Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jaki to ma wpływ na zacinanie się dźwigni ??

Nie wiem ale u mnie pomogło

No tak ale środkowej nie używasz zawsze a Podnoszenie jest ciągle potrzebne. Pomocy ;(

Zależy u kogo. U mnie przeważnie środkowa pozycja jest używana :)

Lekkie przycinanie się czasem przydaje. :)

Opublikowano

Przycinanie środkowej pozycji czasem się naprawdę przydaje, na przykład przy turze jak coś ciężkiego dygam to zacina się dźwignia i nie muszę na niej trzymać ręki tylko mogę się skupić na czymś innym.

Opublikowano

Witam mam taki problem otóż wyje mi rozdzielacz na błotniku nie wiem dlaczego ?? ze złączy sączy się olej nie wiem co z tym zrobić ? to wycie jest tak denerwujące że zastanawiam się nad demontażem rozdzielacza. Proszę o rady :D

Opublikowano

w mojej tez wyło nie wiem od czego ale myśle że rzadki olej...

na tych przewodach gumowych przed prawym akumulatorem zrobiłem obejście i teraz olej nie przepływa przez błotnik, a zawraca i nie wyje :D

Opublikowano

odkrecasz te dwa przewody gumowe i łączysz jednym te dwie rurki co wychodzą z rozdzielacza pod siedzeniem(zamykasz w tym miejscu obieg oleju), a drugim te dwie co ida do rozdzielacza na błotniku :D

Opublikowano

Kupilem cos kolo rok temu nowy rozdzielacz do 30-tki (nie moge znalezsc gwarancji)

ten do podnosnika (pod siedzeniem), i zaczal mi cieknac.

stad moje pytanie czy jest on rozbieralny i naprawialny.

Opublikowano

W którym miejscu cieknie... tam gdzie masz tą dzwignie??? jesli tak to oczywiście jest to rozbieralne odkręcasz 4 śrubki (od strony prawego błotnika) co trzymają tą całą obudowę tej raczki wyciągasz całość i albo bedzie tam simering lub oring. Wymieniasz i po sprawie.

Opublikowano

Nie będę zakładał nowego tematu o rozdzielaczu do c330, więc tu proszę o odpowiedz.

Czy taki rozdzielacz będzie pasował do c330, bo pompa w 30-tkach ma 20L/min, a tu pisze że wydajność wynosi 40L/min. Jak kupię taki rozdzielacz to będzie normalnie w 30-tce chodził?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez abuk14
      Mam kilka pytań dotyczących ładowacza czołowego do Ursusa C-330 M.
      1. Na co zwracac uwagę przy zakupie ( byc może będzie używany)
      2. Jeśli nowy to jakiej marki wybrac??
      3.Czy naprawdę tak ciężko się kreci kierownicą prz zwożeniu bel słomy ( o obornik nawet nie pytam)??
    • Przez pablo21
      Ostatnio przeglądałem katalog częci z Grene i widziałem pompę hydrauliczną do c-330 wzmocnioną czym ona różni się od zwykłej, jaki ma wydatek, i co da jej założenie w ciapku(będzie szybciej podnosił?)

Od kiedy to się pisze pąpa?
    • Przez vitoma
      Czesc

Czy moge zamiast zalecanego Hipola 6 uzyc do C330/360 oleju przekladniowego klasy 80W90 "zachodnich" firm ? Np. castrol, elf, mobil, valvoline ?

oczywiscie planuje calkowita wymiane oleju. do tej pory byl zalany hipol 6.

Z tego co widze to obecnie produkowany przez Orlen Hipol 6 rowniez ma klase 80W90, i jakis oznaczenie GL-4 . Nie wiem co ono oznacza.

Jest tez olej Orlen Agro 80W90.

Czy wszystkie wymienione moga zastapic orginalnego Hipola 6 podczas wymiany?'

dzieki
      pozdrawiam
      Piotrek
    • Przez szostiwf88
      Jeżeli ktoś szuka siłownika do maski John Deere 5620, 5720, 5820 o oznaczeniu AL175748 lub RE206116 to zamiennikiem jest siłownik, sprężyna gazowa FORD Mondeo IV Sedan klapy bagażnika - sedan 03/07- np. (FA Krosno 24477).
      Ja taki wstawiłem pasuje idealnie jak oryginał, a kosztuje ok. 30zł.
    • Przez Rattarow
      Witam 
      Jestem posiadaczem ciągnika DEUTZ-FAHR AGROTRON MK3 135. Po naprawie płyty sterującej hydrauliką wystąpił problem (wymienione zostały uszczelki). Podczas podnoszenia tuzów występuje bardzo głośny pisk. Wyświetla się także komunikat na desce rozdzielczej "zbyt niskie zasilanie sprężonym powietrzem". Nie wiem, czego to może być przyczyna. 
      Bardzo proszę o pomoc. 
      Z góry dziękuję.
  • Dodaj nową pozycję...
v