Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, marekfarmer napisał:

276828_sylwestra-u-andrzeja-odwolany.jpg

Typowy cykor xD bo zamiast schlać gościa do nie przytomności i dopiero dać nogę to ucieka z podkulonym ogonem. 

Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

Tego  się  bał

xDxDxD

opuszcza2_rGttcLp.jpg

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano

Czyli boi się konsekwencji jakie mógłby wyciągnąć Jarek  (tatuś )

kiedy-tata-zabral-playstation-za_2016-07-26_08-14-38.jpg

Opublikowano
4 godziny temu, PRIMO napisał:

Kiedy wy PIS-owcy przestaniecie żyć przeszłością bo tylko co zrobiła poprzednia władza wyciągacie a może byście zaczęli wytykać błędy obecnej władzy. 

Obecna władza błędów nie popełnia

2 godziny temu, marekfarmer napisał:

276828_sylwestra-u-andrzeja-odwolany.jpg

Jak on tak spiernicza przed Bronkiem to mozna sobie tylko wyobrazić jak trzęsie gaciami przed mściwie panującym prezesem

Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

ru-0-r-700,400-q-80-n-a0987727b4c1ebfeab

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano

Panowie nie licytować się tylko obniżać te podatki. Jest pole do popisu. Działać a będę Was chwalił po wszystkich odpustach. A jak zawali się budżet to chyba przestanę.gentleman.gif

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Panowie nie licytować się tylko obniżać te podatki. Jest pole do popisu. Działać a będę Was chwalił po wszystkich odpustach. A jak zawali się budżet to chyba przestanę.gentleman.gif

bibsy-pl.jpeg

Opublikowano
35 minut temu, Roman176 napisał:

zus-450jpg.jpg

ulman chcesz coś jeszcze dodać ??

Zły Tusk podniósł z 717 Pln do 1092 Pln w 2015 czyli o 375 Pln przez 8 lat co daje średnio ok 47 Pln/rok podwyzki.

Dobry PIS podniósł z 1092 Pln do 1172 Pln w 2017. Teraz maja podnieść o ok 4,5 % jak pisał Tyszka. Da to kwotę ok 1224 Pln w 2018. Tak więc w ciągu 3 lat PIS podniósł o 132 Pln czyli  średnio 44 Pln/rok.

47 Pln na rok podnosił zły Tusk a dobry PIS tylko 44 Pln/rok ^_^:DxD

Podnosiła podatki PO podnosi PIS bo to jest jedno i to samo draństwo socjalistyczne

Opublikowano

Tak ci szkoda Niemców o.O to bierz transparent i pod ambasade protestować xD

Opublikowano

Jak widać media społecznościowe to nie najlepsze miejsce do komunikowania się z elektoratem. Zbanują i nawet odwołać się nie ma do kogo. Nawet immunitetu nie trzeba uchylać.:D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v