Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

No i co z tego ? 

chłopie każdy lewak przy uwodnionej prawdzie głupio wykręca się z pytania  jak @hubertus 

3 minuty temu, Ulman napisał:

Jak nie chca pracować w niedziele  niech zmienia pracę  ale skoro wzieli te robotę to znali warunki. Jednak w komunistycznej mentalności to nie człowiek ma sie przystosować do pracy a praca do człowieka. Ot lewactwo

dlatego przy twoim myśleniu u nas wolą pracować w czechach ,tam jest wszystko ładnie ustawami zrobione socjalisto poczytaj sobie czy człowiek z dzieckiem w Rumuni i Czechach mogą zarabiać najniższą krajową i o socjalach jak kodeks pracy zapewnia dochód 

• Like 1
Opublikowano

Chwalisz rozwiązania socjalne a mnie nazywasz socjalistą?O.o Romek , zachowaj minimum logiki i powagi :D:D:D. Chwalisz socjalizm jak tylko możesz a czym wieksza lewizna tym bardziej ci pasuje. Twoje wyzywanie mnie od lewaków to jakaś rozpacz intelektualna . Domyslam sie  ze jest to wewnetrznie nie do pogodzenia jeśli sie człowiek uważa za prawice a jest lewicowcem i stąd ta schiza. Nieswiadomość co do klasyfikacji włąsnych poglądów to musi być dramat. Niestety tak cie wytresowali że jak coś nie pasuje to na wszystko odpowiadasz  jak echo -lewak, lewak lewak, lewak ..............O.o 

Ta twoja wiedza jak co jest gdzieś zrobione jest o kant d*py rozbić, bo żeś chłopie nic nie wiedział a nawet jesli to i tak nie rozumiesz. Masz ograniczony oglad świata i całosciowo nie ogarniasz a jedynie fragmentarycznie i nijak ci sie to w całość nie chce złozyć.  Wklejasz te gotowce które ci mówia jak masz mysleć  i wiecej ci do szczęścia nie trzeba

Wczoraj dałeś z siebie zrobić głupka przy okazji rozwazań co do wakacji rodaków a 2 dni temu wypisywałeś spreparowane info co do wartosci majatku narodowego na głowę,  bez podania źródła i jednostki miary. Dzis znowu skaczesz po tematach jak małpa po drzewie i aż mnie ciekawość bierze co jeszcze wymyslisz 

• Like 1
Opublikowano

Absurd i paranoja! CBA i prokuratura stawiają konkretne zarzuty, a Schetyna mówi, że to działanie polityczne!

DMqLVmCWAAALPmo.jpg

Zaczynamy naprawdę żyć w coraz to większej paranoi! CBA sprawdza i stawia zarzuty posłowi PO Stanisławowi Gawłowskiemu, a prokuratura stawia zarzuty senatorowi PO Maciejowi Grubskiemu. A co na to lider PO Grzegorz Schetyna? Nie wierzy w uczciwość...służb!

Podczas piątkowej konferencji prasowej Schetyna mówił:

Po raz kolejny widzimy że tu nie ma przypadku, bo ta sprawa wcześniejsza, z którą mieliśmy do czynieni jeszcze wczoraj rano, następna pewnie jutro. To efekt decyzji prezydenta Dudy odbierający niezależność władzy sądowniczej. To rozprawa z opozycją polityczną. Jeżeli ogranicza się demokrację, trójpodział władzy, niszczy się go, ogranicza się niezawisłość sądów, to czemuś to musi służyć– powiedział Schetyna.

I dodał:

To służy dzisiaj rozprawie z polityczną opozycją, konkretnie z Platformą. To także będzie miało służyć wpływaniu na proces wyborczy i na legalność wyborów. To kwestia naszej wspólnej odpowiedzialności i mobilizacji. My tego tak nie zostawimy.

Nie zostawicie? A co zrobi Platforma Obywatelska? To naprawdę zastanawiające i zadziwiające, jaka jest różnica w podejściu do sprawy przez PiS i PO. PiS senatora Koguta oskarżonego przez CBA, natychmiast wydaliło, natomiast PO swoich ludzi broni i zwala wszystko na działanie polityczne.

Czyli nikogo nie można zatrzymać z opozycji, nawet winnego, co działanie polityczne?

Źródło: 300polityka.pl
fot: YouTube

• Like 1
Opublikowano
10 godzin temu, PRIMO napisał:

Was PIS-Fanatyków łatwo sprowokować do bezsensownej dyskusji "BRAWO WY" xD

Sprowokować to można te garstkę nawiedzonych co pod sądami stoją zamiast wziąć się do roboty .....y sory zapomiałem że oni są w pracy;) którym wydaje się że mają rację

Opublikowano
56 minut temu, staszek131415 napisał:

Sprowokować to można te garstkę nawiedzonych co pod sądami stoją zamiast wziąć się do roboty .....y sory zapomiałem że oni są w pracy;) którym wydaje się że mają rację

Za to wy wyborcy PIS-u nie musicie pracować bo wam się należy 

Opublikowano (edytowane)

Chłopcze ja dość w życiu się napracowałem opłacaem skladki ze swoich pieniędy nie z podatników wielu moich kolegów jest już na emeryturze itera muszę ich utrzymywać z podatków jakie płacę ale nie krzyczę że to wina PO

Edytowane przez staszek131415
Opublikowano
1 godzinę temu, PRIMO napisał:

Za to wy wyborcy PIS-u nie musicie pracować bo wam się należy 

....

Opublikowano

@staszek131415 ty masz dopiero 30 lat a już się napracowałeś O.o typowe dla lewaka żeby udawać że coś się robi a w rzeczywistości lerzy do góry kochones xD

Opublikowano

30 LAT TO ja burku gospodarstwo prowadze wiec troche szacunku

Opublikowano
47 minut temu, staszek131415 napisał:

30 LAT TO ja burku gospodarstwo prowadze wiec troche szacunku

Kogo ty ciołku chcesz oszukać widać że nie masz pojęcia o prowadzeniu gospodarstwa bo wszystko za ciebie starzy robią i nie ździwił bym się jak wnioski o dopłaty do ha ktoś za ciebie wypełnia nierobie jeden. 

Opublikowano

Chłopcze jak ja zaczynałem pracę na roli to o Twojej mamusi tatuś nawet nie myślał;)

Opublikowano
13 minut temu, szymon09875 napisał:

Za sam wiek szacunku nie będziesz mial ;)  a czytając twoje brednie to raczej na szacunek nie zaslugujesz :ph34r: także nie wymagaj od ludzi rzeczy niemożliwych :D

Widzisz tak jak ty to myśli ta cała śmieszna opozycja że niktprócznich na szacunek nie zasługuje nie wyciągnęli wniosków dlaczego przegrali wybory i teraz chcą wszystkich przekonać do swoich racji mimo że ich nie mają Ciamajdan w zeszłym roku nie wypalił a wtym ludzie doszli do wniosku że nie mają racji stąd te garska nawiedzonych została

Opublikowano

Gadka szmatka a głupiemu radość. 

No to pochwal się swoim gospodarstwem. Jakie masz maszyny jaką produkcję prowadzisz? 

Gość marekfarmer
Opublikowano
26 minut temu, szymon09875 napisał:

Za sam wiek szacunku nie będziesz mial ;)  a czytając twoje brednie to raczej na szacunek nie zaslugujesz :ph34r: także nie wymagaj od ludzi rzeczy niemożliwych :D

Gdzie  ty  się  wychowywałeś   w chlewie  ze świnim  czy  gdzie???

Bo komentarzem swoim  o tym zaświadczasz.

1 godzinę temu, wojtekd napisał:

;)

DRr4aVRX0AE-Kur.jpg

Jak to mówią  ,, Z g*wna bata  nie ukręcisz,, albo  ,, i w Paryżu  nie zrobią z g*wna ryżu,,

xDxDxD

Opublikowano (edytowane)

No widac nerwy puszczaja nawiedzonym po ostatnich sondażach i juz o swiniach sobie przypominają  ...no trzeba bedzie brac sie do robty bo socjal sie skonczy jak upadnie wizja wodza 

Niestety bedzie gorzej bo jak narazie dobra zmiana przewala wszystkie wybory uzupelniajace i nici z propagandy sukcesu ...suweren olewa haha 

Edytowane przez marko-kolo
  • Like 2
Opublikowano
32 minuty temu, staszek131415 napisał:

To od kiedy się bierzesz?Socjalisto?

Staszku pochwal się swoim gospodarstwem .

Tak jak myślałem dużo się chwalisz co masz a w rzeczywistości guzik masz. 

Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

Coś  dla  Ulmana

6740615-tusk-szefem-rady-europejskiej_22

qN0ktkpTURBXy9hODA3ZmEzODk3MmM5NDg4NjU0Y

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano
5 minut temu, staszek131415 napisał:

Widzisz tak jak ty to myśli ta cała śmieszna opozycja że niktprócznich na szacunek nie zasługuje nie wyciągnęli wniosków dlaczego przegrali wybory i teraz chcą wszystkich przekonać do swoich racji mimo że ich nie mają Ciamajdan w zeszłym roku nie wypalił a wtym ludzie doszli do wniosku że nie mają racji stąd te garska nawiedzonych została

Haha i znów widać nie uważałeś na polskim jak byla nauka czytania i opowiadania co sie zrozumialo z tekstu :P Gdzie ja napisalem ze nikt poza mną nie zasluguje na szacunek ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v