Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i co ze znał? Weź mi wytłumacz na czym polega tu przestepstwo bo jakoś nie pojmuję. Jarosław miał w rzadzie niejakiego Lipca który trafił do paki za łapóke i co . Jarek tez jest winny bo go znał?

Nie musisz mieć wpływu. Wystarczy że wiesz co sie wydarzy i to jak szóstka w lotka. 

Opublikowano
45 minut temu, DTaras napisał:

Racyl - co to jest mowa nienawiści? Wytłumacz mi jak może prezydent miasta stać się własnym petentem i odpowiedz co się robi aby gdy zajdzie faktycznie nałożenie kompetencji w urzędzie aby można było nadal funkcjonować.

po stronie PO i mediów liberalnych jest zdecydowanie więcej mowy nienawiści

powinna być jedna kadencja i do domu i nie byłoby układów

1 minutę temu, Ulman napisał:

No i co ze znał? Weź mi wytłumacz na czym polega tu przestepstwo bo jakoś nie pojmuję. Jarosław miał w rzadzie niejakiego Lipca który trafił do paki za łapóke i co . Jarek tez jest winny bo go znał?

Nie musisz mieć wpływu. Wystarczy że wiesz co sie wydarzy i to jak szóstka w lotka. 

kręcićć lodyy na taką skalę jak Morcin.P bez wiedzy Pawł to nie mogło być nie możliwe ?

jak wiedziałł ? to  i mógłł chcieć coś miećć z tegoo

twierdzisz że był taki obrotny i przedsiębiorczy to bym bardziej nic się nie działo samo

Opublikowano
1 godzinę temu, racyl napisał:

dla twojej osoby to nawet papież na funkcji premiera w naszym kraju byłby zły

tobie się wydaje że wyborcy nie wiedzą ile wcześniej morawiecki zarabiał i kim był.

I niby dziady tylko mieliby głosować na pis ?. te liberalne media to już całkiem zaburzyły ci zdrowe 

e skad taki aleksander VI bylby idealny, czemu uwazasz ze akurat pinokio jest dobry ??? w czym jest lepszy od brozki ???  ich szczescie pomalu sie konczy -niemcy zaczynaja miec katar[ktos juz tu dodal link] my bedziemy mieli grype, nawet solidarnosc zamierza protestowac....

zaklad o flache ze z 90 % wyborcow pis-u nie pamieta kim byl i ile zarabial ???

co do dziadow-to ci odpowiem -sp***rzaj dziadu - i co obrazisz sie czy udasz sie w dluga podroz o ktorej zawsze marzyles😛, poszukaj sobie profil demograficzny wyborcow kazdej z partii i wnioski sam sobie wyciag...

ja akurat prawie wylacznie ogladam tvp-info, do tego kronika krakowska ,czasami wlacze szklo kontaktowe, faktow to chyba nigdy w zyciu nie ogladalem. polsat tez od swieta,w sezonie rolniczym to praktycznie nic

moj ulubiony program to "studio polska" tam mozna na zywo widziec jaki jest stan zdrowia psychicznego zwolennikow dobrej zmiany, wiec wyniki glosowan w szpitalach psychiatrycznych mnie nie dziwia...

teraz leci strefa starcia....

Opublikowano
22 minuty temu, racyl napisał:

kręcićć lodyy na taką skalę jak Morcin.P bez wiedzy Pawł to nie mogło być nie możliwe ?

jak wiedziałł ? to  i mógłł chcieć coś miećć z tegoo

twierdzisz że był taki obrotny i przedsiębiorczy to bym bardziej nic się nie działo samo

No , bo Marcin P jak sie przedstawiał to mówił Miło mi nazywam sie Marcin P........, oszukuje naiwnych,

Na  wizytówce miał  - oszustwa , wyłudzenia , walenie w rogi chciwych i naiwnych , piramida finansowa - prezes zarzadu Marcin P.......

Po raz kolejny napisze  - udowodnij to, bo inaczej to tylko  bajanie ogłupionej propagandą jednostki. Teorie sPISkowe są wygodne w propagandzie i ogłupianiu ludu ale sam widzisz ze mozesz sobie co najwyżej popodejzewać ale nic nie umiesz udowodnić. Tak samo jest z zamachem w Smoleńsku. Jakby mogli to by juz dawno udowodnili 

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

e skad taki aleksander VI bylby idealny, czemu uwazasz ze akurat pinokio jest dobry ??? w czym jest lepszy od brozki ???  ich szczescie pomalu sie konczy -niemcy zaczynaja miec katar[ktos juz tu dodal link] my bedziemy mieli grype, nawet solidarnosc zamierza protestowac....

zaklad o flache ze z 90 % wyborcow pis-u nie pamieta kim byl i ile zarabial ???

co do dziadow-to ci odpowiem -sp***rzaj dziadu - i co obrazisz sie czy udasz sie w dluga podroz o ktorej zawsze marzyles😛, poszukaj sobie profil demograficzny wyborcow kazdej z partii i wnioski sam sobie wyciag...

ja akurat prawie wylacznie ogladam tvp-info, do tego kronika krakowska ,czasami wlacze szklo kontaktowe, faktow to chyba nigdy w zyciu nie ogladalem. polsat tez od swieta,w sezonie rolniczym to praktycznie nic

moj ulubiony program to "studio polska" tam mozna na zywo widziec jaki jest stan zdrowia psychicznego zwolennikow dobrej zmiany, wiec wyniki glosowan w szpitalach psychiatrycznych mnie nie dziwia...

teraz leci strefa starcia....

jak ogląsza studio polska to doskonale wiesz kto najwięcej najwiecej gada i robi zamięszania tam. zapraszają gościa od nowackiej, młodego z psl i ci najwięcej negatywnych emocji wywołują. przychodzi tam były członek nowoczesnej i jakoś umie się wypowiedzieć że nie ma podoba mu się 500+ a marsz niepodległośći owszem.

nie wrzucaj wszystkich do jednego wora bo ci co przychodzą do studio polska czy należą do klubu gazety polskiej to promil wyborców pisu

doskonale wiedzą kim by  morawiecki bo za długo go reklamowali jeszcze jak był ministrem finansów

czy pinokio czy brożka to jest kwestia lepszego wizerunku ważne to żeby dbał o polskie interesy a nie dostawął medale od niemców.

tuskowi nikt tak po prostu za darmo nie dął tych medalów

Przed chwilą, Ulman napisał:

No , bo Marcin P jak sie przedstawiał to mówił Miło mi nazywam sie Marcin P........, oszukuje naiwnych,

Na  wizytówce miał  - oszustwa , wyłudzenia , walenie w rogi chciwych i naiwnych , piramida finansowa - prezes zarzadu Marcin P.......

Po raz kolejny napisze  - udowodnij to, bo inaczej to tylko  bajanie ogłupionej propagandą jednostki. Teorie sPISkowe są wygodne w propagandzie i ogłupianiu ludu ale sam widzisz ze mozesz sobie co najwyżej popodejzewać ale nic nie umiesz udowodnić. Tak samo jest z zamachem w Smoleńsku. Jakby mogli to by juz dawno udowodnili 

I jak ciągneli samolot to też się nie znali ?

To tak jak ktoś przejmię spore obszary ziemi w twojej okolicy to też nie będzie to cię interesowało skąd się wziął

Oj gdzie są tacy nie wścipscy ludzie

Anonimowy to mógł być jakby sobie otworzył sklepik a nie instytucję finansową z takim rozmachem i reklamą

Opublikowano

Jak otworzył instytucje finansową to do Urzędu Gminy o pozwolenie nie chodził, co najwyżej do KRS. Pytałem o mowę nienawiści i kilka jeszcze spraw a odpowiedziałeś jak Pani Gardias.

Opublikowano
9 minut temu, DTaras napisał:

Jak otworzył instytucje finansową to do Urzędu Gminy o pozwolenie nie chodził, co najwyżej do KRS. Pytałem o mowę nienawiści i kilka jeszcze spraw a odpowiedziałeś jak Pani Gardias.

W mateczniku danej partii takie rzeczy się nie dzieją bez tej partii

A jak miałoby to wyglądać mowa nienawiści ? pis nic nie mówi a platforma chlapie ile wlezie ?

Opublikowano

marcin plichta -po prostu zmienil nazwisko naprawde nazywa sie stefanski i to spowodowalo ze "zgubil" swoja przeszlosc oszusta skazanego za przekrety  pare lat wczesniej a cytujac klasyka -a te ludzie takie glupie sa jak nie przymierzajac chuck norris😛. i kupili bajke o zlotym interesie, zreszta po pare tysiecy lokat nikt sie do syndyka nie zglosil, 

ktos z przedstawicieli opozycji kopie innych  ??? albo go ochrona wyprowadza- zreszta widziales tych dziadkow z ochrony ??? mam nadzieje ze wczesniej przez wykrywacz metali widzowie przechodza, ktory z przedstawicieli opozycji biega po studio ??? widziales niedawno jak jeden ze zwolennikow  wladzy na poczatku programu zaatakowal ogorek-zone tw macieja z listy macierewicza, jak to skomentujesz ???

dali juz niemcom te 80 mln na fabryke ??? bo temat ucichl. kto kiedys powiedzial[12 lat temu] ze podpisal traktat zeby angela byla zadowolona ????? tusk-chyba nie😛

wspomnial ktos juz o tym boeningu kupionym w tamtym roku-ktory wystartuje dopiero w 2020 r kiedy piloci skoncza kursy......

Opublikowano

Anonimowy to mógł być jak zakładał ale biznes się rozrastał i reklam było mnóstwo to już zaczeli sie nim interesować i spoufalać. w świecie bogaczy nie ma ludzi anonimowych

@jacus zachowania są jednoznaczne. komentować i oceniac możemy zawsze ale przychodzi moment że trzeba ba kogoś postawić.

jak mam wybierać między PO i tą ich eupejskością wciskaną na siłę gdzie się da i pisem to wybiorę pis.

w platformie ciężko dostrzec że im na polsce zależy bardziej niż na tym co powie bruksela

Opublikowano (edytowane)

Na świecie bogaczy też się znasz? 

PISowi za to zalezy by Izrael i USA były zadowolone i jak trzeba to w podskokach ustawke zmienią. Oczywiście dla dobra Polski. To jest jedno draństwo tylko narracja się nieco różni.

Czemu uwazasz że wybór jest miedzy PO a PIS?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)

wszelkie grożby od dawien dawna podlegały konkretnej karze. teraz jest moda na to określenie mowa nienawiści.

to dostrzegłem że  nie klepią ich po plecach i medalami nie nagradzają

22 minuty temu, Ulman napisał:

Na świecie bogaczy też się znasz? 

PISowi za to zalezy by Izrael i USA były zadowolone i jak trzeba to w podskokach ustawke zmienią. Oczywiście dla dobra Polski. To jest jedno draństwo tylko narracja się nieco różni.

Czemu uwazasz że wybór jest miedzy PO a PIS?

A co nie jest tak że się nie znają ?. ten ich świat nie jest taki duży jak nam sie wydaje

Izraelowi nie takie rządy musiały ustapić i zapłacić odszkodowania. A co do USA to chcą mieć znaczącego sojusznika

A kogo wybierzesz ? nie da się wybrać kogoś świeżego  tak żeby póżniej  w kolalicji rządzącej PO sie nie znależli

Już bym wolał żeby SLD wrócił i wymiótł to PO z wiejskiej jak kiedyś AWS

Edytowane przez Gość
Opublikowano

No pewnie, i bogacze się obnoszą z tym jakie maja projekty i ile zarobią.😂

I własnie tak myslisz jak chca zebyś myslał. Głosuje się za PIS/przeciw PO albo odwrotnie. Takie myslenie konserwuje ten układ. 

Opublikowano
Dnia 18.01.2019 o 09:49, PRIMO napisał:

A teraz pokaż jak atakowano dziennikarzy z innych stancji tv przez fanatyków PISu. 

sam udowodnij a nie wycieraj mordy 

1 godzinę temu, jacus napisał:

ja proponuje taki program w tvn zrobić a nie reżyserować  a jauś jak tam te 20tyś dla dumy i nowoczesność od reportera tvn i do Brukseli jadą przestawić ciebie jako debila 

Opublikowano
10 godzin temu, DTaras napisał:

Jarecki - skopolamina jest bardzo niebezpieczna. Łatwo przebarszczyć i mózg ugotowany. Czy gdy coś nieformalnie przynosi korzyści nie wystarczy tych korzyści wykazać?

tak bywały problemy z przypomieniem sobie siebie samego , ale pewno nazisci mieli sos jeszcze ,  dwókadencyjnosc by cos zmieniła ale jak tak to wszedzie anie tylko w samorządach jak chcieli rządzący ale i w sejmie i senacie , ale chyba weszła w samorządach 2 kadencje i stop 

Opublikowano
1 godzinę temu, PRIMO napisał:

Kolejny zapszaniec który nie ma nic ciekawego do powiedzenia. 😜

No chyba że tyle. 

https://youtu.be/mfJhMfOPWdE

to duda cię wydudał ?

A może człowiek z zasadami cię przekonał

Opublikowano

Mnie nie ale ciebie na pewno. 

Ps popraw linki bo nie działają. 

Opublikowano
12 godzin temu, jacus napisał:

az sam probowalem policzyc ile mam kont- 5 ?? 7 ??? nie potrafie sobie przypomniec ile przez cale zycie zalozylem.....

racyl-jak skomentujesz przepisanie przez pinokia przed wyborami sporej czesci majatku  na zone-co chcial ukryc ???oswiadczenie majatkowe by klulo w oczy pisowski elektorat ???

skad wszyscy wiedza czyja to twarz-setki rzezbiarzy w calej polsce nie umie oddac podobienstwa a jeden grafik to zrobil bez problemu ???????

https://www.wiocha.pl/1562582,Komentarz-graficzny-tygodnia

https://www.chamsko.pl/93294/Jurku_zostan!

klarenbach - placze nad mozliwosci utraty 46 tys miesiecznie.............

No gdzieś te pieniądze z niemiec musiał lokować niruchomości itp itd

8 godzin temu, Ulman napisał:

No pewnie, i bogacze się obnoszą z tym jakie maja projekty i ile zarobią.😂

I własnie tak myslisz jak chca zebyś myslał. Głosuje się za PIS/przeciw PO albo odwrotnie. Takie myslenie konserwuje ten układ. 

To właśnie Ty tak myślisz ludzie opętani przez opozycję rzucali się pod samochody pod sejmem opozycja  ma kreew Adamowicza na rękach to dzięki ich atakom rozlała się ta fala nienawiści teraz nawet nie mają poczucia winy są pełni pogardy i pychy dobrze że przez najbliższe lata nie dojdądo władzy może chociaż jakiś czas będzie normalnie

12 godzin temu, racyl napisał:

Albo się jest się społecznikiem i się żyje z pensji prezydenta miasta albo jest się przedsiębiorcą i ma się tyle kont do prowadzenia interesów.

mało to morawieckiego atakowali że ma akcję i zachodzi konflikt interesów bo ma wpływ na ich wartość

Doba ma tylko 24h i nikt tu i tu się nie rozdwoi a ty głupoty gadzasz o telewizorach czy kontach. to jest dziecinne tłumaczenie to co próbujesz nam wciskać

Przeciez on był przedsiębiorcą  mówił mój Gdańsk to moje miasto 🤣

Opublikowano

brniecie panowie w slepy zauek   . jeszcze brakuje mark kolo , a na koncu wyjdzie ze to sam prezes Kaczynski najął płatnego morderce do tego  ,, incydentu ''z udziałem  Adamowicza

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Przetrzyj te zaropiałe ślepia i przyjrzyj się czym tak naprawdę zajmuje się minister i jego świta oraz policja. 

Ps marko-kolo jest tylko pod innym nikiem. 

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, marko1970 napisał:

nie pod innym a podobnym ..hehe 

No i zguba się znalazła. 

@WawrzyniecPruski teraz to mogą mu naskoczyć. 

Edytowane przez PRIMO
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v