Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak na ten, to mam w rodzinie jednego co takim herbem się pieczętuje, gania w "Strzelcu" po lasach ale jakoś struktur zbudować nie mogą. W zasadzie nie są zainteresowani, choć to rozsądni ludzie i wyznają zasadę , którą tez podzielam tj." Nie daj się zabić dziś, abyś mógł walczyć jutro". Szkoda ich do polityki.

Tylko strasznie źle reaguje na sugestię o NSZ.

Opublikowano

Dobrze że zimy jeszcze nie ma i mało śniegu w górach bo dźwięk pękających  4 liter niosący się po całym kraju wywołał by katastrofalne lawiny xD

Maść na ból d..y jeszcze długo nie pomoże po takiej porażce w stolicy, 

Opublikowano

Ludzie przestańcie już durni z siebie robić tymi gadkami.pis wygrało wybory i tyle w temacie.pis dużo zyskał w stosunku do ostatnich wyborów a po i PSL straciły,takie są fakty więc po co pierdolenie.jsk można pisać takie durnoty jak ostatnio po musli 56% a teraz 27 a PSL miało 21 a teraz 13.ludzie przestańcie się osmieszac

• Like 3
  • Thanks 2
Opublikowano

Czy ktoś tu kwestionuje kto miał najwięcej głosów?

Problem o wycie jakie się niesie, trzask pękających tyłków, teorie fałszowania  i szambo lejące się strumieniami od niedzielnego wieczora ze strony wygranych

Najlepszy był Guział co prawie płakał po wynikach Patryczka :D

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, marekfarmer napisał:

https://nczas.com/2018/10/22/tylko-u-nas-cyrk-podczas-wyborow-w-warszawie-w-trzech-komisjach-frekwencja-wyniosla-100-procent-w-innych-wyjeto-wiecej-waznych-kart-do-glosowania-niz-wydano/comment-page-1/

https://www.wykop.pl/link/4602051/w-warszawie-wyjeto-wiecej-waznych-kart-do-glosowania-niz-wydano/

https://www.se.pl/wiadomosci/lokalne/warszawa/czy-wybory-przebiegly-prawidlowo-mnoza-sie-watpliwosci-aa-cnU7-Vwj8-Fzv7.html

52 minuty temu, szmergiel napisał:

Ludzie przestańcie już durni z siebie robić tymi gadkami.pis wygrało wybory i tyle w temacie.pis dużo zyskał w stosunku do ostatnich wyborów a po i PSL straciły,takie są fakty więc po co pierdolenie.jsk można pisać takie durnoty jak ostatnio po musli 56% a teraz 27 a PSL miało 21 a teraz 13.ludzie przestańcie się osmieszac

właśnie po tym jak poznać ich poziomie  intelektu po też nie wygrała tylko z psl dostała wszystko  2014 ...........    i do tego frekwencja jaka była za po 😂

typ ludzi .. uprzejmie donoszę pod pier**le... itp  dlatego wybracy... po

Edytowane przez Roman176
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)

Renovoltage Jaka jeszcze durnote wymyślisz i napiszesz?

Kto wyje ?puknij się w ten pusty łeb a jak potrafisz czytać to przeczytaj 5 ostatnich stron kto pier**lil farmazony od niedzieli od 21. Debilizmi totalny

Edytowane przez szmergiel
  • Like 2
Opublikowano

Specjalnie dla ciebie. PISałes wczoraj że PSL to dziwka bo ze wszystkimi sie dogada, a dziś proszę "W kontekście sejmików wojewódzkich Dworczyk zapowiedział także, że Prawo i Sprawiedliwość jest otwarte na wszelkie rozmowy koalicyjne. "Dlatego że naszym celem jest praca na rzecz lokalnych społeczności, na rzecz danego województwa" - wyjaśnił."

https://niezalezna.pl/242207-pis-umacnia-sie-w-sejmikach-dworczyk-quotjestesmy-otwarci-na-rozmowy-koalicyjnequot

Roman, to PIS te wybory fałszował czy to tez wina Tuska?

Opublikowano
2 godziny temu, Ulman napisał:

Zgłaszaj do prokuratury i TVPis bo chyba o tym nie wiedzą skoro dotad nie mówili. 

Tak jak wielokrotnie pisałem - sPISek czycha wszędzie.

choroba znów się odzywa ?? jak na wolnościowca to szampan szczelał z po ... dziwny jesteś ..

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Specjalnie dla ciebie. PISałes wczoraj że PSL to dziwka bo ze wszystkimi sie dogada, a dziś proszę "W kontekście sejmików wojewódzkich Dworczyk zapowiedział także, że Prawo i Sprawiedliwość jest otwarte na wszelkie rozmowy koalicyjne. "Dlatego że naszym celem jest praca na rzecz lokalnych społeczności, na rzecz danego województwa" - wyjaśnił."

https://niezalezna.pl/242207-pis-umacnia-sie-w-sejmikach-dworczyk-quotjestesmy-otwarci-na-rozmowy-koalicyjnequot

Roman, to PIS te wybory fałszował czy to tez wina Tuska?

jako człowiek powinieneś się cieszyć z wyniku wyborów 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Ulman napisał:

Normalnośc jest dla socjalisty dziwna . Nic na to nie poradze.

wiem wiem widziałem program z korwin też tak pieprzył ekonomista go zgasił żyj jak biedak i płacić niskie podatki jak w bułgarii żyj w luksusach jak w holandii i płacę wysokie podatki  pięknie mordę mu zgasił różnymi hasłami  jak wam tu niektórym też taka mądrość by się przydała 

3 minuty temu, mirro napisał:

Faktycznie to nic nie zmieni w ogólnej sytuacji kraju, która jest dość kijowa. 

lepiej to,  gdyby wygrała jedna opcja polityczna bo skoczyłaby na laurach a tak bd konkurować między sobą 

Niemcy to wciąż światowy lider wydobycia węgla brunatnego. W 2017 r. w wydobyli go blisko 3-razy więcej niż Polska!

http://niewygodne.info.pl/artykul9/04594-Niemcy-to-lider-wydobycia-wegla-brunatnego.htm

Edytowane przez Roman176
  • Like 3
Opublikowano

A oto zapowiedź końca cudu ze skupem interwencyjnym.
http://www.sadyogrody.pl/przetworstwo/105/mazowsze_ceny_jablek_przemyslowych_siegaja_6_8_gr_kg,15572.html
- Sadownicy w pewnym momencie zainteresowali się skupem interwencyjnym i nieco ograniczyli dostawy. Jednak jak zobaczyli wymogi dotyczące surowca przestali czekać. Na moim skupie sypiemy codziennie około 120 ton i umawiamy się na telefon – przyznaje rozmówca.

A teraz poczekamy spokojnie na kolejną aferę, która prawdopodobnie odsłoni kulisy pomysłu tego skupu i finansowania kampanii wyborczej. Kupię dużo popcornu bo może być fajne widowisko. 

Opublikowano

Romanek- w Holandii zyjesz po to by płacić podatki. Myslisz ze im sie tak przelewa? Popatrz na historie tego kraju , jego bogactwa wyniesione z kolonii. Mają dobrą podbudowę tym bardziej ze nie dali zniszczyć kraju w wojnę.  Bułgaria się całkiem przyzwoicie rozwija startujac z bardzo niskiego  poziomu i bez zaplecza bo nigdy ani mocarna ani bogata nie była. Jak będziesz płacił niskie podatki to więcej ci zostanie więc jak masz być biedakiem?  Przypuśćmy że od jutra przestajesz płacić VAT. Jakim cudem od tego zbiedniejesz?

Szmergiel,  toż ci Dworczyka zacytowałem i to z Niezaleznej. Czytać ze zrozumieniem nie umiesz? PSLowcy dziś zastrzegli ze z PISem się zadawać nie beda więc twoje wczorajsze wynurzenia sa nieaktualne. Niestety prawda jest taka że z każdej strony jest takie samo k**estwo i parcie na koryto a omamienie ludu i wmówienie im ze jest jakaś różnica to mistrzostwo swiata

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Romanek- w Holandii zyjesz po to by płacić podatki. Myslisz ze im sie tak przelewa? Popatrz na historie tego kraju , jego bogactwa wyniesione z kolonii. Mają dobrą podbudowę tym bardziej ze nie dali zniszczyć kraju w wojnę.  Bułgaria się całkiem przyzwoicie rozwija startujac z bardzo niskiego  poziomu i bez zaplecza bo nigdy ani mocarna ani bogata nie była. Jak będziesz płacił niskie podatki to więcej ci zostanie więc jak masz być biedakiem?  Przypuśćmy że od jutra przestajesz płacić VAT. Jakim cudem od tego zbiedniejesz?

wolisz jeździć drogami polnymi czy pięknymi obwodnicami i autostradami itp  nowoczesność i wygoda kosztuje ktoś musi za to zapłacić 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v