Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jasne  tylko nie w ten sposób a PO przedników niezadowoonych też nie brakowalo ae jakkoś do takch sytuacji nie dochodiło

Gość marekfarmer
Opublikowano

szymon09875

Po twoich komentarzach widać  że  masz  dużo  mleka  pod nosem jeszcze  :) 

Opublikowano

27 minut temu, marekfarmer napisał:

szymon09875

Po twoich komentarzach widać  że  masz  dużo  mleka  pod nosem jeszcze

Niby czemu ? Ty wypisujesz glupoty ze nie ma lepszej opcji dla polski niz rzady pisu to ja pisze o antku xD różnica polega na tym ze ja wiem ze to glupota a ty wszystko piszesz poważnie...

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, marko-kolo napisał:

Toc to suweren atakuje ...ludzie chyba maja prawo wyrazac niezadowolenie jak nie dawno tlumaczyl sasin czy inni ?

Suweren albo  własny rozgoryczony elektorat. Na dwoje babka wróżyła. Takie czasy.

Opublikowano
4 godziny temu, ws71 napisał:

Według mnie pis i po to wybór między dżumą a cholerą ,obecnie skłonny byłbym głosować na Kukiz 15 ,tylko niepokoi mnie co sobą reprezentują ludzie tzw drugiego rzędu i zaplecza

Tyszka, Długi jak najbardziej Ok. kukiz, Jakubiak od czasu do czasu mówia sensownie reszta jest różna bo to zbieranina. Dobrze że oczyszczają się z paranoików jak ten mały pedzio Andruszkiewicz. Gdyby całość miała poglądy jak pierwszych dwóch to mógłbym sie zastanowić nad oddaniem głosu na nich ale jak patrzę na inne indywidua podobne Andruszkiewiczowi to aż mnie odrzuca

3 godziny temu, Roman176 napisał:
Ile Bolek musiał wydać w 1970 roku żeby Mirce kupić pralkę ? Dwóch kolegów ze stoczni !

Nie wiem co jest gorsze. Czy jak wklejasz czy jak piszesz sam

3 minuty temu, Alamo napisał:

Albo mózg na etapie embrionalnym

Riposta godna mózgowca i prawdziwego wielkiego intelektualistyO.o

Co to się kolego Alamo stało w tym PIS ze najlepszych się pozbyli? Służby ich z lewakami pokonały? To Morawiecki i Duda z prezesem sa pod wpływem służb? Masz autonomiczne wytłumaczenie na ten temat

Dziś Antoni z fasonem zajechał wielką Beemką na msze smoleńską w asyście ochrony . To teraz normalnemu posłowi takie extrasy sie należą?:S

Oczywiście po wczorajszej dymisji najlepszego ministra świata nagle przyspieszyły prace podkomisji i  już wiadomo że były dwa wybuchy w skrzydle. Antek stawia Jarka w bardzo trudnej pozycji bo mocherowi wyznawcy wierzą mu w tej sytuacji podwójnie mocno i jesli Jarek będzie zwodził że jeszcze nie wszystko jasne to albo z siebie albo z Antka zrobi idiotę. 

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Alamo napisał:

Porównanie zupełnie nietrafione,być może z braku wiedzy,a może nie potrafisz skonfrontować historycznych decyzji które przyszło podjąć temu rządowi,które dla kraju były by odczuwalne  w skutkach na pokolenia,a może i na zawsze..Pis postawił tamę przed nawałą Muzułmańską,ta decyzja była zwrotem w historii Polski.U nas jest bezpiecznie,nie ma gett,nie ma ograniczanych imprez,czy zabaw pod nadzorem karabinów maszynowych,jak to jest na zachodzie, nie ma wzrostu przestępczości.Gdyby rządziło PO-Psl czy N,już mielibyśmy efekty tego co zgotował sobie zachód,mało tego ,mielibyśmy kolejne transze imigrantów,które nie miałyby końca.Efekty rządów PO-PSL i N również bardzo zle odczuły by wszystkie kraje nie godzące się z linią Berlina,który rości sobie prawo do dominacji w UE,n zarzucając ekonomiczne decyzję zgodne z własnym interesem.

Myślenie nie boli, w  Polsce przebywało kilkadziesiąt tysięcy Czeczenów ilu z nich zostało na stałe, uchodzcy po drugie w ciągu kilku najbliższych lat staną się obywatelami Unii i będą mogli bez przeszkód osiedlić w całej ue,po trzecie trzeba było ogłosić że przyjmujemy tylko tych których jesteśmy w stanie sprawdzić ich przeszłość i do dziś powolutku sprawdzać i przyjmować i tak rozlokować aby nie tworzyli większych skupisk ,po roku wysłać do pracy,a jak by odmówili obcinać stopniowo socjal i gwarantuje w ciągu 2 lat w Polsce nie ma po nich śladu. W historii już był gość o nazwisku Neville Chamberlain ,któremu wydawało się że uchronił Europę przed wojną,a powinieneś wiedzieć jak to się fajnie skończyło dla całego świata

Opublikowano

Co ty mu tam będziesz tłumaczył. On wie co by zrobił inny rząd i wie ze była by nawała muzłumańska nawet jakby przyjeli chrześcijan z Syrii. Bezowy to wróg, PIS chce dobrze a wszyscy inni chcą źlexD

Opublikowano
18 minut temu, Ulman napisał:

Nie wiem co jest gorsze. Czy jak wklejasz czy jak piszesz sam

to zależy jeśli cie dupsko swędzi ze uraziłem twojego idola bo gdybym napisał kaczyzm itp to jak 2 strony wstecz zalakował byś 

Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, szymon09875 napisał:

Niby czemu ? Ty wypisujesz glupoty ze nie ma lepszej opcji dla polski niz rzady pisu to ja pisze o antku xD różnica polega na tym ze ja wiem ze to glupota a ty wszystko piszesz poważnie...

większa głupota to jak ty twierdzisz wszyscy muszą myśleć jak ty  nikt nie morze mieć własnych poglądów  ?? i bezcenne laki @ulmana następny samo myślący 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano

Dupsko to może swędzi Misiewicza albo Jannigera. 

Roman, co to się stało w tym PISie?  Odsuneli najlepszych z nalepszych i co to teraz bedzie? Kto nas obroni przed ruskimi niemcami i zarazą wszelką? Kto przepłoszy żubry w puszczy? Kto otworzy ambasadę w San Escobar? JAK ŻYĆ?:D

Opublikowano

Tyle się  w polityce dzieje a tu taki bezruch.O.o Lepszy sort nie wie jak wytłumaczyć  rzeczy które jeszcze nie dawno były nie do pomyslenia a dziś są faktem? Nie trzeba by tu pewnie długo szukać stwierdzeń że o dymisji Szyszki czy Antka to można tylko pomarzyć. No , panowie szlachta, co tak milczycie?  Szok jeszcze nie minął?  Nie ogarniacie?  Nie ma przekazu z partii jak tłumaczyć?  Wklejanie Tuska i Petru ustało, kopiowanych elaboratów propagandowych coraz mniej,. Jakby nożem uciął ten entuzjazm, waleczną obronę jedynie słusznej władzy i poparcie wszelkich działań.  Jedynie Roman trzyma fason9_9 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v