-
Podobna zawartość
-
Przez andrewk
Piszcie jak przetrzymujecie obornik na pryzmie na polu - gdy np. płyta gnojowa jest pełna, a do 1 marca jeszcze daleko. Można przetrzymywać bezpośrednio na ziemi ? Jak nie to wystarczy dać folię pod spód ? Nie chcę nabawić się problemów z arimr, więc muszę zawczasu się przygotować
___________________________________________________________________________________________________________
AgroDane.pl - portal poświęcony specyfikacjom maszyn rolniczych takich jak ciągniki rolnicze, kombajny zbożowe oraz ładowarki teleskopowe. Dane techniczne, porównania modeli oraz opinie w jednym miejscu. Użytkownik agrofoto wszystkim poleca tą stronę z całego serca
-
Przez MariuszKlim
Cześć.
Do formularza zamówienia badań rolniczych trzeba dołączyć mapki pól z których są brane próbki, czy wystarczy sam formularz z próbkami?
-
Przez jm126
Witam. To moj pierwszy wpis wiec prosze o wyrozumialosc. Otoz mam taki problem. W jaki sposob mozna zaorac pole o ksztalcie trapezu o jednym boku prostopadlym do podstawy w jak najbardziej ekonomiczny sposob bez pustych przejazdow. Ciagnik do operacji to c 360 z plugiem unia grudziadz trzy skiby. Dodaje fotke pola do wgladu
-
Przez MafiaLolek
Nabyłem Jęczmień ozimy jest w nim bardzo dużo ości i nie wiem co z tym zrobić Proszę o pomoc
-

Rekomendowane odpowiedzi
Pytanie odnośnie mleczarni Piątnica
McHale 1.6m