Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Bułgarii masz polne drogi? Napisałem ci zebyś przesledził historycznie. Holandia miała porzadne podstawy i najbardziej rozwineła się gdy podatki były niskie przepisy proste i minimalny socjal. Kazdy wiedział  że bedzie chodził głodny jak nie będzie pracował. Teraz socjalizm sprawia że tłuszca jest świadoma iż nawet nie pracując władza ich nakarmi na koszt normalnie pracujących. W Holandii masz  złoza ropy i gazu  którego jest 8 największym wydobywcą na swiecie. Są świetnymi handlowcami i nie obrażaja się jak nasi kretyni ani na Niemców ani na ruskich mimo ze im samolot ludzi nad Ukrainą zestrzelili. Bułgaria zaczyna z niczego bo jaki oni potencjał  maja? Ani nie mieli przemysłu ani prywatnego sektora za komuny. Kraj mały, bez bogactw naturalnych z bardzo słabymi ziemiami . Jedynie kawałek wybrzeża i niezły klimat do wypoczynku. Maja niskie podatki proste prawo i trochę bardziej przyjaznych urzedników z którymi idzie wiele spraw załatwić. No i twój idol Patryczek Jaki w Sofii się rozpływał nad tym jak jest świetnie w Bułgarii . Nie wierzysz mu?

Opublikowano
13 minut temu, marko-kolo napisał:

wielkie narady na nowogrodzkiej ...szukają winnego ''wielkiego zwycięstwa '' 😄... matołusz a może ni  jaki albo  zero 😉

niby twoim zdaniem  miedź jedno województwo a a 9 to przegrana .. jak ciebie w rolnictwie... masz 18ha zabierają ci 9 to twój sukces 🤣

• Like 2
Opublikowano

pruski glupek chyba nie wie ze adrian dwa dni zdawal angeli meldunek z wygranych wyborow😃, bo po co innego pojechal do niemiec-o 100 km zbudowanego rurociagu nie wspomnial ,o reparacjach wojennych tez nie.................

do usa eksportowalismy wieprzowiny za drobne 220 mln euro- nawet dobrze ze zablokowali po co nam takie drobne..

zdaje sie ze szmergiel mieszka w tym samym okregu wyborczym co ja-zobaczymy za kilka-kilkanascie miesiecy co nowa wladza dokona, jeszcze za psl zateskni😃

Opublikowano (edytowane)

ulman szampana sobie otwórzcie razem z koalicją ob 

Po wczorajszej euforii w sztabie Koalicji Obywatelskiej dziś w Radio Zet Ryszard Petru wylewa wiadro zimnej wody. Przypomina, że owszem, wynik jest podobny jak 4 lata temu, ale wtedy PO startowała sama, bez Nowoczesnej. 

30 minut temu, Ulman napisał:

Jakiś tytan intelektu musiał spłodzić tego mema. Co za głebia mysli! Co za dowcip! Jaka wybitna inteligencja bije z tego  dzieła😲 

W sam raz dla mas🤔

mam rozumieć że  jeżdżą na kawę do dalszej kuzynki niemki 🤣

a tak propo wasi bracia z niemiec po wyborach zaczyna się złe jak zły polski rolnik 

a to za sucho, a to mokro, a to słońce przypaliło zboże, a to grad spadł, a to mróz wszystko wymroził, a to dziki wlazły, bo dziwnym trafem wyszły z lasu, który nagle ( w ciągu nocy) wyrósł obok pola kukurydzy czy ziemniaków....wszelkie klęski spadają na naszych biednych rolników.... już teraz rozumiem czemu płacą grosze za krus, czemu do gminy podjeżdżają bmw za 150tys po zasiłki społeczne, czemu mają zniżki za ubezpieczenia, czemu nie płacą podatków za nieruchomości.... mam tylko nadzieję, że już niedługo ktoś się za to weźmie...

Albo skup interwencyjny - bo za dużo urosło, albo dopłaty do niczego, bo nie urosło. CZY MA KTOŚ DO SPRZEDANIA KAWAŁEK ZIEMI??????!

Jabłka wykupione, dopłaty wypłacone. "Panie Starszy - cztery setki i śledzika poproszę!!!! I dla kolegów to samo!

😎 tylko platforma 

Nie słyszeli nic o ubezpieczeniach?? Dlaczego wszyscy ludzie mają się pośrednio składać na tych nierobów? Szkoda że w tym kraju są wyraźnie równi i równiejsi;/

te na czerwono chyba o mnie 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano

Nie zrozumiesz bo nie rozumujesz . Ty wierzysz w to co ci napiszą w memach albo pokazą w TVPis.

A Duda to po się z nią dziś spotykał ? Instrukcje przyjmował? A Jarosłąw po co z nia potajemnie sie spotyka Sprawozdania z działalności jej zdaje ?   https://wolnosc24.pl/2017/02/08/legutko-przyznal-ze-sa-tajemne-spotkania-kaczynskiego-z-merkel-prezes-pis-jezdzi-do-berlina-na-rozmowy-z-pania-kanclerz-obie-strony-niczego-nie-ujawnialy/

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Nie zrozumiesz bo nie rozumujesz . Ty wierzysz w to co ci napiszą w memach albo pokazą w TVPis.

A Duda to po się z nią dziś spotykał ? Instrukcje przyjmował? A Jarosłąw po co z nia potajemnie sie spotyka Sprawozdania z działalności jej zdaje ?   https://wolnosc24.pl/2017/02/08/legutko-przyznal-ze-sa-tajemne-spotkania-kaczynskiego-z-merkel-prezes-pis-jezdzi-do-berlina-na-rozmowy-z-pania-kanclerz-obie-strony-niczego-nie-ujawnialy/

Ostro podczas spotkania Prezydentów Polski i Niemiec! Duda atakuje Unię Europejską i przypomina o gwałtach w Kolonii

https://nczas.com/2018/10/23/ostro-podczas-spotkania-prezydentow-polski-i-niemiec-duda-atakuje-unie-europejska-i-przypomina-o-gwaltach-w-kolonii/

jak coś czytasz to czytaj wszystko anie jak antypisowiec z platformy 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, szmergiel napisał:

pis wygrało wybory i tyle w temacie

Żonglując kryteriami każdą wtopę można przekuć w zwycięstwo. Dlaczego  tvp nie podaje z jakich partii są prezydenci miast wojewódzkich, którzy wygrali w pierwszej turze?

Edytowane przez Elektryk
Opublikowano

eeeeeeeeeeeeeeeeee z jednego województwa można zyskać 9 to strata a stracić 8 to wygrana ??

ulman chętnie bym poczytał jak to w twojej wolności piszą spisek tvppis 🤣

TYLKO U NAS: Nielegalne finansowanie kampanii Koalicji Obywatelskiej? „Złożyłem w tej sprawie zawiadomienie do prokuratury” [VIDEO]

https://nczas.com/2018/10/23/tylko-u-nas-nielegalne-finansowanie-kampanii-koalicji-obywatelskiej-zlozylem-w-tej-sprawie-zawiadomienie-do-prokuratury-video/

czarna masa się ujawniła 😎

Opublikowano

jak ty 😁?

wygrywa trzaskowski a sejmiki bierze wszystko pis

W łódzkim sejmiku PiS uzyskało samodzielną większość zdobywając 17 mandatów na 33, z kolei na Mazowszu partia rządząca uzyskała na pewno 25 mandatów na 51 

https://nczas.com/2018/10/23/pis-nokautuje-w-lodzkim-i-mazowieckim-w-jednym-sejmiku-samodzielna-wiekszosc-w-drugim-blisko-50-procent/

widzisz jakie ładne masz wiadomości na twoich portalach podobnie te spiskowe 

a ty taki opluty obywatel koalicyjny  szampana otwierasz z zdrajcami 

maxresdefault.jpg

Typowy lewak

chyba zacznę głosować na korwina 

comment_saHeZ4kvZfgEihGbwXy20UGiUjE3FfL7

https://nczas.com/2018/10/23/skandal-francuzi-rozpetali-burde-z-polskimi-rodzicami-przywalili-nawet-kobiecie-w-twarz-dantejskie-sceny-w-zakopanem-video/

Skandal! Francuzi rozpętali burdę z polskimi rodzicami. Przywalili nawet kobiecie w twarz! Dantejskie sceny w Zakopanem [VIDEO]

gdyby to byli polacy to dzisiaj hejt w onetach wp polacy nasisci rasisci   ....... a tak cisza w brukowcach ulman on ma podobną retorykę do pisu tylko gospodarczo inaczej a ty nam tu wmawiasz ze ty jesteś wolnościowiec ?? 

ty jesteś spiskowiec   oceńcie sami artykuły i ulmana   

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v