Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
24 minuty temu, Andrzej28 napisał:

FB_IMG_1547833985895.jpg

Dokładnie nie ma się co rozczulać jutro pogrzeb i spokój z tym cyrkiem

Opublikowano

Pogrzeb cyrkiem nazywasz ? Ty dobrze się czujesz ? Jak ci nie wstyd ?

Opublikowano
Przed chwilą, zetorki12 napisał:

Pogrzeb cyrkiem nazywasz ? Ty dobrze się czujesz ? Jak ci nie wstyd ?

Nie pogrzeb a to co w okół tej tragicznej śmierci się wyprawia więcej współczucia mam dla rodzin dziewczyn które spłonęły niż tego co wyprawiają w związku ze śmiercią Adamowicza

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Idąc tym tokiem rozumowania to parę lat temu na Wawelu też był cyrk.

Tam Owsiaka nikt nie błagał widać że to pokazówka przykre ale prawdziwe zaraz będzie wniosek by Świętym został

Opublikowano

Więcej zrobił dla Polski , niż Ten który ma teraz pomnik co plac i skwer.

Opublikowano

Mnie nie interesuje co zrobił nie znałem nie oceniam jest mi obojętny aobłuda opozycji nie zna granic pewnie Owsiak ze łzami w oczach wróci nie pierwszy raz...............

Opublikowano
5 minut temu, staszek131415 napisał:

Tam Owsiaka nikt nie błagał widać że to pokazówka przykre ale prawdziwe zaraz będzie wniosek by Świętym został

Co Ty pier**lisz ?Jakie błaganie?

Nie chcę robić znowu gównoburzy ...ale idąc Twoim tokiem myślenia to kto kazał im tam lecieć?

Opublikowano

Rodziny Adamowicza by Osiak dalej kierował Orkiestrą to było żałosne

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Jak opozycja spowodowała śwmierć Adamowicza? 

Mieśiecznice trwały 8 lat i z tymi wszelkimi spiewami, manifestami i opowiadaniem z drabinki ze zwycięzymy to poziom nieosiagalny nigdzie oprócz Korei Płn

To klasyczny zaprzaniec.

A za zdradzieckie mordy , gorszy sort łże elity to powinien ktoś przeprosić?

1.  A jak PISowcy upajają się od 9 niemal lat prezydentem tysiąclecia zdradzonym o swicie to cie nie razi?  Pisanie książek, filmy, pomniki, ronda i ulice nazywane imieniem zmarłego prezydenta to cały przemysł do upajania się i budowania legendy 

2. Czy ktoś po pijaku siada do samochodu z myslą ze przejedzie pierwszego lepszego lub kogoś konkretnego? Gościu z nożem miał jasny zamiar i go zrealizował. To sa absolutnie dwie różne sytuacje i nawet średnio ogarniety człowiek w szkole sredniej to rozumie.

10 minut temu, Ulman napisał:

Idąc tym tokiem rozumowania to parę lat temu na Wawelu też był cyrk.

@Ulman trwa żałoba narodowa ! A Ty wciąż plujesz jadem .

Czy nienawiść wyzuła Cię z resztek człowieczeństwa ? 

• Like 2
  • Thanks 2
  • Haha 1
Opublikowano

Staszek , po co oglądasz takie rzeczy . Mi na obrady sejmu się chce ...   mam nudności , to nie oglądam .

Opublikowano
1 godzinę temu, staszek131415 napisał:

wnioski to będą do banków o zamknięcie kilkudziesięciu rachunków bankowych

Opublikowano (edytowane)

Rodziny Adamowicza by Osiak dalej kierował Orkiestrą to było żałosne

A czemu rodzina Adamowicza nie może chcieć by Owsiak kierował orkiestrą i co jest w tym żałosnego?  Jeśli dajmy na to ty i twoja rodzina jest przeciwnego zdania to też jest żałosne czy już nie? 

1 godzinę temu, 101010 napisał:

@Ulman trwa żałoba narodowa ! A Ty wciąż plujesz jadem .

Czy nienawiść wyzuła Cię z resztek człowieczeństwa ? 

A jakieś konkrety do dyskusji masz czy tak ci się jakoś samo napisało?  Zacytuj tą mowę nienawiści  sprawdz na co było to replika 

Nie oglądam od wczoraj do niedzieli TV

To przez ten czas nie będziesz miał swojego zdania 😷

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
2 godziny temu, zetorki12 napisał:

Więcej zrobił dla Polski , niż Ten który ma teraz pomnik co plac i skwer.

z tym to sie nie moge zgodzic- nigdy nie bylem i nie bede jego milosnikiem ale trzeba mu oddac sprawiedliwosc- chocby za to ze w trudnych czasach prl byl odwazny.wtedy odwaga nie polegala na pisaniu w internecie. aktywnie uczestniczyl w zarzadzaniu solidarnoscia , obradach w magdalence i przy okraglym stole.

przeczytaliscie dokladnie ten link o ataku na dziennikarza tvp na miesiecznicy ???? to bylo jeszcze przed dojna zmiana i to zwolennicy pis-u go zaatakowali.

farmazon mial sporo racji  wypowiadajac sie o "dziennikarzach" "ekspertach" tvp -ta szopka ktora ogladam od niedzielnego wieczoru jeszcze bardziej utwierdza mnie w tym przekonaniu.takiej hipokryzji i zaklamania to nie widzialem od czasow urbana.............

zaloba konczy sie wieczorem wiec studniowki spokojnie mozna polonezem zaczac. zreszta co to za imprezy w wynajetym lokalu-prawdziwa jazda byla w stolowce internatu, w moich czasach juz zaczeli nagrywac tasmy video- niestety moja nagrywal poczatkujacy filmowiec i tylko kilka minut sie nagralo,moze to i lepiej ze zostaly tylko wspomnienia😛

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

z tym to sie nie moge zgodzic- nigdy nie bylem i nie bede jego milosnikiem ale trzeba mu oddac sprawiedliwosc- chocby za to ze w trudnych czasach prl byl odwazny.wtedy odwaga nie polegala na pisaniu w internecie. aktywnie uczestniczyl w zarzadzaniu solidarnoscia , obradach w magdalence i przy okraglym stole.

przeczytaliscie dokladnie ten link o ataku na dziennikarza tvp na miesiecznicy ???? to bylo jeszcze przed dojna zmiana i to zwolennicy pis-u go zaatakowali.

farmazon mial sporo racji  wypowiadajac sie o "dziennikarzach" "ekspertach" tvp -ta szopka ktora ogladam od niedzielnego wieczoru jeszcze bardziej utwierdza mnie w tym przekonaniu.takiej hipokryzji i zaklamania to nie widzialem od czasow urbana.............

zaloba konczy sie wieczorem wiec studniowki spokojnie mozna polonezem zaczac. zreszta co to za imprezy w wynajetym lokalu-prawdziwa jazda byla w stolowce internatu, w moich czasach juz zaczeli nagrywac tasmy video- niestety moja nagrywal poczatkujacy filmowiec i tylko kilka minut sie nagralo,moze to i lepiej ze zostaly tylko wspomnienia😛

kogo zwolennicy pisu atakowali ?

Opublikowano (edytowane)

Masz w  nagłówku  -  " Aktywni w social media dziennikarze dość zgodnie skrytykowali agresję uczestników miesięcznicy smoleńskiej wobec reportera TVP Info"

W drugim linku tez jest napisane jak byk że pisowcy na miesięcznicy atakowali dziennikarza

Staszek wklejając to strzelił samobója jakich mało

Edytowane przez Ulman
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v