Ktora z Polskich talerzówek jest najlepsza
-
Podobna zawartość
-
Przez PIMR_BR
chciałbym się do Państwa zwrócić z wielką prośbą o pomoc i wypełnienie ankiety.
Przemysłowy Instytut Maszyn Rolniczych w Poznaniu realizując projekt Europejski SmartAgriHubs (http://smartagrihubs.eu/ ) mający na celu wdrażanie rozwiązań cyfrowych w wielu aspektach produkcji rolniczej i spożywczej, chciałbym prosić Państwa o wyrażenie opinii w przygotowanej ankiecie dotyczącej określenia potrzeb i stopnia zaawansowania wykorzystania produktów cyfrowych w uprawach szklarniowych na małą (przydomową) oraz produkcyjną skalę. Zapraszam do wyrażenia opinii producentów warzyw, owoców, kwiatów i innej produkcji specjalistycznej, gdyż wyniki tej ankiety będą pomocne w rozwoju produktów przeznaczonych właśnie dla Państwa.
Na końcu ankiety znajdą Państwo także formularz zgłoszeniowy do uczestnictwa w projekcie i zostania testerem wybranych technologii (pilot). W ramach projektu przewidujemy przeprowadzenie 3 pilotowych wdrożeń.
Ankieta nie ma na celu prowadzenia żadnej reklamy ani promocji.
Ankieta dotycząca potrzeb i rozwoju zaawansowanych usług w uprawie szklarniowej
Dziękuję bardzo za wypełnienie ankiety.
-
Przez ROLNIKSARA
Witam,
czy jest kto ktoś sieje trawę jednoroczną? Interesuje mnie jakiej gleby potrzebuje i termin siewu ? Z góry dziękuję za odpowiedź.
-
Przez livebird
Witam mam pytanie czy uprawa agregatem talerzowym na dzień przed siewem kukurydzy będzie dobrym rozwiązaniem? gleba ciężka i średnia jakieś 3 tygodnie temu rozsiana sól potasowa i wymieszana bronami wilgoć w ziemi jako tako jest w spodzie.
-
Przez wilus
witam
Mam pytanie do specjalistów odnośnie uprawy kapusty a mianowicie czy uprawia ktoś z was kapuste w rozstawie miedzyrzedzi 50cm? jak wjechac z opryskiwaczem? czy ciagnik nie bedzie przygniatał główek? Pytam gdyz mam ciagniki ustawione na rozstaw kół 150 cm przy oponach 9,5 cala
-
Przez kowalienko1
Jest 13 maja pole po wieloletnim ugorze Zaorane, glebogryzarka, brony, włókna.. Docelowo ma być tam łąka ( pastwiska) . Co robić dalej jest susza.. czekać na zielsko i opryskac Raundapem. Posiac, owies, łubin.? Podpowiedźcie
-

Rekomendowane odpowiedzi
Taki problem
pobojowisko po zbiorze soi