Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, 101010 napisał:

Podaj biedaczku numer konta. To przeleję  Ci  kasę na słownik .

ooo! dla internetowych forumowiczów fundację musisz założyć 
Tylko czekać jak edytory co ambitniejszych portali same będą ortografię poprawiać 

ciekawostka się mi trafiła przy szukaniu prognozy pogody i dla rozładowania nastroju a nawet trochę na temat bo gdyby udało się "mięsne rośliny" rzeczywiście .... kupa problemów bo i etyczne i społeczne wszak hodowcy bezrolni z torbami no i to przecież bioinżynieria czyli pewnie i religijne zastrzeżenia na mur się pojawią.
Ten portal miewa nie takie "odjazdy" ale i tak się podzielę znaleziskiem :) 
https://www.geekweek.pl/news/2019-10-07/w-polsce-powstala-zywnosc-2-0-wysmienite-mieso-kurczaka-bez-zabijania-zwierzat/

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

A miałeś kiedyś wątpliwości?

Weźmy nawet to co imć Zagłoba wkleił. Czy do normalnych ludzi kieruje sie spot o partii konkurencyjnej zamiast mówić o swoich zaletach? Ludzie są zidociali i prymitywni więc obsobaczenie kogoś  sprawia że czują sie lepsi , madrzejsi i poprawiaja sobie samoocenę. Jak zawsze twierdziłem - jak dziad odzyje to cie kijem obije.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Tyle tylko że programy w TVPis info też zasadniczo poswiecone są w 80% na krytykowanie,, opluwanie wysmiewanie partii konkurencyjnych. Jaki elektorat taki przekaz.Muszą dać ludow poczucie że są coś warci , wstali z kolan i odzyskali godność czy jakoś tak.

Wojciechowski zdaje się przeszedł. Panowie i Panie ida dla nas tłuste czasy. Kasa popłynie strumieniem.

• Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, dysydent napisał:

kto Ci każe czytać na głos? możesz przecież po cichu albo i wcale. Aby wejśc na to forum trzeba się wykazać jakąś inicjatywą to już pójdź za ciosem i napisz bodaj z grubsza co Ci się nie podoba ...
albo bodaj 

Marnujecie się tu Panowie. Takie orły na takim forum? Ukrywacie się czy co? Bo pojąć nie mogę

Opublikowano (edytowane)

a co Ci się podoba lub nie z tego co bodaj ja piszę że sugerujesz abym forum opuścił lub co najmniej zamilkł
bo tak można twój cynizm odczytać i ponadto masz jeszcze coś do powiedzenia czy tylko takie hasełka z ambony żywcem zdjęte i nic nie znaczące?
Nadal nie wiem o co Ci chodzi?
a no posprawdzam o czym Ty tu pisujesz bo po dobremu raczej się nie dowiem a dziś mam cały dzień czas na internety i wcale nie zamierzam nikomu tłumaczyć dlaczego.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Co chcesz osiągnąć swoimi długimi wywodami? Pokazać jaki jesteś mądry zmienić czyjś światopogląd.  Gwarantuje że połowa forumowiczów w ogóle tego nie przebrała już o zrozumieniu nie wspomnę

Przebrneła 

Opublikowano
29 minut temu, Ulman napisał:

Tyle tylko że programy w TVPis info też zasadniczo poswiecone są w 80% na krytykowanie,, opluwanie wysmiewanie partii konkurencyjnych. Jaki elektorat taki przekaz.Muszą dać ludow poczucie że są coś warci , wstali z kolan i odzyskali godność czy jakoś tak.

Wojciechowski zdaje się przeszedł. Panowie i Panie ida dla nas tłuste czasy. Kasa popłynie strumieniem.

Wypunktuj zalety KO! 

Opublikowano (edytowane)

Tyle zalet  co w PISie - sami idioci i socjalisci.  

Jednak wyśmiewanie  i wytykanie zamiast zachwalania własnych zalet to poziom wioskowego głupka lub 3 klasy podstawówki ale tez jak widac elektoratu PIS. Prymitywy  

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

5 minut temu, Zapracowany napisał:

Co chcesz osiągnąć swoimi długimi wywodami? Pokazać jaki jesteś mądry zmienić czyjś światopogląd.  Gwarantuje że połowa forumowiczów w ogóle tego nie przebrała już o zrozumieniu nie wspomnę

Przebrneła 

a dzięki za w końcu sensowną odpowiedź.
Sam nie wszystko rozumiem i nie raz zdarzyło mi się przynajmniej poznać punkty widzenia innych i chodzi mi o ten procent tej pierwszej polowy co zrozumie i kilka razy zdarzyło się niejednemu mnie przekonać do niejednego lub wyjaśnić czego nie rozumiem lub jestem w błędzie.
Choćby dla własnego treningu warsztatu literackiego warto czasem ....
Przy okazji jednak zwracam uwagę i wzbudzam jeśli nie wątpliwości to przynajmniej jakieś emocje które niejednego demaskują jeśli nie potrafi nad nimi panować.
Ot takie ciekawsze zajęcie od pchłaniania propagandowo reklamowej chały masmediów sobie znalazłem a przy okazji posiew myśli wystarczy że u jednego skiełkuje kiedyś gdzieś choć na to aż tak nie liczę  to jednak sam czytam innych i wiem co z tego wynoszę zatem.... Nie dla wszystkich? i co z tego? nie da się dla wszystkich. Poziom tych obrazkowych przekazów uznajesz za odpowiedniejszy? jeszcze ordynarnego montażu i wkładania w usta innym nie ich słów? Proszę bardzo. Co kto lubi. 
ZAWSZE MOŻNA PRZEWINĄĆ a lasów na papier tu nikt nie wycina i nic złego jak kto przydlugo przynudza :) 

Opublikowano

Tak na poziomie forum rolniczego w temacie o polityce zdecydowanie odpowiedniejsze są moim zdaniem memy niż długie i nudne słowotoki.

Opublikowano (edytowane)

Poproś Racyla niech ci wkleja.

Jesli dobrze rozumiem to twój zarzut do kolegi polega na tym ze pisze wg ciebie zbyt długie posty?O.o

Obrazki sa dlla ludzi z ograniczeniami w umiejętności posiadania i artykułowania własnych pogladów. Jaskiniowcy tak się porozumewali

Edytowane przez Ulman
  • Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Poproś Racyla niech ci wkleja.

Jesli dobrze rozumiem to twój zarzut do kolegi polega na tym ze pisze wg ciebie zbyt długie posty. 

Obrazki sa dlla ludzi z ograniczeniami w umiejętności posiadania i artykułowania własnych pogladów. Jaskiniowcy tak się porozumewali

Nie obrażaj bez powodu, zadałem tobie pytanie na które mi nie odpowiedziałeś A niby taki bystry jesteś

Nie że  długie  tylko o niczym 

Albo długie i o niczym

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v