Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, PRIMO napisał:

Przetrzyj te zaropiałe ślepia i przyjrzyj się czym tak naprawdę zajmuje się minister i jego świta oraz policja. 

Ps marko-kolo jest tylko pod innym nikiem. 

Tylko kiedy Stefan .W  złożył aneks do pisu jak ledwo co wyszedł z więzenia.

Może minister nie miał prawa świętować tylko każdego takiego kryminaliste uwiązać sobie na smyczy zeby przypadkiem kogoś nie sprzątnął

Opublikowano
9 minut temu, PRIMO napisał:

Przetrzyj te zaropiałe ślepia i przyjrzyj się czym tak naprawdę zajmuje się minister i jego świta oraz policja. 

Ps marko-kolo jest tylko pod innym nikiem. 

nieraz czytałem twoje posty w tematach związanych z bydłem ale potym co tu wypisujesz to stwierdzam ze potrzebujesz skorzystać z usług  psychologa bo morderstwo Adamowicza cie przerasta , porozmawiaj zkimś , faceci tez nieraz płaczą może ci ulży .  a co to ma dozeczy czym zajmuje sie Brudzinski  , to ze ciebie niema komu zastąpić nie znaczy ze tak jest wszedzie  jest cos takiego jak zastepcy 

• Confused 1
Opublikowano
2 minuty temu, PRIMO napisał:

@marko1970 poprostu brak argumentów to wyciągają coś z innych tematów ot typowy pisiorek. 

taki ze mnie pisiorek jak z ciebie platfusek

Opublikowano
4 minuty temu, PRIMO napisał:

@marko1970 poprostu brak argumentów to wyciągają coś z innych tematów ot typowy pisiorek. 

no nie zupełnie bo wtemacie dotyczącym bydła wiedze masz i za  tą wiedze pucharek ale niema go emotkach  . ale tu chyba emocje wzieły u ciebie górę 

Opublikowano

człeku co ma to do rzeczy ?  ..tu jest polityka i tu wyrażamy swoje przekonania opinie  ..podkreślam swoje 

więc co bajdurzysz jak jesteś zmanipulowany  , ogłupiony i nie potrafisz się z tym przebić ? 

Opublikowano

5 minut temu, jarecki napisał:

no nie zupełnie bo wtemacie dotyczącym bydła wiedze masz i za  tą wiedze pucharek ale niema go emotkach  . ale tu chyba emocje wzieły u ciebie górę 

Nie emocje tylko jak widzę jak jest zakłamany i obłudny PIS to aż mnie trafia szlag i nie porównuj hodowli bydła do polityki bo to świadczy o twoim poziomie. 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, PRIMO napisał:

Nie emocje tylko jak widzę jak jest zakłamany i obłudny PIS to aż mnie trafia szlag i nie porównuj hodowli bydła do polityki bo to świadczy o twoim poziomie. 

szlag cie trafia czyli emocje i ten psycholog potrzebny ,albo pogadaj zkimś na zywo i daj se luz  . ato poruwnanie bardziej do tego ze niemozna byc  ,,fachowcem '' zarowno z bydła jak i z polityki nie zrozumiałes przesłania 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

Czyli nic nowego u ciebie. 

Jak tam Elwis się miewa. 😉

Ps pozdrów go od Polaczka 😉

Opublikowano
3 minuty temu, jarecki napisał:

ato poruwnanie bardziej do tego ze niemozna byc  ,,fachowcem ' 

te ''fachowiec'' od byków ..daj se siana bo śmieszny i żałosny jesteś z tym bełkotem 

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, marko1970 napisał:

człeku co ma to do rzeczy ?  ..tu jest polityka i tu wyrażamy swoje przekonania opinie  ..podkreślam swoje 

więc co bajdurzysz jak jesteś zmanipulowany  , ogłupiony i nie potrafisz się z tym przebić ? 

a gdzie twoje motto na dole pod postem  o RYSKACH  MARKO KOLO . czyli petru juz niewierzysz to i nik zmieniłeś szybko zmieniłes swój obiekt westchnien  ico znalazłes nowy obiekt guru  czy stara podciwa partia PO ,  tak samo jak  oni sa POKO I uciebie nowa nazwa  . ptrafisz dostosować się do nowych wyzwań  ,,brawo ty ''

Edytowane przez jarecki
Opublikowano (edytowane)

Ooooooo to  widzę gołąbki pokoju podziobały się. No w końcu mamy poniedziałek, nowe rozdanie, nowe wyzwania, nowi wrogowie.  Widzę też że grilowanie zwłok a raczej urny z prochami Pana Adamowicza też trwa w najlepsze.  

Edytowane przez mirro
Opublikowano
1 godzinę temu, PRIMO napisał:

Ale PO o wiele bardziej

Opublikowano

jakie kryteria by trzeba było przyjąć do znaczenia słów ,,mowa nienawisci '' czy oskarzanie kogos o złamanie prawa to już mowa nienawisci ?  jak by wyglądała debata publiczna bez ostrych wymian zdań ?  ja od poczatku miałem pewne przekonania iz jezyk jaki do tej pory był uzywany pozostanie z nami ale to według mie dobrze .

Opublikowano
Przed chwilą, staszek131415 napisał:

Ale PO o wiele bardziej

Jakby rządziła PO to bym je**ł PO a że rządzi PIS to je**e PIS czy tak trudno to zrozumieć? 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, PRIMO napisał:

Staszku a tu masz kto tak naprawdę jest winny śmierci Adamowicza. 

https://pikio.pl/joachim-brudzinski-kontrowersje-200119/

Pozostawię to bez komentarza POLAKÓW tak naprawdę guzik obchodzi śmierć Adamowicza ich interesuje przyszłość ich rodzin

https://www.tvn24.pl/pomorze,42/szef-ochrony-27-finalu-wosp-w-gdansku-zatrzymany,902337.html

Edytowane przez staszek131415
Opublikowano

Przecież u nas nie ma debaty. Żeby była i aby zaistniała dyskusja w jej czasie trzeba by najpierw wytłumaczyć uczestnikom na czym dyskusja polega. Co z tego kiedy po zakończeniu tego zlotu, żaden z uczestników nie wychodzi mądrzejszy, ani  nie są w stanie podać wspólnych łączących ich płaszczyzn. Inaczej to tylko słowotok z elemetami barwnej nawalanki.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, staszek131415 napisał:

Pozostawię to bez komentarza POLAKÓW tak naprawdę guzik obchodzi śmierć Adamowicza ich interesuje przyszłość ich rodzin

Bez komentarza? O.o aż mnie zatkało. 🙊

Brak argumentów i tyle. 

Czyli jak tanio i szybko napchać kichy niemieckim żarciem. 

Widzę że nie zrozumiałeś o co chodzi w moim poprzednim poście skoro takie ci wesoło. 

A tu kolejny mundry z TVPrawdy. 

https://wiadomosci.wp.pl/skandaliczne-slowa-dziennikarz-tvp-info-przewrotnie-przeprasza-6340617216751233a

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano

Za bezpieczeństwo odpowiada organizator imprezy.

Bezpieczeństwo imprez masowych Art. 5. 1. Za bezpieczeństwo imprezy masowej w miejscu i w czasie jej trwania odpowiada jej organizator. 2. Bezpieczeństwo imprezy masowej obejmuje spełnienie przez organizatora wymogów w zakresie: 1) zapewnienia bezpieczeństwa osobom uczestniczącym w imprezie; 2) ochrony porządku publicznego; 3) zabezpieczenia pod względem medycznym; 4) zapewnienia odpowiedniego stanu technicznego obiektów budowlanych wraz ze służącymi tym obiektom instalacjami i urządzeniami technicznymi, w szczególności przeciwpożarowymi i sanitarnymi

• Like 1
  • Thanks 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v