Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet  nie wiedziałem bo  nie oglądam TVN  szkoda   czasu  

Opublikowano
Mirro- Ukraina kupuje superpumę, Węgry karalucha a w Polsce co drugi to spec od produkcji. Moim zdaniem była okazja zarobić. A wypowiedź taka to słodko-gorzkie pierdzenie. Pisałem o CIT i co? Rada: przejdź na samozatrudnienie. Nie prostowałem bo jest to możliwe ale nie o to chodzi. Ujawniła się jednak świadomość a raczej jej brak. CIT bowiem dotyczy osobowości prawnej i różnic właśnie między zwykłą działalnością a np. S. C. I tak samo się chyba dzieje w rządzie. Na miękkich fotelach siedzą ignoranci lub figuranci.
Opublikowano

Albo oszołomy.

A może to taka wypowiedź uspokajająca. W końcu trzeba coś ludziom powiedzieć, dlaczego uwaliło się przetarg, naopowiadało cudów na kiju a nasz wspaniały bratanek Węgier zrobił całkiem inaczej. Chyba jednak płyta z łapówką się zgrała, teraz trzeba mówić że broni się miejsc pracy. 

Opublikowano

Pamiętam jak eksperci z TVnazi, politycy pełło zarzekali się , że od nich nic nam grozi , a mieszanka kultur jest nam potrzebna . Wyśmiewali się z tych co sądzą inaczej . A teraz Peełło przeżywa ogromną traumę bo plan ściągnięcia migrantów do Polski został zablokowany przez pis.  Imigranci zgodnie z ich planem mieli kraść , gwałcić, dokonowyć rozboje , atakować Polaków,  a media , tv miały być  zajęta tymi zadymami i rozbojami dokonywanymi przez emigrantów . Wykorzystując chaos w tym czasie peełło by sobie bez przeszkód kradło, rozkradli by  to co jeszcze nie udało im się wcześniej rozkraść , czyli robili by to w czym się specjalizują  i są w tym najlepsi.

• Like 1
Opublikowano
29 minut temu, mirro napisał:

Albo oszołomy.

A może to taka wypowiedź uspokajająca. W końcu trzeba coś ludziom powiedzieć, dlaczego uwaliło się przetarg, naopowiadało cudów na kiju a nasz wspaniały bratanek Węgier zrobił całkiem inaczej. Chyba jednak płyta z łapówką się zgrała, teraz trzeba mówić że broni się miejsc pracy. 

znowu sPISek ?.

kolego rozkręcasz się😀

Opublikowano

Już chyba wolałbym spisek. Na razie to fruwająca głupota.

14 minut temu, Alamo napisał:

Pamiętam jak eksperci z TVnazi, politycy pełło zarzekali się , że od nich nic nam grozi , a mieszanka kultur jest nam potrzebna . Wyśmiewali się z tych co sądzą inaczej . A teraz Peełło przeżywa ogromną traumę bo plan ściągnięcia migrantów do Polski został zablokowany przez pis.  Imigranci zgodnie z ich planem mieli kraść , gwałcić, dokonowyć rozboje , atakować Polaków,  a media , tv miały być  zajęta tymi zadymami i rozbojami dokonywanymi przez emigrantów . Wykorzystując chaos w tym czasie peełło by sobie bez przeszkód kradło, rozkradli by  to co jeszcze nie udało im się wcześniej rozkraść , czyli robili by to w czym się specjalizują  i są w tym najlepsi.

Alamo- to nie był ich plan tylko Twoje obawy. 

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, mirro napisał:

Alamo- to nie był ich plan tylko Twoje obawy. 

chyba scierby na widziałeś jak latał po warszawie z napisem witajcie 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Dnia 24.12.2018 o 13:52, wiesiek63zmc napisał:

Piszesz socjal beee a od Mikołaja to byś brał :D In .a wzajem 

Z  Mikołąjem  i dziećmi  jest pewna analogia z proletariatem PISowskim. 

Dzieci wierzą że przychodzi taki klient , nie wiadomo skąd jest i nie wiadomo skąd ma prezenty ale daje je za darmo. Potem zaczynają kumać że to przebieraniec ale wierzą że za darmo bo siię nad tym nie zastanawiają. Jak dorastają to zaczynają zauważać że to ich  zaczyna kosztować. Na samym końcu okazuje się że ile wydadzą tyle dostaną.

PISowcy zatrzymali się na etapie dzieci.

Dnia 24.12.2018 o 22:08, racyl napisał:

A to Mikołaj nie przynosi jak laskęęę zrobi putinowi ?

bardziej to zależy od ceny ropy naftowej kolego

Ceny gazu ziemnego czy jakiegokolwiek innego zawsze zalezą od cen ropy

11 minut temu, mirro napisał:

Mówiło się że gdyby głupota mogła latać to trzeba by wybudować lotnisko. No i będą budować CPK

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Ulman napisał:

Ceny gazu ziemnego czy jakiegokolwiek innego zawsze zalezą od cen ropy

vatowiec się obudził 😁

wysyłamy te butle ?

5 minut temu, mirro napisał:

Warszawa ma to do siebie że wielu tam biega z różnymi hasłami. Pojemność nieograniczona.

brakuje tylko tych tvn-skich leśnych faszystów w mundurach ss 😁

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Ty inspiracje z butelki czerpiesz czy po prostu tak ci się napisało? A może z tej butli coś się ulatnia i cie podtruwa?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)

tylko jak widzę  wyznawców korwina

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

zgłoś narodowcom że ruskim węglem palą😁

😁

Edytowane przez Gość
Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał:

ja drzewem akurat pale

Spróbuj drewnem . Drzewo może się nie zmieścić .

Opublikowano
19 minut temu, rolnik34 napisał:

Pisiory palimy ruskim wenglem a gdzie polski

Kupuj  Polski  to będziesz palił  Polskim  

Opublikowano
1 minutę temu, Ropuch napisał:

Kupuj  Polski  to będziesz palił  Polskim  

On nie kupuje bo z MOPS-a dostaje to co będzie się martwił skąd on jest

9 minut temu, Ulman napisał:

Drzewo ci się do pieca miesci?

Jak spale swoje to i zabiore się za twoje

Opublikowano

o joj a jak trzeba coś wyszukać w ogłoszeniach to wszystkie formy się wpisuje i poprawność idzie do kosza

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v