Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

No wiec wedle zyczenia:

Claas Ares 836 RZ PREMIUM- 2004r 3600 mtg stan wizualny bdb opony przod 600/65 R32(60%) tyl 710/70 R38 (60%)

przedni podnosnik, przedni obciaznik 1000kg ogolnie fajny traktorek

New Holland TM190- 4500 mtg 2004r przedni podnosnik, przedni WOM, Przedni Obciazni 600kg oponki ladne stan tez ladny pozniej wrzuce jego zdjecia do galerii

John Deere 7810- przedni podnosnik ladnie zadbany opony tez w porzadku 4 pary zlacz hydraulicznych ogolnie mam malo o nim informacji

Valtra T190- 2006r 600mtg przedni podnosni tyle o nim wiem

Moim zdaniem wybierajac miedzy Claasem a NH wybral bym Claasa. poniewa jest to najbogatsza wersja z full wyposazeniem

160 tys mtg to raczej troche nieprawdopodobne zeby tyle ciagnik mial zrobione. jak juz to 16 tys mtg. wlasnie wrzucilem TM190

wiesz kolego kazdy moze sie pomylic ale 16tys ale jeszcze sprawdze

wiem ze fend varo z seri 900 ten najwiekszy kosztuje 649 tys zloty netto chyba

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Sebastian
      Jaki ciagnik na 20-26ha nie zwracajac na cenne (no moze nie wiecej jak 180tys)?? I jakie maszynny do niego??
    • Przez Andre8989
      Witam. Mam pytanie czy w case 5120 olej na hydraulike jest w osobnym zbiorniku czy razem ze skrzynią biegów.
    • Przez Cezar81
      Pod uwagę biorę :
      https://www.olx.pl/oferta/ciagnik-rolniczy-same-rubin-150-CID757-IDzM5um.html
      nowy świeżo zamieszczony i z wyglądu mało sponiewierany, zastanawiam się również nad:
      https://www.olx.pl/oferta/case-cvx-130-tuz-sprowadzony-CID757-IDzFYYG.html

nad którym lepiej się zastanowić - do końca miesiąca muszę coś wybrać więc dla mnie zabawa się skończyła, będę bardzo wdzięczny na wszelkie rady

Ewentualnie https://www.olx.pl/oferta/mccormick-xtx-185-xtra-speed-sprowadzony-orginal-mtx-tylko-5000-godzin-CID757-IDzFAnf.html
    • Przez jakn
      Jaki ciągnik  wybrać john deere 6610 czy deutz fahr agrotron 120 chce wiedzieć jak jest z elektroniką czy drogie część  jak jest z skrzynią biegów ,  czy spalanie 
    • Przez Burkson
      Cześć!  Interesuje mnie zakup opryskiwacza ale nie wiem który wybrać
       Na początku byłem zainteresowany Woprol'em Protonem 2000l 15m hydraulicznie rozkładane(ćwiartkowanie) pompa UDOR 170 l/min komputer bravo 300s, dyszel skrętny, własna hydraulika i amortyzowana hydraulicznie belka. Kolega mi polecił też Burego Pelikana 2000l 15m pompa AR 185 182l/min Komputer Muller podobne wyposażenie rozwadniacz boczny i tam standardowe rzeczy (dysze do płukania beczki, zbiornik do mycia rąk i ledy na belce, oświetlenie drogowe, głowice  wielorozpylaczowe (3-poz.) ) I też wchodzi w grę Maschio Gaspardo Compo 20 C Start 15 i tu by był komputer Bravo 400s bez anteny GPS, 5 sekcji tak jak w każdym z tam tych opryskiwaczy wyposażenie, pompa Comet BP 235 222l/min 
      Wszystkie maszyny mają prawie takie samo wyposażenie nie patrząc na pompy i komputery.
      I co wybrać ? Czy ktoś ma z Was ten któryś opryskiwacz mógł by powiedzieć jego wady/zalety ? Jak wygląda stabilizacja belki ? (tu mają mieć wszystkie hydrauliczne)
      Też się zastanawiam żeby wziąć te 7 sekcji bo też mam małe i duże pola.
      Rozpylacze też jakie polecacie bo w zestawie jest 1 szt a resztę trzeba Sb dobrać mam zamiar zacząć RSM lać to też dysza jakaś dobra potrzebna.
      W razie dokładniejszych informacji ceny czy jakie jest jeszcze wyposażenie mogę podesłać zdj ofert co mam na priv.
      Dziękuję i Pozdrawiam  

• Dodaj nową pozycję...
v