Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za to "waszość " jest nieomylna. i jedynie słuszna. Przewidywalna zresztą też  - codzień brną dalej w socjalizm twierdząc że sa prawicą i ciagle dochodzą do prawdy i ostatecznie niebawem zwyciężą. I tak id wielu lat

Opublikowano

@Ulman im to się pomyliły nawet kierunki świata a co dopiero prawicowość z lewicowością xD

Opublikowano
2 godziny temu, Ulman napisał:

Nie umiejętność gdybania jest brakiem umiejetności przewidywania a taką zdolność winna posiadać każda normalna istota ludzka.

wrużo fus się odezwał 

Opublikowano
35 minut temu, Ulman napisał:

Za to "waszość " jest nieomylna. i jedynie słuszna. Przewidywalna zresztą też  - codzień brną dalej w socjalizm twierdząc że sa prawicą i ciagle dochodzą do prawdy i ostatecznie niebawem zwyciężą. I tak id wielu lat

przynajmniej nie rozpierdalają majątku narodowego  

• Like 2
Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał:

d*pa z ciebie bo ja psy mój pies przegoni ciebie i kota a co na to twój kot ?? :24_stuck_out_tongue:

Jak to psy srają gdzie popadnie w przeciwieństwie do kotów to brudasy :S

Opublikowano (edytowane)

No toż ci napisałem że odpowiedź jest na poziomie gimnazjum. Tylko i wyłącznie dla ciebie^_^

Jak moi nauczyciele? Skąd ? Od czego ? WIedzą ekonomiczna w jakim temacie mam sie chwalić?

Chciałeś coś konkretnie czy nie miałeś co wydumac i tak ci sie samo napisało?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Ja tylko chciałbym dodać że ślepe wierzenie w partie polityczne nigdy nie sluży niczemu dobremu a niestety wydaje mi sie za od kilku lat robi się to coraz częstsze i częstsze. Wszystko musi być skrajne a jak ci się żadna opcja polityczna nie podoba to i tak w końcu zostaniesz do któregoś plemiona przypisany przez jedna lub druga stronę. Samodzielne myślenie nie jest nigdzie lubiane.

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Zamiast się pierdołami zajmować, wy mi lepiej powiedzcie jakie cukierki na choinkę powiesić. Mieszanka Wedlowska będzie OK czy już za bardzo nie nasza? :7_sweat_smile:

Edytowane przez Elektryk
Opublikowano
58 minut temu, Ulman napisał:

No toż ci napisałem że odpowiedź jest na poziomie gimnazjum. Tylko i wyłącznie dla ciebie^_^

Jak moi nauczyciele? Skąd ? Od czego ? WIedzą ekonomiczna w jakim temacie mam sie chwalić?

Chciałeś coś konkretnie czy nie miałeś co wydumac i tak ci sie samo napisało?

to nie ja ludzi zapędzam w niedziele do pracy chociaż sam pierdzę w stołek twoje doświadczenie ekonomiczne jak sam napisałeś jest tylko z mediów

jak to @mirro napisał każdy wie co się dzieje wokół zakładów i to widzi,a ty zachowujesz się jak klecha który uczy cieci robić 

• Like 2
Opublikowano

Kiedy napisałem ze mam doswiadczenie ekonomiczne tylko z mediów? Mozesz zacytować? 

Jak jest robota to i w niedzielę się pracuje. Jestes rolnikiem i nie wiesz o tym?O.o

Co sie niby dzieje wokół zakładów? 

Jakbyś odpowiadał na pytania to byłoby łatwiej dyskutować a tak rzucasz sie z tematu w temat i logicznego zwiazku próżno tam szukać :/:SO.o

Opublikowano
Dnia 21.12.2017 o 21:45, Ulman napisał:

Ja nie biadolę że nic się nie opłaca i to przez Niemcy i Tuska.  To że nigdzie nie byłeś, nie wiele widziałeś i nie wiele rozumiesz to  codziennie można przeczytać

poczytaj cała rozmowę ...codziennie można przeczytać gw i axel springi er 

Opublikowano
Przed chwilą, Ulman napisał:

Przeczytać to co ty codziennie wypisujesz . Jest tam wyraźnie napisane .

Udajesz głupiego czy nie udajesz?

to ze ja zadałem ci pytanie ze nigdzie nie pracowałeś w zakładach i nigdzie nie byłeś to ty obróciłeś jak zawsze kota ogonem na mnie i dopisałeś ze można wyczytać czyż nie ??

Opublikowano (edytowane)

No i co z tego ? 

Jak nie chca pracować w niedziele  niech zmienia pracę  ale skoro wzieli te robotę to znali warunki. Jednak w komunistycznej mentalności to nie człowiek ma sie przystosować do pracy a praca do człowieka. Ot lewactwo neokomunistyczne , Swołocz zwiazkowa. Tfffuuuu nieroby

Edytowane przez Ulman
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v