytat z tematu jkm 

Seri kolejny lewak udający ze coś  zaczyna myśleć 

jkm obala wszystkie jego teorie poparcia jego i jako jego wyborcy sam oglądam jego wykłady piszecie takie bzdury 

Gość marekfarmer
Opublikowano

Znalazło się coś takiego. Myślę że dyplomacja w takim wydaniu była by nie wskazana. :lol:

A kto  protestuje   bo  nic  nie słychać  o  żadnych  protestach  ?????   KOD  zszedł  do  podziemia

Opublikowano
Za rządów PO-PSL Polacy stracili blisko 340 mld zł. Oto niektóre afery!
146303088812589380289.jpg
foto: Tomasz Adamowicz/Gazeta Polska

Patologie i drenowanie spółek skarbu państwa. Inwigilowanie niezależnych dziennikarzy i uczestników opozycyjnych manifestacji. Działanie na szkodę państwa w sprawie katastrofy smoleńskiej, w tym wydawanie potencjalnych informatorów w ręce rosyjskich służb. Audyt zaprezentowany wczoraj przez rząd Beaty Szydło dosłownie rozjechał rząd PO-PSL, który w sumie kosztował nas 340 mld zł. – Poziom rządów PO-PSL osiągnął dno. Liczba rzeczy złych była po prostu gigantyczna – stwierdził Jarosław Kaczyński.

Audyt przedstawili głównie ministrowie, jednak w tematykę wprowadziła wszystkich Beata Szydło. Premier scharakteryzowała rządy PO-PSL trzema słowami: egoizm, marnotrawstwo i pogarda. – Polacy przez poprzednie rządy stracili 340 mld zł. To mogło być osiem lat obowiązywania programu 500+, 5 tys. nowych przedszkoli i 250 nowych szpitali – mówiła Szydło. Premier zapowiedziała, że politycy PO zostaną pociągnięci do odpowiedzialności za działania i zaniechania. Jednocześnie ogłosiła, że będzie wnioskowała o powołanie komisji śledczej w sprawie afery Amber Gold. To było trzęsienie ziemi, ale emocje rosły.

Wczoraj opisywaliśmy złote mercedesy, koszmarne zaniedbania i błędy w polityce obronnej czy gigantyczne odprawy w spółkach skarbu państwa. Oto inne porażające fakty:

AUTOSTRADY \ Najdroższe autostrady w Europie – rząd PO-PSL zamierzał wybudować w związku z Euro 2012 4 tys. km. Do końca 2012 r. powstało jedynie 1,4 tys. km.

ŚCIĄGALNOŚĆ VAT \ Tzw. luka VAT-owska wzrosła z 8,8 proc. w 2007 r. do 26 proc. 2015 r. Z powodu niskiej ściągalności podatków budżet tracił rocznie ok. 60 mld zł.

SMOLEŃSK \ Dwa dni po katastrofie pod Smoleńskiem ABW otrzymała od Amerykanów zdjęcia satelitarne miejsca katastrofy. Zostały przekazane do prokuratury dopiero po 10 miesiącach.

AMBER GOLD \ Powstanie komisja śledcza, która zbada aferę. Łącznie przez 8 lat rządów PO-PSL Polacy stracili ok. 340 mld zł.

INFRASTRUKTURA \ Remont gabinetu ministra infrastruktury kosztował 1,2 mln zł.

AFERA PODSŁUCHOWA \ Od lipca 2013 do czerwca 2014 r. podsłuchiwani byli urzędnicy, ministrowie oraz m.in. prezes NBP Marek Belka.

INWIGILACJA ABW \ Inwigilowano obrońców krzyża na Krakowskim Przedmieściu. Zbierano również informacje o ks. Stanisławie Małkowskim, legendzie Solidarności.

DORADZTWO \ Jedno z ministerstw za doradztwo kancelarii prawnej płaciło 1800 zł za godzinę pracy.

SŁUŻBA ZDROWIA \ Straty skarbu państwa w służbie zdrowia rządzonej przez koalicję PO-PSL wyniosły aż 1,8 mld zł.

KPRM \ Deficyt w Kancelarii Prezesa Rady Ministrów na początku obecnej kadencji Sejmu wyniósł 13 mln zł. Dyrektor generalny w MSW zarabiał więcej od prezydenta.

KULTURA \ 20 proc. pracowników Ministerstwa Kultury było zatrudnionych na tzw. umowy śmieciowe. 25 proc. budżetu Instytut Adama Mickiewicza wydał na podróże służbowe.

PRACA I RODZINA \ W 2013 r. kryteria dochodowe na świadczenia pomocy społecznej znalazły się poniżej minimum egzystencji.

SPRAWY ZAGRANICZNE \ Donald Tusk odmówił propozycji Aleksandra Łukaszenki włączenia Polski do państw mediujących w konflikcie na Ukrainie. W MSZ znajdował się stół do masażu.

ENERGIA \ W spółkach górniczych jedynie markowano zmiany restrukturyzacyjne.

NAUKA I SZKOLNICTWO WYŻSZE\ Polskie uczelnie uginają się pod ciężarem biurokracji.

146303088812589880289.jpeg

146303088812589980289.jpeg

Opublikowano

A jak naciska telepatycznie ? Lepiej niech nie naciska bo może opozycja zatkała lufę . :D  :D  :D

Opublikowano

wiesz co mam wo gule namyśli ??? to poczytaj co pisze a później odpowiadaj 

marko-kolo

Zaawansowany

userphoto

Members

PipPipPip

720 postów

Napisany 30 styczeń 2015 - 18:34

Chyba chłopy dali mu dziabnąć   ;) Kolo który nigdy nie pracował mówi ,,my wszyscy harujemy ,,

Wywalili go z partii to zakłada drugą a pieprzy że trzeba ustrój zmienić .

Zapomniał powiedzieć tym chłopom ile dostają dotacji i że też są złodziejami według jego teorii 

to się nazywa wyborca jkm??  jego cytat z tematu jkm 

Seri kolejny lewak udający ze coś  zaczyna myśleć 

jkm obala wszystkie jego teorie poparcia jego i jako jego wyborcy sam oglądam jego wykłady piszecie takie bzdury 

zdecyduj się w końcu kogo to  ja popieram i nie rób z siebie głupka bo sam sobie  teraz zaprzeczasz 

ty nawet nie potrafisz udawać że myślisz a co dopiero pisać niedouku 

daruj te swoje wypociny bo to normalnie żenada i paranoja te twoje zwidy 

Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

Lepiej by  mi  moje  100mln  oddał 

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano

zdecyduj się w końcu kogo to  ja popieram i nie rób z siebie głupka bo sam sobie  teraz zaprzeczasz 

ty nawet nie potrafisz udawać że myślisz a co dopiero pisać niedouku 

daruj te swoje wypociny bo to normalnie żenada i paranoja te twoje zwidy 

wystarczy wejść na post jkm i poczytać twoje poparcie leminga

a tak pro po kogo najbardziej nienawidzi jkm  za kampanie wyborczą i co się stało ??

Opublikowano

otumaniony człowieku nigdy nie popierałem jkm i nie zamierzam 

mało tego zawsze go krytykowałem co sam wkleiłeś 

wróć do szkoły i spróbuj się douczyć czegokolwiek boś baran do kwadratu 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v