Przez
Burkson
Cześć! Interesuje mnie zakup opryskiwacza ale nie wiem który wybrać
Na początku byłem zainteresowany Woprol'em Protonem 2000l 15m hydraulicznie rozkładane(ćwiartkowanie) pompa UDOR 170 l/min komputer bravo 300s, dyszel skrętny, własna hydraulika i amortyzowana hydraulicznie belka. Kolega mi polecił też Burego Pelikana 2000l 15m pompa AR 185 182l/min Komputer Muller podobne wyposażenie rozwadniacz boczny i tam standardowe rzeczy (dysze do płukania beczki, zbiornik do mycia rąk i ledy na belce, oświetlenie drogowe, głowice wielorozpylaczowe (3-poz.) ) I też wchodzi w grę Maschio Gaspardo Compo 20 C Start 15 i tu by był komputer Bravo 400s bez anteny GPS, 5 sekcji tak jak w każdym z tam tych opryskiwaczy wyposażenie, pompa Comet BP 235 222l/min
Wszystkie maszyny mają prawie takie samo wyposażenie nie patrząc na pompy i komputery.
I co wybrać ? Czy ktoś ma z Was ten któryś opryskiwacz mógł by powiedzieć jego wady/zalety ? Jak wygląda stabilizacja belki ? (tu mają mieć wszystkie hydrauliczne)
Też się zastanawiam żeby wziąć te 7 sekcji bo też mam małe i duże pola.
Rozpylacze też jakie polecacie bo w zestawie jest 1 szt a resztę trzeba Sb dobrać mam zamiar zacząć RSM lać to też dysza jakaś dobra potrzebna.
W razie dokładniejszych informacji ceny czy jakie jest jeszcze wyposażenie mogę podesłać zdj ofert co mam na priv.
Dziękuję i Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Ciągnik z biegami pełzającymi do samolotu do ogórków
Czytaj dalej »
Leyland 270