Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Generalnie chodziło mi o to że Pani Kępa na widok 40-80 tyś miasteczka pośrodku niczego może doznać szoku. Jak ją zawiozą bliżej Syryjskiej granicy może nawet trafić na odgrywany właśnie wtedy ekstatyczny spektakl pt. " Zamach Samobójczy". Niestety nie pogada z odtwórcą głównej roli, ale co zobaczy to jej. Tak po prostu po chrześcijańsku mi jej szkoda, albo i nie.

Opublikowano
29 minut temu, jacus napisał:

tak naprawde to nie uchodcy z syrii sa problemem tylko emigranci z afryki - ogladaja jak pieknie polska sie rozwija, jak brakuje rak do pracy, daja 500 na kazde dziecko, klimat sie ociepla, prawie caly rok na plusie,jakie fajne ciagniki i samochody produkuja i niedlugo miliony mlodych afrykanczykow w sporej czesci chrzescijan do nas przyjedzie, 

100 lat temu w afryce mieszkalo 240 mln ludzi dzisiaj 1,25 mld i to jest prawdziwy problem przed ktorym stoi nie tylko zachodnia europa ale i my takze.

nie tak dawno ze 30-40 lat temu w dziwnym kraju nad, wisla jacys szalency wiedzeni nienawiscia do legalnych i demokratycznie wybranych wladz , garstka insirowanych i oplacanych z zagranicy ekstremistow chcialy zniszczyc wladze prostych ludzi robotnikow  z miast i chlopow ze wsi, walczyli nie tylko pokojowo ale i zbrojnie z przedstawicielami prawdziwej wladzy w metropoliach i terenie, donosili na swoj kraj do zagranicznych mediow-typu wolna europa,glos ameryki, radio watykan, korzystali z prawnej pomocy jakis helsinskich komisji, cieszyli sie ze amerykanie oglosili sankcje na kukurydze, nie chcieli zeznawac przed ludowym milicjantem i prokuratorem, stawiali bierny i czynny opor zomo,ormo i slupskiej jednostce wojskowej im posla krasulskiego i beczki spirytusu..

a dzisaj te warcholy sa bohaterami- no nie wszyscy, ci wieksi to dalej sa przeciw wladzy,moze temu ze w pamietna niedziele nie dano im sie wyspac do 10 i do dzisiaj maja kiepskie humory...

taka ciekawostka-pewien krakowski literat nazwiskiem kornhauser siedzial w internacie w jednej celi z niesiolowskim:D.

jak sie zaczynal teleexpress poszedlem do pieca dolozyc i moglem nie zauwazyc paru sekund...

ty idioto !!!!!!!gdzie ty 40 lat temu miales w polsce demokratycznie wybrane wladze???? juz ci sie calkiem ten komunistyczny mozg zlasowal."wladza prostych ludzi robotnikow" -lenina mamy pod krakowem. idz ty czlowieku sie powies bo juz osiagnoles szczyt durnoty ,klamstwa i bezecenstwa

• Like 3
  • Thanks 2
Opublikowano (edytowane)
53 minuty temu, marekfarmer napisał:

Czyli  ,,Dorżniemy watahy  PiSowskie ,, to   co to  jest  ???

Przenośnia , bądź cytat . Nie na miejscu i nie na tym stanowisku , ale nie karalna .

Edytowane przez zetorki12
Gość marekfarmer
Opublikowano

Wydarzenia   późniejsze  świadczą  o czym innym

Opublikowano

Tak na prawdę to obie strony czasami nie mają się czym szczycić co do tego języka nienawiści .

Opublikowano
2 godziny temu, Roman176 napisał:

przecież wyraźnie było napisane które fundacje najwięcej pomogły  a ze ludzie co roku więcej płacili bo widzieli ze pomagają  a ze dochód był liczone również z 1%  podatku 

marko kolo się rzucił bo owsiak ma tylko 3 % z trendem spadkowym a fundacja 18% to jest różnica  a ty wyszedłeś na najgłupszego posłuchał bym coś o nieudolnej opozycji coś ci to przez gardło nie przechodzi  co tu wchodzę to pis pis 

Nie rowniez a tylko z podatku a to roznica ...dlatego wyczysciles naglowek ktory o  tym informowal 

Skoro Owsiak taki cienki to dlaczego zbiera z roku na rok coraz wiecej co wszyscy wiemy .... i dlaczego wedlug tabeli tego nie ujeli ? ...wiec jak to jest ?kto  klamie ?ty Romek czy te dane ?

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Roman176 napisał:

przecież wyraźnie było napisane które fundacje najwięcej pomogły  a ze ludzie co roku więcej płacili bo widzieli ze pomagają  a ze dochód był liczone również z 1%  podatku 

marko kolo się rzucił bo owsiak ma tylko 3 % z trendem spadkowym a fundacja 18% to jest różnica  a ty wyszedłeś na najgłupszego posłuchał bym coś o nieudolnej opozycji coś ci to przez gardło nie przechodzi  co tu wchodzę to pis pis 

Nie rowniez a tylko z podatku a to roznica ...dlatego wyczysciles naglowek ktory o  tym informowal 

Skoro Owsiak taki cienki to dlaczego zbiera z roku na rok coraz wiecej co wszyscy wiemy .... i dlaczego wedlug tabeli tego nie ujeli ? ...wiec jak to jest ?kto  klamie ?ty Romek czy te dane ?

Moze podaj zrudlo maly manipulatorku z ktorego wyjeles te tabele to zobaczymy co wyczysciles ?

No pokaz gdzie to jest wyraznie napisane ?

Edytowane przez marko-kolo
Opublikowano

szmergiel ty naprawde dostales szmergla:D:D:D, lepiej bylo dac na orkiestre niz pic,  ciagniki ktore sprzedajesz  nie ida ???, te butle 11 na olx to twoje-zrob z nich pozytek zanim wytrzezwiejesz:13_upside_down:, jesli dalej nie wiesz co sie dzieje w szpitalu w proszowicach to obejrzyj sobie kronike krakowska z 18: 30. jakbys nie byl glupkiem to bys wiedzial ze do samego sd nalezalo wiecej ludzi niz dzis do wszystkich partii a co z pzpr-3 mln, zsl- 600 tys, a zhp,tppr, zmw,zsmp-w system bylo zaangazowanych wiecej ludzi niz dzisiaj glosuje w wyborach, wiec czy to byla demokracja owszem -ludowa:D:D:D, ba nawet w sejmie bylo pary porzadnych,uczciwych i odwaznych ludzi-cos jak posel rzepecki:D

za przeslaniem do komisji projektu nowackiej glosowal prezes razem z pawlowicz i  ponad 60 poslami-reszta zlamala partyjne obietnice wyborcze ze beda procedowac KAZDY wniosek wniesiony przez grupe obywateli-skompromitowali sie zlamaniem obietnicy wyborczej ?????

Gość marekfarmer
Opublikowano
3 minuty temu, Bogdan675 napisał:

Polska pierwszy kraj na świecie gdzie są protesty przeciw opozycji ha..ha

Rozegrał  ich  Jarek   jak młodych Pelikanów

,,Średniowiecznej,, nie ma się co dziwić  ale  Platfusy  tak  się dały  ograć  

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

To znaczy że i ja jestem podejrzewany o sPISek?  A nie mówiłem że PISocy wszędzie go widzą

tvn nie oglądasz ??  zamach zagrożenie demokracji  idziemy w stronę  ukłonu rosyjskiego( tusk) wiec uczepiłeś się jednego dziwne czemu peowcu  

Opublikowano (edytowane)

idiota przekonuje ze pzpr to demokracja -albo jestes potomkiem jakigos kacyka albo jestes glupszy od idioty.ps. ciagniki ida i to dobrze ,jak bys mnie znal to bys wiedzial ze nie pije hahha ale coz dalej bedziesz pisal ze pije bo wole kupic flaszke wodki niz dac owsiakowi.wole i takie moje prawo.w tej twojej demokracji ludowej to tak bylo dobrze ze za slowa krytyki wobec wladzy ludzi  mordowano. nie blaznij sie wiecej komunistyczny ludku.

ps .i cos ty sobie ubzdural z jakimis butlami 11 na olx  bo tej durnoty to juz calkiem  nie rozumiem

Edytowane przez szmergiel
Opublikowano
21 minut temu, marko-kolo napisał:

Moze podaj zrudlo maly manipulatorku z ktorego wyjeles te tabele to zobaczymy co wyczysciles ?

No pokaz gdzie to jest wyraznie napisane ?

po co po podałeś te same wiec czemu jedna fundacja bez wsparcia tak dużego marketingu przebiła Owsiaka 3 krotne w ciągu 8 lat a nie 26 ?? wklej link i ostatnią linijkę chętnie poczytamy wszyscy ??

Opublikowano
5 minut temu, szmergiel napisał:

idiota przekonuje ze pzpr to demokracja -albo jestes potomkiem jakigos kacyka albo jestes glupszy od idioty.ps. ciagniki ida i to dobrze ,jak bys mnie znal to bys wiedzial ze nie pije hahha ale coz dalej bedziesz pisal ze pije bo wole kupic flaszke wodki niz dac owsiakowi.wole i takie moje prawo.w tej twojej demokracji ludowej to tak bylo dobrze ze za slowa krytyki wobec wladzy ludzi  mordowano. nie blaznij sie wiecej komunistyczny ludku.

ps .i cos ty sobie ubzdural z jakimis butlami 11 na olx  bo tej durnoty to juz calkiem  nie rozumiem

nie przejmuj się nim znów zapomniał leków zadzwoń po odpowiednie służby niech jadą z kaftanem  

Opublikowano
28 minut temu, marko-kolo napisał:

dzięki pisowi i 500 bo na pewno nie dzięki ciebie 

Opublikowano

Czyli biorąc pod uwagę wiek np. Kaczyńskiego oraz to że swoje tytuły naukowe uzyskał w minionym systemie, a dalej idąc tropem jego promotorów, tworzących zręby tamtego systemu dochodzimy do nieciekawych wniosków. W prostej linii kryptokomunista, potomek kacyków.. Taki rechot historii.

Opublikowano
2 godziny temu, zetorki12 napisał:

O lewakach nie wspomniałeś . :ph34r:

Są jeszcze komuniści,  byłe służby i muzłumanie 

1 godzinę temu, marekfarmer napisał:

Donald Tusk  ten  Wiatr  zasiał   nie tylko on  bo  i  Sikorski   Niesiołowski  Palikot   Barto....  nie będę wymieniać tego nazwiska bo wstyd  itd

I znowu wina Tuska:/

1 godzinę temu, marekfarmer napisał:

Czyli  ,,Dorżniemy watahy  PiSowskie ,, to   co to  jest  ???

To  samo co zdradzieckie mordy , kanalie i zabójcy brata

Przed chwilą, Roman176 napisał:

po co po podałeś te same wiec czemu jedna fundacja bez wsparcia tak dużego marketingu przebiła Owsiaka 3 krotne w ciągu 8 lat a nie 26 ?? wklej link i ostatnią linijkę chętnie poczytamy wszyscy ??

Po jaką cholerę ty Romek takiemu dziadowi te 300 Pln dziś dałeś? On zupełnie nie rozwojowy i niegodzien twoich cięzko  zafedrowanych pieniędzy.

1 godzinę temu, mirro napisał:

Generalnie chodziło mi o to że Pani Kępa na widok 40-80 tyś miasteczka pośrodku niczego może doznać szoku. Jak ją zawiozą bliżej Syryjskiej granicy może nawet trafić na odgrywany właśnie wtedy ekstatyczny spektakl pt. " Zamach Samobójczy". Niestety nie pogada z odtwórcą głównej roli, ale co zobaczy to jej. Tak po prostu po chrześcijańsku mi jej szkoda, albo i nie.

Pani Kepa to jest klasyczny przykład jak w "Rejsie" - Proponuje przesunąć kolegę śpiewaka do sekcji gimnastycznej"  Minister ds. uchodżców których nie przyjeliśmy ani jednego. Ja mogę zostać Ministrem ds, deficytu wody na pustyni Atacama:):DxD

Przed chwilą, Roman176 napisał:

dzięki pisowi i 500 bo na pewno nie dzięki ciebie 

Ma więcej bo PIS mu dał 500 a zabrał 700O.o

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Po jaką cholerę ty Romek takiemu dziadowi te 300 Pln dziś dałeś? On zupełnie nie rozwojowy i niegodzien twoich cięzko  zafedrowanych pieniędzy.

no bo 200 dla dzieci a 100 na auto do Owsiaka 

Gość marekfarmer
Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

To  samo co zdradzieckie mordy , kanalie i zabójcy brata

Ma więcej bo PIS mu dał 500 a zabrał 700O.o

A to ciekawe  że  nazwanie kogoś  zdradzieckie Mordy czy kanalnie to to samo  co   nawoływanie do ,, Dożynania watach Pisowskich,,

udowodnij że  zabierają  700 a dają  500

Opublikowano
4 minuty temu, marekfarmer napisał:

A to ciekawe  że  nazwanie kogoś  zdradzieckie Mordy czy kanalnie to to samo  co   nawoływanie do ,, Dożynania watach Pisowskich,,

udowodnij że  zabierają  700 a dają  500

A co to ? Język miłości ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v