Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, Ulman napisał:

To kto według ciebie jest winien śmierci Adamowicza? Owsiak, Tusk, UE, 8 lat zaniedbań?

Fajna była dziś Hołecka jak się niemal rozpłakała że hejt na TVPis się skupił po wczorajszym wydaniu Wiadomosci

KOD BO SIEJE NIENAWIŚĆ I AGRESJĘ

Opublikowano
33 minuty temu, jarecki napisał:

kilka lat temu media mówiły jak gosc zabił zone , dzieci i wjechał na czołowke w tira , 10 kilometrow odemie był nasladowca , tak samo żona , dzieci , i tir , dlatego jestem zdania zeby o takich tragediach jak najmiej mówiono ,   to absolwenci szkół wybierają muzyke na studniowke  i nic nam do tego . bo widze ze jakis guru chce nam mówic jakiej muzuki mam słuchać . odnosnie telewizji mi to nieprzeszkadza jak ktos ogląda tvn , tvp , polsat news . co niekturym przydała by sie MELISA  . A jeszcze jedno do baru gdzie chodze zawsze leci tvn ale hamburgery mają zajebis...

Taaa . O Smoleńsku też ?

Opublikowano

To ma być dowód ? Ja mogę Ci poopowiadać jak pewien ksiądz w sąsiedniej parafii tłumaczył że wszystko to wina żydów i masonerii . To nie była nienawiść ?

Opublikowano

Nie odwracaj kota ogonem dobrze wiemy jak ciamajdan wyszedł ludzie ogłupieni przez KOD rzucali się pod koła samochodów tak jak zebrani w Gdańsku po ataku szaleńca machali telefonami gdy chodził po scenie większość nie wiedziała co się naprawdę wydarzyło i nie pieprz żeto były działaniaw obronie niezawisłych sądów

Opublikowano
1 godzinę temu, racyl napisał:

wyrzucenie relacji z wośp w tvp to był błąd tak jak zakaz handlu w niedzielę.

Można dziennikarzy z czerskiej, dzendery, gejów,  nowacką, biedroniów pogonić z tvp ale z wośp zrezygnować to była głupota

Gdzie się nie pójdzie do placówki służby zdrowia to jest sprzęt z wośp i serduszka na nim naklejone

Daj już spokój z tym WOŚP CO jak o ale naklejanie serduszek idzie im najlepiej

Żeby nie było nic do Owsiaka nie mam ma swój pomysł na biznes ludzie dają ich sprawa

Opublikowano

Kiedyś trafisz do szpitala , to zobaczysz efekty tych serduszek . Poszukaj z caritasu i porównaj .

Opublikowano
9 godzin temu, patryk546 napisał:

Co do Owsiaka: "Polak zbierał dla Polaków, a Polacy go atakowali... "

Kto go atakował nic nie słyszałem o tym

Opublikowano
Przed chwilą, zetorki12 napisał:

Kiedyś trafisz do szpitala , to zobaczysz efekty tych serduszek . Poszukaj z caritasu i porównaj .

Płacę składkę na ubezpieczenie jak każdy wiele razy większą jak Owsika jałmużna

Ja nikiogo nie atakuję wyrażam swoje zdanie nie obrażam

Opublikowano

Za to , to nawet aparatu ortodontycznego by nikt nie kupił . A gdzie te składki idą , to nawet Morawiecki nie wie .

Opublikowano

Podobnie jak Adamowicza żal mi go jako człowieka bo jako  prezydent Gdańska był mi całkowicie obojętny

Przed chwilą, zetorki12 napisał:

Za to , to nawet aparatu ortodontycznego by nikt nie kupił . A gdzie te składki idą , to nawet Morawiecki nie wie .

głupoty gadasz i tyle mówiłem Ci do Owsiaka nic nie mam nigdy nie dawałem moja sprawa nie potępiam i nie ubliżam tym co dają

Opublikowano

Na służbie zginął . Innym pomniki i ulice dla uczczenia pamięci stawiają .

Opublikowano

Niech mu też postawią nawet przed samym ratuszem obojętne mi to............ jemu pewnie też

Opublikowano

Tak pewno jak i innym . Tylko ciekawe czemu wcześniej Ci nie było ?

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, staszek131415 napisał:

Daj już spokój z tym WOŚP CO jak o ale naklejanie serduszek idzie im najlepiej

Żeby nie było nic do Owsiaka nie mam ma swój pomysł na biznes ludzie dają ich sprawa

To pewnie ma być laurka i szacunek dla faceta? No cóż, różnymi drogami chodzi szacunek ludzki.

1 godzinę temu, staszek131415 napisał:

Płacę składkę na ubezpieczenie jak każdy wiele razy większą jak Owsika jałmużna

Ja nikiogo nie atakuję wyrażam swoje zdanie nie obrażam

Niezrozumienie celu istnienia i działaności fundacji prowadzi do takich wpisów. Tu nie chodzi o wyręczanie państwa w jego obowiązkach a o uzupełnienie obszarów gdzie państwo nie daje rady. 

Edytowane przez mirro
Opublikowano

Dobrowolne dawanie pieniędzy na fundacje, a później atakowanie jej... Nikt nie pobiera prawnie tych pieniedzy z kont obywateli, a ludzie i tak mają sapy, ciężkie to wszystko do pojęcia... a nie... zaraz... to jest Polska xddddd

Jedno jest niemalże pewne, te anty nastawienie jest słomiane, jeżeli pojawi się realne zagrożenie w rodzinie i sprzęt z serduszkiem miałby tą osobę uratować, raczej nikt nie będzie pamietał o swoich poprzednich poglądach. Trochę jak ateiści, niby mówią, że Boga nie ma, aczkolwiek kiedy nastanie zagrożenie życia, o swoich ateistycznych poglądach zapomną... 

Opublikowano

Czyli to nie są ateiści. Dla ateisty Bóg nie istnieje, więc nie ma potrzeby ani go atakować ani pokładać w nim nadziei. Jeżeli zaś łamie jedną z tych zasad to albo właśnie odnalazł Boga, albo jest zakłamanym s....

Opublikowano (edytowane)

Taka ciekawostka z Farmera (chodzi o antybiotyki)

"Krajowy monitoring importowanego mięsa pod kątem pozostałości tych substancji leczniczych jest śladowy. W 2017 roku dla importowanego mięsa wieprzowego pobrano do badań wykonywanych w kraju zaledwie 28 próbek, co jest z pewnością zbyt małą ilością w porównaniu do skali importu. W roku 2017 import mięsa wieprzowego do Polski wyniósł ponad 717 tysięcy ton."

Edytowane przez agromatik
Opublikowano

W ubiegłym roku mieliśmy niewiele mniej próbek na pozostałości w warzywach. Bardzo ciekawe podejście państwa do części praktycznej dbania o bezpieczeństwo żywności. Jak się stworzy przepisy i kwity to jeszcze nie wszystko. Czy minister Ardanowski ma rację kiedy mówi że nic nie może. A może to też powód dalszego zwlekania z utworzeniem jednolitej kontroli żywności? Zawsze można wytłumaczyć że to nie moja działka i zakres.

Opublikowano
2 godziny temu, patryk546 napisał:

Dobrowolne dawanie pieniędzy na fundacje, a później atakowanie jej... Nikt nie pobiera prawnie tych pieniedzy z kont obywateli, a ludzie i tak mają sapy, ciężkie to wszystko do pojęcia... a nie... zaraz... to jest Polska xddddd

Jedno jest niemalże pewne, te anty nastawienie jest słomiane, jeżeli pojawi się realne zagrożenie w rodzinie i sprzęt z serduszkiem miałby tą osobę uratować, raczej nikt nie będzie pamietał o swoich poprzednich poglądach. Trochę jak ateiści, niby mówią, że Boga nie ma, aczkolwiek kiedy nastanie zagrożenie życia, o swoich ateistycznych poglądach zapomną... 

Serduszko wszędzie można nakleić  to czy ktoś dał czy nie niema tu nic do rzeczy

2 godziny temu, mirro napisał:

To pewnie ma być laurka i szacunek dla faceta? No cóż, różnymi drogami chodzi szacunek ludzki.

Niezrozumienie celu istnienia i działaności fundacji prowadzi do takich wpisów. Tu nie chodzi o wyręczanie państwa w jego obowiązkach a o uzupełnienie obszarów gdzie państwo nie daje rady. 

Ta jasne ile lat Owsiak zbiera? Zobacz czy ubyło chorych skróciły się oczekiwania na badania? ile kasy zebrał w tymroku?

Jeśli ktoś oczekuje szacunku niech się nie bierze za pomoc innym

Opublikowano
1 godzinę temu, agromatik napisał:

Taka ciekawostka z Farmera (chodzi o antybiotyki)

"Krajowy monitoring importowanego mięsa pod kątem pozostałości tych substancji leczniczych jest śladowy. W 2017 roku dla importowanego mięsa wieprzowego pobrano do badań wykonywanych w kraju zaledwie 28 próbek, co jest z pewnością zbyt małą ilością w porównaniu do skali importu. W roku 2017 import mięsa wieprzowego do Polski wyniósł ponad 717 tysięcy ton."

Jak myślisz czemu obrońcy demokracji tego nie nagłaśniają? Bo biorą kasę za milczenie?

2 godziny temu, mirro napisał:

Czyli to nie są ateiści. Dla ateisty Bóg nie istnieje, więc nie ma potrzeby ani go atakować ani pokładać w nim nadziei. Jeżeli zaś łamie jedną z tych zasad to albo właśnie odnalazł Boga, albo jest zakłamanym s....

Czyżby? https://www.dziennikwschodni.pl/lublin/chca-wyprowadzic-religie-ze-szkol-zbieraja-podpisy,n,1000226628.html

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v