Ciąża i dziecko a praca w gospodarstwie
-
Podobna zawartość
-
Przez radas
Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
-
Przez kuba24051
witam. ciotka chce wydzierżawić mi dzialkę rolną na której znajduje się jej gospodarstwo (dzialka ok 6ha i na kilku arach gosp.). jak to rozwiazac? chcialbym podpisac umowe na 10 lat i brac doplaty. -
Przez Marta2002K
Krowa(pierwiastka) miała termin wcielenia na 10.04.
Do dziś się nie ocielila . Boki ma zapadnięte , wymiona ładne , ma mleko. Co robić? wzywać weterynarza?
-
Przez krisz98
Witam, chciałbym się doradzić w sprawie założenia małego gospodarstwa. Chcą hodować bydło rasy hereford. Mam 5 ha łąki, chce zrobić wiatę, łąkę ogrodzić siatką, siano i kiszonkę będę robił sam z łąk brata, który ich nie użytkuje. Chce kupić dwie krowy z cielakami, czy powie mi ktoś jak jest z dopłatami nigdy wcześniej nie korzystałem z żadnych środków. Te krowy to będzie tylko taki dodatek, ponieważ pracuję.
-

Rekomendowane odpowiedzi
badanie polskiego rynku cebuli
Dronninborg D8900