Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
11 minut temu, DTaras napisał:

Ciekawe czy skoki w Zakopanem będą...

A co to ma wspólnego?

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Gamoń😬

pewnie przez żałobę w dzień pogrzebu inteligencie Tego w TVPis jeszcze nie powiedzieli?

Odwołując skoki życia człowiekowi nie przywrócisz podobnie jak kupując znicz to tylko takie manifestowanie na pokaz

Opublikowano
4 minuty temu, zetorki12 napisał:

A jak lepiej ?

Najlepiej milczeć żadne słowa nie zwrócą dzieciom ojca ,syna czy mężą

Opublikowano

brat szwagra mial wesele 10 kwietnia roku pamietnego- impreza skonczyla sie zaraz po polnocy, wodki zostalo sporo..

wielblady zdychaja a karawana idzie dalej-troche pogadaja, poplacza,pomodla sie i za pare dni od nowa polska ludowa, ro***erducha polityczna jak dawniej, tak bylo jest i bedzie zawsze...........u nas juz ferie wiec studniowka byla w tamta sobote, kiepsko widze przyszlosc polskiej mlodziezy jak na studniowce graja disco-glupolo.

Opublikowano

po pierwsze  to nie prezydent panstwa jak chcą żałobe to niech mają w swoim województwie Pomorskim  .jak zgineły poprzednio młode dziewczyny w escape rom  to żałoba była lokalna . jak zgineli bezdomni w warszawie  6 osob to nawet trzaskowski nie zaaragował  nawet nic nie napisał po prostu olał ich bo byli biedni  a teraz  w warszaweie załobe wprowadził  .https://natemat.pl/259857,kiedy-oglaszana-jest-zaloba-narodowa-internet-pyta-o-tragedie-w-koszalinie 

• Like 1
Opublikowano

A w czym Wam taka żałoba przeszkadza ? Zawsze większy szum o osobach znanych . Nawet patrząc na ożywione dyskusje na AF to widać . Macie za złe że mało o tamtej tragedii . To sami czemu nic nie reagowaliście ?

Opublikowano
28 minut temu, jacus napisał:

brat szwagra mial wesele 10 kwietnia roku pamietnego- impreza skonczyla sie zaraz po polnocy, wodki zostalo sporo..

wielblady zdychaja a karawana idzie dalej-troche pogadaja, poplacza,pomodla sie i za pare dni od nowa polska ludowa, ro***erducha polityczna jak dawniej, tak bylo jest i bedzie zawsze...........u nas juz ferie wiec studniowka byla w tamta sobote, kiepsko widze przyszlosc polskiej mlodziezy jak na studniowce graja disco-glupolo.

Jak sobie zażyczyli to grają wolność jest

Żałoba  w niczym jeśli jest szczera a nie na pokaz

Może KOD uderzy się w piersi za wydarzenia Grudniowe

http://katowice.wyborcza.pl/katowice/7,35063,24360612,w-poniedzialek-w-katowicach-demonstracja-kod-przeciw.html

https://www.tvp.info/23110314/marsz-kod-przeszedl-ulicami-warszawy-stoleczny-ratusz-podsumowuje-ponad-50-tys-uczestnikow-bezpieczny-przebieg

Czyli będą protestować przeciwko samym sobie?

Opublikowano

wydarzenia grudniowe-to posel pis krasulski przeszedl do kod-u ??? jak jego towarzysz wojenny mazgula mogl to czemu on nie..

hieny szybko wrocily do kurwizji i to najgorszego sortu-jeden dzialacz polskiej partii socjalistycznej a drugi stypendysta sorosa-musza sie bardziej starac.

slusznie ktos zauwazyl ze jesli ktos chory psychicznie w wiezieniu przez 3 lata ogladal kurwizje to moglo mu to wplynac niekorzystnie na psychike.

w sasiedniej gminie  niedawno matka udusila troje malych dzieci i sama sie powiesila-tez nikt zaloby nie oglosil, szybko zakonczono medialnie temat, zeby nie nakrecac emocjii, a tutaj sie nakreca spirale- ile za te 2 dni jest juz zatrzymanych za grozby karalne wobec roznych prezydentow i politykow.

wlasnie dla tego za granica nie naglasniaja specjalnie roznych tragedii-to przyciaga szalencow,ktorzy tez chca miec swoje 5 minut.

Opublikowano
3 godziny temu, mirro napisał:

Eeee to i studniówki będą bez muzyki . czy całkiem odwołają?

studniówki odwoływać !, czyś ty na głowę upadł ?

odwołuje się jak jakaś tragedia związana ze szkołą się wydarzy. co ma prezydent gdańska do maturzystów np  z mazowsza.

to nie jest ten poziom żałoby co np po śmierci papieża że w telewizji lecą tylko na okrągło materiały o nim

3 godziny temu, jacus napisał:

tragedia masowa nie równa się jednostkowej.

po cholerę wciskasz tą swoją poprawność o disco polo . niech każdy słucha co chcę i zwycięża to co się cieszy zapotrzebowaniem

boli cię to że jest na to ogromny popyt

Opublikowano
3 godziny temu, staszek131415 napisał:

Najlepiej milczeć żadne słowa nie zwrócą dzieciom ojca ,syna czy mężą

To kto według ciebie jest winien śmierci Adamowicza? Owsiak, Tusk, UE, 8 lat zaniedbań?

Fajna była dziś Hołecka jak się niemal rozpłakała że hejt na TVPis się skupił po wczorajszym wydaniu Wiadomosci

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

wydarzenia grudniowe-to posel pis krasulski przeszedl do kod-u ??? jak jego towarzysz wojenny mazgula mogl to czemu on nie..

hieny szybko wrocily do kurwizji i to najgorszego sortu-jeden dzialacz polskiej partii socjalistycznej a drugi stypendysta sorosa-musza sie bardziej starac.

slusznie ktos zauwazyl ze jesli ktos chory psychicznie w wiezieniu przez 3 lata ogladal kurwizje to moglo mu to wplynac niekorzystnie na psychike.

w sasiedniej gminie  niedawno matka udusila troje malych dzieci i sama sie powiesila-tez nikt zaloby nie oglosil, szybko zakonczono medialnie temat, zeby nie nakrecac emocjii, a tutaj sie nakreca spirale- ile za te 2 dni jest juz zatrzymanych za grozby karalne wobec roznych prezydentow i politykow.

wlasnie dla tego za granica nie naglasniaja specjalnie roznych tragedii-to przyciaga szalencow,ktorzy tez chca miec swoje 5 minut.

ty to chyba się naczytałeś michnika i chętnie polatałbyś z flagą tęczową

1 minutę temu, Ulman napisał:

To kto według ciebie jest winien śmierci Adamowicza? Owsiak, Tusk, UE, 8 lat zaniedbań?

Fajna była dziś Hołecka jak się niemal rozpłakała że hejt na TVPis się skupił po wczorajszym wydaniu Wiadomosci

jedna osoba na pewno swoje odsiedzi w wiezieniu

A co by było jakby to pis zorganizowałby te imprezę w gdańsku gdzie zginął Adamowicz to już rządali by dymisji nawet i prostego wójta z pisu na podlasiu 😀

Opublikowano

racyl-poczytaj sobie poezje zenka i polataj z flaszka samogonu-  pamietaj synu po drugiej stronie wisly nie ma chyba zadnego zespolu glu-polo- ciekawe czemu ??? kiedys zapytali biedronia w jakiej partii jest najwiecej jego kolegow- nie odpowiedzial w jakiej ale dal to wyraznie do zrozumienia😛,

michnik juz rzadko cokolwiek pisze- a jesli juz to na tematy odlegle od biezacej polityki, ma swoje lata ,jest ciezko chory wiec  interesuje sie innymi sprawami...........

Opublikowano (edytowane)

Najgorszym naszym nieszczęściem jest PiS bo nie mamy nic lepszego.

Disco polo na studniówce? Różne są odcienie i poziomy nawet tego rodzaju już chyba folkloru ale po studniówkach grane wcześniej czy później wywoła u absolwentów przesyt w dalszym życiu i egzamin dojrzałości estetycznej dopiero przed Nimi. Z tym disco polo w muzyce mamy tak jak z PiS-em w polityce z pierwszego tu zdania.

Media publiczne czekają dopiero złe czasy nieco później ale ja już dziś napiszę że PiS jest koniecznością, disco polo modą a media publiczne ani jednym ani drugim i wielu z nas bardzo by bez nich nie rozpaczało i jest nas takich coraz więcej.
Dla mnie jedyną wartością niekwestionowaną tych mediów jest rozdzielczość HD dostępna z naziemnych nadajników przydatna w ustawianiu nowo zakupionych telewizorów przez znajomych. (sporo tego ostatnio nakupili i niechcący telewizorni się tej przy dostrajaniu anten etc naoglądałem, wprawdzie sporadycznie ale i tak mi treści zbrzydły ciągle te same, z resztą inne kanały nie lepsze))

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
3 godziny temu, dysydent napisał:

Najgorszym naszym nieszczęściem jest PiS bo nie mamy nic lepszego.

Disco polo na studniówce? Różne są odcienie i poziomy nawet tego rodzaju już chyba folkloru ale po studniówkach grane wcześniej czy później wywoła u absolwentów przesyt w dalszym życiu i egzamin dojrzałości estetycznej dopiero przed Nimi. Z tym disco polo w muzyce mamy tak jak z PiS-em w polityce z pierwszego tu zdania.

Media publiczne czekają dopiero złe czasy nieco później ale ja już dziś napiszę że PiS jest koniecznością, disco polo modą a media publiczne ani jednym ani drugim i wielu z nas bardzo by bez nich nie rozpaczało i jest nas takich coraz więcej.
Dla mnie jedyną wartością niekwestionowaną tych mediów jest rozdzielczość HD dostępna z naziemnych nadajników przydatna w ustawianiu nowo zakupionych telewizorów przez znajomych. (sporo tego ostatnio nakupili i niechcący telewizorni się tej przy dostrajaniu anten etc naoglądałem, wprawdzie sporadycznie ale i tak mi treści zbrzydły ciągle te same, z resztą inne kanały nie lepsze))

pieprzenie dysydencie

jakby nie to tvp to już by się pogubił czy schetyna jest za przyjmowaniem uchodzców, 500+. tyle razy platforma zmieniała zdanie i gdyby nie tvp to już by się pogubił.

bardzo dobrze ludziom przypominają czym pachnie PO u władzy. w komercyjnych stcjach nie ma na to czasu.

wiele rzeczy z życia opozycji by przegapił i żył w nieświadomości

7 godzin temu, Ulman napisał:

Zaraz ci TVPis wytłumaczy że to nie Polak i zbierał dla siebie  a jedynie słuszny jest Caritas i Rydzyk

Jakby były w Polsce tylko 3 podmioty zbierające pieniądze 😁

Nikt cie nie zmusza możesz dać komu chcesz zarówno na studnie w afryce jak i na owsiaka

7 godzin temu, jacus napisał:

racyl-poczytaj sobie poezje zenka i polataj z flaszka samogonu-  pamietaj synu po drugiej stronie wisly nie ma chyba zadnego zespolu glu-polo- ciekawe czemu ??? kiedys zapytali biedronia w jakiej partii jest najwiecej jego kolegow- nie odpowiedzial w jakiej ale dal to wyraznie do zrozumienia😛,

michnik juz rzadko cokolwiek pisze- a jesli juz to na tematy odlegle od biezacej polityki, ma swoje lata ,jest ciezko chory wiec  interesuje sie innymi sprawami...........

jeju discopolo to nie tylko zenek ostatnio tak pokazywany. jest masa wartościowych wykonawców w tym gatunku a zenek ma te 3hity  i tyle bo reszta kipeskie.

biedronia to można zapytać co najwyżej o godzinę

Ja mogę zrozumieć że michnik nie piszę tylko że cały czas gazeta idzie w tym samym tonie. nie gadaj że on nie ma na nic wpływu

7 godzin temu, patryk546 napisał:

Co do Owsiaka: "Polak zbierał dla Polaków, a Polacy go atakowali... "

Robili tak jak im kazał

"róbta co chceta "

A na poważnie to nie ma organizacji co by się wszystkim podobała

Opublikowano

Może i nie ma jednak po wypowiedziach "ludzi z branży" organizacji charytatywbych widać że każda jedna ma swoich fanów inaczej. Dobrze że w końcu wszystkie zaczynają mówić wprost jakie to podziękowania ze strony rodaków spływaja na ich głowy. Ci ludzie pracują już wiele lat i jakieś pojącie o tym mają.

Opublikowano

wyrzucenie relacji z wośp w tvp to był błąd tak jak zakaz handlu w niedzielę.

Można dziennikarzy z czerskiej, dzendery, gejów,  nowacką, biedroniów pogonić z tvp ale z wośp zrezygnować to była głupota

Gdzie się nie pójdzie do placówki służby zdrowia to jest sprzęt z wośp i serduszka na nim naklejone

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, jacus napisał:

kilka lat temu media mówiły jak gosc zabił zone , dzieci i wjechał na czołowke w tira , 10 kilometrow odemie był nasladowca , tak samo żona , dzieci , i tir , dlatego jestem zdania zeby o takich tragediach jak najmiej mówiono ,   to absolwenci szkół wybierają muzyke na studniowke  i nic nam do tego . bo widze ze jakis guru chce nam mówic jakiej muzuki mam słuchać . odnosnie telewizji mi to nieprzeszkadza jak ktos ogląda tvn , tvp , polsat news . co niekturym przydała by sie MELISA  . A jeszcze jedno do baru gdzie chodze zawsze leci tvn ale hamburgery mają zajebis...

Edytowane przez jarecki
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v