Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyli co-pis chce was okrasc ????😛😛 za te 9 mld ktore pojda z budzetu zamiast podwyzek cen pradu-ktore i tak beda bo musza byc- iel by mozna blokow energetycznych zbudowac ?? ciekawe czy ta budowa w jaworznie[stad mam prad] juz ruszyla..

Opublikowano

To jest właśnie lewicowa patologia. Minister tłumaczy się związkom zawodowym z dysponowania majątkiem państwa.🤣

6 minut temu, racyl napisał:

@ulman to masz ten portret tuska nad łóżkiem czy nie ?

No pewnie. Mam też   Bieńkowską w stringach,i Ogórek z Klarenbachem w lateksach. Są też  materiały hardcore - Pawłowicz toples, Andruszkiewicza z kolegami i  Piotrowicz ubrany jedynie w czerwony krawat

Opublikowano

teraz to już musi ktoś za to zapłacić

Latał ziobro do telewizji w 2014r demonstrować z banerami "kłamstwa kopacz" i miał rację

1 minutę temu, Ulman napisał:

No pewnie. Mam też   Bieńkowską w stringach,i Ogórek z Klarenbachem w lateksach. Są też  materiały hardcore - Pawłowicz toples, Andruszkiewicza z kolegami i  Piotrowicz ubrany jedynie w czerwony krawat

zobaczysz jak cię dojadą narodowcy za andruszkiewicza 😄

na bieńkowską to cie może być nie stać

Opublikowano

dziadki to się  w grobach przewracają jak słyszą mowa nienawiści

Opublikowano
50 minut temu, jacus napisał:

czyli co-pis chce was okrasc ????😛😛 

guwno burza medialna z antypolskiej tv 😎

51 minut temu, jacus napisał:

ciekawe czy ta budowa w jaworznie[stad mam prad] juz ruszyla..

obudź się ma być gotowa pod koniec roku 

40 minut temu, Ulman napisał:

To jest właśnie lewicowa patologia. Minister tłumaczy się związkom zawodowym z dysponowania majątkiem państwa.🤣

ale ty jesteś głupi  a tak pytam z ciekawości jak orlen sponsorował i inny to ci przeszkadzało a teraz już ?  a pytanie z inteligencji gdybyś miał 50% akcji a druga strona by ci kasę cała zabrała to ok ?

wiem ze dobre czasy twojego Tuska  się skoczyły zajebał podzielił się z psl 

związki bee ulam hura 

pracownicy zarabiają 8tyś tak Tusk uj***ć ,cały twój głupi rozum nic nie pojmuje ?

45 minut temu, Ulman napisał:

ulman musze cie zawstydzić to nie twoje progi 

Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał:

ale ty jesteś głupi  a tak pytam z ciekawości jak orlen sponsorował i inny to ci przeszkadzało a teraz już ?  a pytanie z inteligencji gdybyś miał 50% akcji a druga strona by ci kasę cała zabrała to ok ?

wiem ze dobre czasy twojego Tuska  się skoczyły zajebał podzielił się z psl 

związki bee ulam hura 

pracownicy zarabiają 8tyś tak Tusk uj***ć ,cały twój głupi rozum nic nie pojmuje ?

Orlen sponsorował ale beee bo związkowcy mieli 50% inteligencji bo im druga strona wszystko zabrała. Hmmm Tusk i PSL zabrał też 50% to razem zabrali 100% ale i tak jeszce istnieje bo zarabia 8 tys. No ale dlaczego ty tyle nie zarabiasz albo 15 tys jak w Czechach Yyyy moze nie tak jest,  jak jest,  a tak jak ma być to nie jest,  bo Tuska nie ma a Jarek tak? No a może beeee jest  całkiem odwrotnie i prawica to lewaki bo jeżdzą po lewej jak angole. A jak brexit to już po lewej nie wolno i co wtedy?  A jak prąd droższy to bedą za 500+ po ciemku siedzieć i sie wiecej dzieci urodzi żeby na prad starczyło. No w sumie tak chyba jest tylko że co na to żona dróżnika z Cipowa dolnego?  Dziadek tego dróznika opuścił szlabany jak jechał pociag wermachtu i co teraz? He?

Opublikowano
11 godzin temu, Ulman napisał:

A tak a propos - co rozumiesz pod pojęciem lewactwa? Tylko "nie naszość" czy coś jeszcze?

lewactwo trudne słowo i dotyczy skrajnej lewicy i ich poglądow typu małzenstwa homoseksualne  [ panie są super ] aborcja w kazdej chwili a za chwile dojdzie po małzenstwach adopcja dzieci przez gejow  [panie tak jak napisałem ]  ale jest cos gorszego zakaz rozmawiania i pisania o sprawach które  sa w centrum uwagi lewactwa czyli jak we francji i kilku krajach a dotyczy to aborcji ,jak bedziesz zakazywał badz rozmawiał publicznie aby zakazać aborcji to nawet kara wiezienia moze cie spotkać  . z drugiej strony były premier Miller z SLD  który az tak daleko posunietych pomysłow niemiał .głuwne ataki na koscioły przeprowadza skrajna lewica , pewno jak by kosciół błogosławił parom homo to by był cacy 

Opublikowano (edytowane)

Pozwolisz że uzupełnię?
Lewak to gościu co uwierzył w ideały głoszone przez lewicę i teraz stara się przestrzegać tego, co samo w sobie jest niewygodne dla samej lewicy. Taki wahabita tylko nie muzułmanin.
Lewak to gościu co nie wierzy w przewodnią siłę partii i bardziej odpowiada mu pluralizm polityczny. Może być niewierzącym ale przyjmuje do wiadomości istnienie w przestrzeni publicznej różnych wyznań. Im mniej ingerencji państwa i przewodniej partii w jego życie tym lewak szczęśliwszy.
Lewak nie jest homofobem, żydożercą ale skrajny lewak potrafi być terrorystą. 

Edytowane przez mirro
Opublikowano
15 godzin temu, PRIMO napisał:

Doczytaj ze zrozumieniem a dopiero wydaj osąd. 

To kancelaria premiera chciała upolitycznić pogrzeb a nie żona zmarłego. 

Ta jasne naucz się czytać jak nie miał mieć charakteru Państwowego to na jakiej podstawie udział brała MArnarka Wojenną to była prywatna formacja Adamowicza ? Przedstawicieli Władz Państwowych siedzieli w piątym rzędzie to była manifestacja pogard dla Państwa a Angela gdzie siedziała ?

Opublikowano

Widać co robiłeś w szkole na zajęciach z czytania ze zrozumieniem. 

Ps.  Chodzisz za mną jak smród po gaciach bo ledwo weszłem na forum a ten już do mnie pije. 

Opublikowano (edytowane)

Są chłopaki na piątkę to siedzieli w piątym rzedzie . Tusk jest niedostateczny to siedział w pierwszym

Jarecki - daj coś na potwierdzenie że za dyskusje o zakazie aborcji mozna iść do paki bo nie chce mi sie wierzyć

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
51 minut temu, mirro napisał:

Pozwolisz że uzupełnię?
Lewak to gościu co uwierzył w ideały głoszone przez lewicę i teraz stara się przestrzegać tego, co samo w sobie jest niewygodne dla samej lewicy. Taki wahabita tylko nie muzułmanin.
Lewak to gościu co nie wierzy w przewodnią siłę partii i bardziej odpowiada mu pluralizm polityczny. Może być niewierzącym ale przyjmuje do wiadomości istnienie w przestrzeni publicznej różnych wyznań. Im mniej ingerencji państwa i przewodniej partii w jego życie tym lewak szczęśliwszy.
Lewak nie jest homofobem, żydożercą ale skrajny lewak potrafi być terrorystą. 

takie sprostowanie izte najwieksze demonstracje bardzo czesto są wspomagane  skrajną lewicą a wtedy dochodzi do starć  , jakoś mało jest informacji o  zajsciach z udziałem skrajnej prawicy  czesto akcje ekologiczne są wspomagane lewicą skrajną . tak pomyslałem ze te osoby niemają za bardzo pomysłu na siebie i swoje partie typu palikot wszedł do sejmu i co  z wibratorem nie da sie zbudować wiarygodnosci , dalej nowoczesna jak słucham publicystki z ich udziałem to jest totalne zero , PO umie się spierać , dalej zradykalizowany Czarzastry tez nie zabardzo sobie radzi , ja czekam na Biedronia co ludzie z jego otoczenia bedą sobą reprezentowali bo on sam moze programu jeszcze niema ale jego osoba coś reprezentuje moze sam na niego niezagłosuje ale ma szanse nawet na 10 % w wyborach do sejmu i senatu 

Opublikowano
11 minut temu, PRIMO napisał:

Widać co robiłeś w szkole na zajęciach z czytania ze zrozumieniem. 

Ps.  Chodzisz za mną jak smród po gaciach bo ledwo weszłem na forum a ten już do mnie pije. 

Ta  jesteś głuchy i ślepy w dodatku poczytaj sobie komentarze pod artykułem zobacz czy nie siedzę pod Twoim łóżkiem🤣

13 minut temu, Ulman napisał:

Są chłopaki na piątkę to siedzieli w piątym rzedzie . Tusk jest niedostateczny to siedział w pierwszym

Jarecki - daj coś na potwierdzenie że za dyskusje o zakazie aborcji mozna iść do paki bo nie chce mi sie wierzyć

Rodzina upolityczniła pogrzeb robiąc z niego przedstawienie żal mi takich ludzi choć jestem wstanie zrozumieć bo działo się to w silnych emocja opzycja to wykorzystała

Opublikowano

Czytałem te komentarze i doszedłem do wniosku że to są ludzie twojego pokroju. 

Opublikowano
14 godzin temu, racyl napisał:

lepiej wpłacić na konto wośp kasę z miasta i nie robić cyrków

to co wydają na oprawę i organizację to bezpośrednio by przelali i byłby spokój.

No ale wtedy pieniążki nie płynęły by do tej kieszeni co trzeba ,,,,,,,,,,,,,,

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, staszek131415 napisał:

Rodzina upolityczniła pogrzeb robiąc z niego przedstawienie żal mi takich ludzi choć jestem wstanie zrozumieć bo działo się to w silnych emocja opzycja to wykorzystała

Reasumujac - Owsiak ma krew na rekach , Adamowicz popelnil samobojstwo, rodzina upolitycznila pogrzeb opozycja tez ma krew na rekach no i to tez wina ochrony oraz jezyka nienawisci ktorym posluguje sie wylacznie opozycja. Dawaj dalej 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
4 minuty temu, PRIMO napisał:

Czytałem te komentarze i doszedłem do wniosku że to są ludzie twojego pokroju. 

Tobie odtego oglądania TVN całkiem beret zryło powtarzam uroczystości niemiały charakteru Państwowego NA JAKIEJ PODSTAWIE  MARYNARKA  BYŁA tam? Czy to prwtna formacja Adamowicza?

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Reasumujac - Owsiak ma krew na rekach , Adamowicz popelnil samobojstwo, rodzina upolitycznila pogrzeb opozycja tez ma krew na rekach no i to tez wina ochrony oraz jezyka nienawisci ktorym posluguje sie wylacznie opozycja. Dawaj dalej 

Masz prawo tak uważąć jak Ci tak napisali 🤣

Opublikowano
15 minut temu, staszek131415 napisał:

Tobie odtego oglądania TVN całkiem beret zryło powtarzam uroczystości niemiały charakteru Państwowego NA JAKIEJ PODSTAWIE  MARYNARKA  BYŁA tam? Czy to prwtna formacja Adamowicza?

Nie przyszło tobie do głowy , że pogrzeb tak wyglądał i aż tylu uczestników było , bo bardzo dużo Go lubiło , szanowało i starali się oddać hołd jak najlepiej ? Nie byłeś nigdy na pogrzebie jakichś oficjeli ? No tu dochodzi śmierć w tak drastyczny sposób . Może pozwólcie już po prostu człowiekowi nie żyć ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v